רחצת כלבת ענק

איל35

New member
רחצת כלבת ענק

טוף, אחרי תלונות חוזרות ונשנות שאיימי "מסריחה", היא נכנסה אחר כבוד לאמבטיה. לעומת העבר, חל אצלה שיפור ניכר. בעבר היא היתה בורחת ונשכבת באיזו פינה כשמבינה שהולכים לרחוץ אותה. אמנם בחוסר רצון אבל היא נכנסה לאמבט. הבת שלי מתלהבת מכך וכשרואה את איימי באמבט היא מחליטה שאיימי צריכה צעצועי חיות כמוה באמבטיה ומפזרת בתוך ה"בוץ" הסמיך שיורד מאיימי את כל חיות המשחק. לרחוץ את איימי זה פרוייקט! 55 ק"ג+ של כלבה גדולה, רחבה ועתירת שיער. את כל האמבט היא תופסת ורק לסבן אותה זה סיפור של כחצי שעה. הברשה, שטיפה, חפיפה, שטיפה וניקוי האמבט והבית אחריה לוקחים כשעה וחצי. אין פלא שאני דוחה את זה שוב ושוב כל פעם עד שאישתי לא יכולה יותר עם הלכלוך....
יוצאת הפרימדונה מחדר האמבט ובכל הבית מתנערת, על הספה "משתכשכת" ולבסוף תשושה מעט על הרצפה נשכבת... מעניין איך אתם מסתדרים עם הרחצה והיכן עושים זאת. חייב לציין שלאיימי רחצות רק מועילות הן לנו והן לה. (רחצה פעם בחודש עד חודשיים) הרחצה מונעת לה גירויי עור

Bakura

New member
אמג ברנר זננהאונדדדד~!!!! ../images/Emo99.gif

איזו כלבה יפההההה ;;;!!!!11

night mistress

New member
אם מישהו מכיר כלבה כזו למסירה../images/Emo70.gif

יש לי מישהו שמעוניין, התנאי היחיד-גמולה מטיטולים

איל35

New member
כדאי להיות מודעים גם לכמות השיער

וגם לכלוך! וכשהיא מקיאה זה יהיה על השטיח, הספה, משום מה לא על הרצפה...
אני לא יודע אם ישנו גזע שמשיר כל כך הרבה שיער לאורך כל השנה כמו הברניזים. בנוסף, מיזוג אויר הוא חובה. אצל הגדולים, הכל בגדול.

zooom360

New member
אז בואו לתחרות באמלי../images/Emo8.gif

ואם אתם מתעקשים אז נוסיף את בילי

איל35

New member
רועה גרמני לא משיר שיער בכלל ביחס לברניז

כלבה ז"ל של אישתי היה רועה גרמני, קנה מידה אחר לגמרי. בפורומים בחו"ל של ברניזים הרבה בוכים על כך. אני מאושר שזה גזע לא נפוץ בארץ, הוא היה ננטש בהמוניו לדעתי.

shirili

New member
בגלל זה יש מספרות

זה לא כלב קטן כלבים כאלה תמיד נח יותר לרחוץ במספרות אם אין חצר. במספרה את נותנת את הכלבה והיא מקבלת טיפול מלא והיא חוזרת מבושמת ויבשה הביתה הבית שלך נשאר נקי ואת נישארת רעננה ולא סמרטוט אחרי העבודה הזאת הכלב שלי המבוגר נכנס כל חודש למספרה בשביל רחיצה. אם אני ממתינה עם הרחיצה אז הוא נהיה מסריח

shirili

New member
אז זהו שאצלי המספרה קרובה

ואפילו קרובה מאוד!!! אני ספרית כלבים

shirili

New member
זאת הפודלית

יש לה בעיות אגן אז בגלל זה היא עומדת עקום

דונינה

New member
אוי , לא שמתי לב , ../images/Emo67.gif

כי כתבת שהוא נכנס כל חודש למספרה , אני מצטערת .

shirili

New member
כן כמו שאומרים הסנדלר הולך יחף

אז ככה זה גם אצלי אני פשוט קובעת להם תור כמו לשאר הלקוחות שלי ואז יש לי מקום מובטח לכלבים שלי ואני מספיקה לטפח אותם הפודלית הייתה נכנסת כל שבועיים לסידור הפרווה עד שהתחילה העונת תספורות ואני לא מוצאת זמן להכניס אותה פעמיים בחודש אז עכשיו היא עם פרווה באורך 1 ס"מ קבוע והיא נכנסת כל חודש למספרה. זה ממש מבאס אותי לראות אותה ככה כי היא גם ככה לא כלבה יפה היות ויש לי איזו בעיה באגן והיא צולעת אז לפחות היא הייתה הכי יפה שהיא יכולה להיות עם התספורת אריה לעומת עכשיו שהיא ניראת כמו איזה עכברון מכוער.

יצורה

New member
מדהימה ../images/Emo99.gif

הכלבים שלי אמנם לא גדולים כמו איימי (הומלס שוקל 13 קילו, פיונה 36 ק"ג ובל 30 ק"ג שממסמרים את עצמם לרצפה בכל פעם שרק חושבים על מקלחת), אבל הם מקבלים מקלחת רק פעם בשנה, ביחד עם התספורת הקיצית (ואני לא צריכה להלחם איתם ולנקות אח"כ). אחרי טיולים בים אני מקסימום שוטפת את הכלבות במקלחות של הים (ללא סבון, רק כדי להוריד את המלח והחול). הטיפוח העיקרי אצלנו הוא הברשה יומית ומדי פעם (בעיקר כשמישהו מתפלש במשהו מסריח) אני מתיזה להם על הפרווה מרכך שיער מדולל במים ומברישה.

shirili

New member
נכון מאוד

לא כל כלב זקוק לרחצה יש כלבים שמספיק להם פעם בשנה ויש כאלה שחייבים כל חודש בחודשו. זה מאוד תלוי בגזע וכמובן שבסוג הכלב וגופו. כמו שכבר אמרתי שיש לי כלב מבוגר שפשוט מתחיל להסריח אחרי חודש ולכן הוא חייב כל חודש מקלחת. כשהוא היה צעיר יותר היינו רוחצים אותו פעמיים בשנה. הפודלית שלי נכנסת כל חודש למספרה היות ואני לא מטפחת לה את הפרווה וככה היא זוכה לסירוק ולטיפול 10.000 כשהיא הייתה עם תספורת אריה היא הייתה מהממת אבל לא מצאתי זמן כדי לטפח את הפרווה שלה ועכשיו היא עם תספורת קצרה יחסית. הכלבה האחרונה שלי היא מעורבת והיא נכנסת פעם בכמה חודשים לרחיצה היות והיא לפעמים בוצית בגלל שהיא משתוללת בחוץ. בקיצור כל כלב עם הצורך שלו....

טחחח מזל שג'רי הוא פיצי

כלבלב קטן, שוקל 6 קילו.. מקלחת זה בדיוק 20 דקות, רחיצה, שמפו, שתיפה, עוטפים טוב-טוב במגבת. ולפני שהוא מספיק להתנער הוא כבר בחוץ מתייבש "טבעי"

למעלה