רטובה לגמרי

אנסה לפרט

התעוררתי הבוקר , רטובה לגמרי. בתקופה זו אין לי בן זוג קבוע , וגם אין לי סקס קבוע מאוננת וגומרת לבד . עם רגליים מפוסקות, עם סרט כחול של גבר עם זין ענק ושתי נשים , מתחילה להחדיר את אבצעותי לתוך גופי . מחדירה שתי אצבעות לתוך עצמי , מפנטזת על מי שבא לי . ומתחילה לאונן מחדירה עוד אצבע ועוד אצבע . הכוס שלי גדול, הדגדגן שלי גדול, נהנית לראות את עצמי , צופה בסרט. מחדירה אצבעות , משחקת עם הדגדגן , מרטיבה, רטובה לחלוטין . עוד קצת , בסרט הוא חודר לתוך התחת שלה , פה אני מתחילה לגמור . כן , עוד , עוד קצת . עמוקקק רוצה אותך עמוק , חזק בתוכי , כן מרגישה אותך אההההההההה גומרת

לראות אותך גומרת

אני צופה בך מהצד , צופה בקלטת , מאוננת. חולץ את הזין מהמכנסיים ומתחיל לאונן. רואה אותך מחדירה אצבע , גומרת. נגש אליך,מלקק את רטיבותך,טועם את שדיך,נושק לפטמותייך. יורד למטה,מריח אותך,את ריח צופך. מחדיר לשון ומלקק,טועם. מלקק ומלקק , מרגיש איך את מתעוררת מחדש. מזין אותך עם הלשון , ומרגיש איך את גומרת !!!!!!!!!

ואתה מאונן עלי?

כן מחדירה אצבע אחת, ועוד אחת ועוד.... חושבת עליך , כן רוצה שתמצוץ אותי תטעם אותי תלקק את כל כולי רוצה שתחדור אלי עם הזין שלך רוצה אותך בתוכי למצוץ את הזין שלך את הביצים

נדלקתי

מלכתי הנהדרת , אני מת עליך. שאלת אם גמרתי ? שתדעי שגמרתי פעמיים . מת לזיין אותך , לחדור לפותך , לדפוק אותך חזק , להחדיר את הזיין שוב ושוב , לטרוף את כולך , ללקק את שדיך , בטנך , לנשק לעינייך , למצוץ את צוארך , לרדת לך , לגרום לך להטרף . ואז להפוך אותך עך בטנך , להתיישב עליך , הזין נשען על תחתיך , ולעסות את גבך , למרוח אותך בקרם , ואז להרדם בזרועותייך. נ.ב שלחתי לך מסר לעיניך בלבד , השכם בבוקר.

עכשיו ממש נדלקתי

אני ממש שמחה לשמוע שגמרת פעמיים , זה מאוד מגרה אותי . הייתי רוצה שתזיין אותי כן. רוצה גם שתכנס לי לתחת , רוצה אותך . כן תשגע אותי מחכה לזה שישגעו אותי . אני עכשיו רטובה לגמרי , רוצה לאונן שוב . מתה לגמור . אתה יכול לעזור לי ?

אכלתי

הלכתי לאכול כשאת במחשבותי. נגסתי מהבשר ודימיינתי איך אני נוגס לפטמתך. לקקתי את הקנוח ודימינתי איך אני מלקק לפותך. לגמתי מהמיץ ודמיינתי שאני שותה את מיצך.

אכלתי

הלכתי לאכול כשאת במחשבותי. נגסתי מהבשר ודמינתי שאני נוגס לפטמתך. לקקתי את העוגה , ודמינתי שאני מלקק לפותך. לגמתי מהמיץ ודמינתי שאני לוגם אותך

הדוכס

New member
מפנטז איתך

בדרך כלל בבוקר אני קם ישר למקלחת היום התפנקתי במיטה... מרגיש את איברי נלחץ כנגד השמיכה...הרמתי את השמיכה מחייך.. מסתכל בטימטום בזיקפתי הקשיחה .. ...מביט בנימנום בתחתוני על הריצפה ...לפתע נזכר בך...ובסייבר הטלפוני הלוהט אתמול בלילה איתך.... נסחפנו לפנטזיה לוהטת ....שננו עם עוד אישה מדליקה...אדמונית חמה... גומרת סדרתית. אט אט הפנטזיה מכחילה ... ואני נהנה מלשמוע אותך מתגרה מאישה נוספת איתנו במיטה ..... נדלק מלשמוע אותך אומרת "ואני שולחת לשון ומלקקת לה" ... גומר רק מלשמוע אותך גומרת בתשובה....

הדוכס

כן אהבתי הייתי רוצה להיות איתך ואיתה ביחד למצוץ לך את הזין היפה שלך , ולשלוח את הלשון שלי ללקק לה , לאותה אדמונית חמה . בשבילך הכל מה אתה אוהב תספר לי . לוקחת את הזין שלך מוצצת אותו מלקקת אותו את הביצים שלך , מתחת לביצים מגיעה לחור של התחת ומלקקת את כולו מכניסה את הלשון שלי לתוכך . אל תבקש להיות אישה בגלגול הבא . אתה גבר!!!! רוצה להרגיש אותך בתוכי אפשר גם להיות עם עוד גבר רוצה שתלקק אותי , אתה , היא ואני ביחד שתינו מתלטפות מתנשקות, מוצצות אחת לשניה מנשקות את השפתיים אחת של השניה . רוצה להרגיש את הזין שלך בתוכי . כל עוצמתך . מחדירה את הזין שלך לתוכי בתחת שלי , והאדמונית מלקקת לי את הכוס מחדירה לי אצבעות, מוציאה את הדגדגן ומנשקת אותו,,,,כמו זין קטן רוצה אותכם. רוצה לנסות עם עוד גבר ?

מלכת האש ..את אמיתית

מלכת האש...את אמיתית או סתם עוד מלכה מהאגדות ??????? לי אין בעיה לנסות עם עוד גבר....אבל קודם רוצה לראות אותך מתפתלת תחת אישה.....לגבי עוד גבר......את בטוחה שהוא יסכים ..הוא עלול לפתח תסביך נחיתות....

אמיתית לחלוטין

לא יודעת מי יהיה הגבר שיסכים אפשר למצוא אותו פה אהיה קודם עם אישה , אשמח להיות עם אישה מחכה לכם

farik

New member
חלום רטוב

אני מת להיות עם שתי נשים .... זו אהבה אמתיתי אין כמו אישה שיודעת מה עושה טוב לאישה האחרת , רק לראות את הנשים איך מלקקות אחת לשנייה איך מתנשקות אחת עם השנייה החדרת הלשון למקומות הכי נכונים ..... ואוא כמה עומד לי הזיין עכשיו ... עבה וגדול , חרמן אש רק מהמחשבות על זיון עם שתי נשים ,

למעלה