*רחמים*

*רחמים* ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אז ככה: אתמול שותקתי לגמרי מכאב גב חזק מאוד שתקף אותי.. משו שהתמשך שבוע בערך.. אז בבוקר הלכתי לרופא והוא אפילו לא בדק אותי ואמר לי לקחת אקמול.. אבל בערב זה פגע ממש חזק, ולא יכולתי לזוז, בין היתר גם הבריזו לי להופעה של ערן צור אז הכאב רק החמיר.. אז הלכתי למסג´יסט והוא אסר עליי: ללכת לביצפר\ לסחוב דברים כבדים\ לשבת\ ללכת לקראטה, וברגע שאני אלך לקראטה אני צריכה להתחיל הכל מאפס! זה נורא! אני לא יודעת מה אני אעשה בלי ללכת לקראטה... כבר יומיים לא הלכתי ואני מרגישה כ"כ... ריקה כזאת לא יודעת.. אאאווופפפפ! המצב הזה מסריח..

מסכנה שלי ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo24.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע. אני יודעת בדיוק איך את מרגישה. זה כל כך נורא שאי אפשר ללכת לאימונים פתאום. אבל אני יכולה לנחם אותך שכשתוכלי לחזור את בכלל לא תתחילי מאפס. אומנם תצטרכי לעבוד בעדינות, אבל הידע שרכשת ישאר שלך לעולם. תשמרי על עצמך טוב, ותעשי מה שהמסג´יסט אומר. אחרת לא תוכלי ללכת בכלל, ולא רק לאימונים. קחי עוד

mapopo

New member
לפחות מסג´יסט כוסון????

במידה וכן תתנחמי בזה....

תגובה לשניכם

מיתר נדיר- תודה רבה.. את בטח צודקת. זה נכון שאני לא אתחיל מאפס- זה לא כמו לשבור רגל או משו, אבל זה כ"כ מדכא ואני כ"כ רוצה ללכת כבר לאימון! אני מחכה לזה בקוצר נשימה. מאפופו- איכסהההה! בלעע.. ממש ממש לא.. ערפאת יותר יפה ממנו.. אבל יש לו ידי זהב.. וזה מה שחשוב

SHITORYU

New member
קודם כל הבריאות../images/Emo101.gif

הבריאות שלך יותר חשוב מהקרטה (ומכל דבר אחר בחיים). עדיף שלא תלכי לאימונים במשך זמן מסוים עד שתבראי, מאשר לא להקשיב למסג´איסט, דוקטור מה שזה לא אהיה... כי יכול להיגרם לך נזק בגב ואז באמת לא תוכלי להתאמן בקרטה. אם זה יעודד אותך, אני מכיר משהוא שמתאמן כבר 10 שנים בקארטה ונאלץ להפסיד שנה+ מהאימונים, עקב בעיות בגב, אך לאחר שהבריא הוא חזר לעצמו ולא שכח כלום. הרבה בריאות, SHITORYU

avima

New member
גב תחתון

דובר כבר קודם על גב תחתון. כאב פתאומי יכול להיות שריר (לא נורא) רצועה (פחות נעים) מבני-שלד (רע מאוד). חייבים לבדוק (לפחות צילום מותני). בכול מקרה פיזיותרפיה תעזור לבניה והתחדשות נכונה (במיוחד אצל צעירים\צעירות).

למעלה