רטוב אצלי המון. לא מפסיק לטפטף. הגשם. גם אצלכם? שבת שלום לכם. נרות הדלקתם?
א אפי לוג New member 30/11/01 #1 רטוב אצלי המון. לא מפסיק לטפטף. הגשם. גם אצלכם? שבת שלום לכם. נרות הדלקתם?
G Gימל New member 30/11/01 #2 מרגיש עד כאן את הגשם את השבת ואת חום הנרות ודרך אגב מה זה הפורמט החדש של הפורום? הקודם היה הרבה יותר ידידותי ונח
מרגיש עד כאן את הגשם את השבת ואת חום הנרות ודרך אגב מה זה הפורמט החדש של הפורום? הקודם היה הרבה יותר ידידותי ונח
א אפי לוג New member 30/11/01 #5 על איזה שינוי אנחנו מדברים? איזה פורמט חדש נפל עליך? מה השתנה ? (למרות שפסח רחוק)
G Gימל New member 30/11/01 #6 מש´ו השתנה כאן באופן פתיחת ההודעות פתיחת כל הודעה חדשה מעלה את כל העמוד מחדש נעלמו הסימונים של "וי" להודעות שנפתחו אנא-עארף, לא יודע מה עוד אבל קודם היה מוצלח יותר
מש´ו השתנה כאן באופן פתיחת ההודעות פתיחת כל הודעה חדשה מעלה את כל העמוד מחדש נעלמו הסימונים של "וי" להודעות שנפתחו אנא-עארף, לא יודע מה עוד אבל קודם היה מוצלח יותר
א אפי לוג New member 30/11/01 #7 על הכפתור האדום לחצת? מה נהיה? כמה פעמים אמרתי לך לא לשחק עם הכפתורים. צ´מע, אני לא מבינה הרבה / בכלל בטכנולוגיה מתקדמת חושבת שלחצת על תצוגה לא נכונה. נסה לחיצה נוספת. אם הצלחת, ספר לנו. אם לא, גם.
על הכפתור האדום לחצת? מה נהיה? כמה פעמים אמרתי לך לא לשחק עם הכפתורים. צ´מע, אני לא מבינה הרבה / בכלל בטכנולוגיה מתקדמת חושבת שלחצת על תצוגה לא נכונה. נסה לחיצה נוספת. אם הצלחת, ספר לנו. אם לא, גם.
G Gימל New member 30/11/01 #9 לויודע מה קרה - אבל את הסקר עברתי גיליתי השתתפתי מה זה רק 5 משתתפים? בואו בהמוניכם מקבלים מדליית השתתפות
לויודע מה קרה - אבל את הסקר עברתי גיליתי השתתפתי מה זה רק 5 משתתפים? בואו בהמוניכם מקבלים מדליית השתתפות
S Sודית New member 30/11/01 #10 מה נשתנה הפורום הזה, מכל הפורומים אל תשאל...אצלי הכל אותו דבר. מקסימום תצייר לך וי על המסך. סודית מציירת שפם
מה נשתנה הפורום הזה, מכל הפורומים אל תשאל...אצלי הכל אותו דבר. מקסימום תצייר לך וי על המסך. סודית מציירת שפם
ה הנוסע השמיני New member 30/11/01 #3 ואצלי גם רטוב, בגלל הרטוב שלך... ...זה מדבק, עובר מאחד לשני... גם נרות אישתי הדליקה... לא כי היא רוצה רומנטיקה... כי היא בטקס פולחני... זיון לא יהיה לי מזה... שבת שלום אפילוגיה...
ואצלי גם רטוב, בגלל הרטוב שלך... ...זה מדבק, עובר מאחד לשני... גם נרות אישתי הדליקה... לא כי היא רוצה רומנטיקה... כי היא בטקס פולחני... זיון לא יהיה לי מזה... שבת שלום אפילוגיה...
א אפי לוג New member 30/11/01 #4 תישאר כאן לפחות יהיה לך שיגול בינה. הרטיבות הזו שעוברת מאזור לאזור השפעה קוסמית יש לה.
ה הנוסע השמיני New member 30/11/01 #8 שיגול אינטרגלקטי אינטלקטואלי... ...קוסמופוליטי ברמה אנרגטית דיסקרטית... נ.ב. אוף כמה אורזמות רק קבלתי מהמילים האלו...
שיגול אינטרגלקטי אינטלקטואלי... ...קוסמופוליטי ברמה אנרגטית דיסקרטית... נ.ב. אוף כמה אורזמות רק קבלתי מהמילים האלו...
א אפי לוג New member 30/11/01 #11 שיגול רצוי שיהיה - אינטר. כל הזמן. אינטרמיטנטי - בא בחשבון בצוק העתים. אפשר לעבור לשירת האינטרנציונל.
שיגול רצוי שיהיה - אינטר. כל הזמן. אינטרמיטנטי - בא בחשבון בצוק העתים. אפשר לעבור לשירת האינטרנציונל.
ה הנוסע השמיני New member 30/11/01 #12 כולם לעמוד לשירת האינטרנציאונל!!!.. ...אפילוגיה, לא עומד לי... כניראה בגלל ששלי קפיטליסט צמא בצע כסף וממון... נ.ב. איפה הימים היפים של המהפכה? מארקס, אנגלס ולנין אייכם?...
כולם לעמוד לשירת האינטרנציאונל!!!.. ...אפילוגיה, לא עומד לי... כניראה בגלל ששלי קפיטליסט צמא בצע כסף וממון... נ.ב. איפה הימים היפים של המהפכה? מארקס, אנגלס ולנין אייכם?...
א אפי לוג New member 30/11/01 #13 היו ימים חבר היום כבר לא בוכים מאהבה גם לא מתאווה גם לא מבצע כסף. רוצה להתחיל מהפכה?
ה הנוסע השמיני New member 30/11/01 #14 מהפכה? בטח שרוצה להתחיל... ...אני אהפוך בך את תהפכי בי, כמו ספרים נהיה... !!!Viva La Revaluzio!!!! באיזה עמוד מתהפכים היוצרות?...והשלטון מתחלף?...
מהפכה? בטח שרוצה להתחיל... ...אני אהפוך בך את תהפכי בי, כמו ספרים נהיה... !!!Viva La Revaluzio!!!! באיזה עמוד מתהפכים היוצרות?...והשלטון מתחלף?...