רחצת כלבת ענק

YOYODIDU

New member
אני מת ! איזה יפיפיה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

להתעלף ממנה ../images/Emo99.gif

גם אנחנו עושים אמבטיה רק פעמיים בשנה, ובין לבין רק שטיפות עם מים. אצלי משום מה הם עומדים בשקט במשך כל האמבטיה...

סנופה

New member
אוף היא מהממת../images/Emo178.gif

ביגי וארתור כל כך פצפונים שהרחצה שלהם לוקחת פחות מהרחצה שלי... ככה זה כשמתקלחים בכיור

galizoe

New member
לפעמים מזל שיש חצר... או גג/מרפסת....

וגם כלבים קצרי שיער זה עוזר... את הדני שלי אני מקלחת (עם שמפו) פעם בשנה עם צינור בחצר. מעבר לזה מקלחים אותו (רק במים) כל פעם שפותחים בריכת ילדים בחצר... (הוא אוהב שמשפריצים עליו... דוחף את הראש שלו גם לכ"א שמתקלח בבית...) כשהיתה לי זאבה (רועה גרמני) בבית הקודם, הייתי מקלחת אותה במרפסת גג עם צינור פעמיים בשנה (בתחילת וסוף הקיץ) ואם היה צורך בחורף (עקב תחביב התמרחות בנבלות בדיוק כשאני לא שמה לב...) אז באמבטיה.

shima

New member
אויש אמבטיות זה סיוט

אצלי אומנם הכלבים שוקלים פחות- 45 ק"ג כל אחד, אבל זה בא כפול, שניים כל פעם... טשה שונאת מאוד להתקלח אל מקבלת את העניין בהכנעה כל עוד אני שרה לה את השיר המגלומני שלה. "טשה טובה, טשה יפה, איזה כלבה טובה" לאורך כל המקלחת. דייגו כבר יודע מה מצפה לו ומתכונן למרדף ארוך עד שמצליחים להכניס אותו. אנחנו לא מכניסים אותם לאמבטיה כי אני מפחדת שיחליקו שיצאו, אלא נכנסת איתם לתוך הדוש, ויוצאת רטובה יותר מהם. עם דייגו זה ממש מסובך כי אסור להכניס לו טיפת מים לאוזן כי הוא מאוד רגיש, יש לו גם שמפו לעור מיוחד שצריך לקרצף היטב- בקיצור תענוג אחד גדול. אחרי המקלחת אנחנו מייבשים את הכבשים שנוצרו בגג, תוך כדי סרוק של שעתיים. אצלנו מקלחות זה פרויקט של חצי יום, והוא מתרחש בערך פעם בארבעה- חמישה חודשים.

אצלנו האמבטיה מתבצעת במרפסת

בתוך הבריכה של סאני... עושים מזה שעת כיף ! משחקים, משתוללים ובסוף מגיעים עם השמפו ורוחצים
מה שטוב זה שההשתוללות שלו עושה לנו חצי מהעבודה!

ואז הוא גם עייף,

ונותן לכם לעשות בו כרצונו. תגידי, לא הבטחת לי, בנוכחות כל חברי הפורום, שרשור סאני לפני כחודש?

למעלה