רחמים עצמיים-

rastotman

New member
רחמים עצמיים-

אני לא יודעת מה לעשות איתם, איך להישתחרר מהם, איך לקבל את זה שאחרים שוקעים בהם- ואני רוצה לקבל, גם את עצמי וגם את חברים שלי ברגעים שקצת יותר קשה לנו, בלי ביקורת- אבל ממש קשה לי לעשות את זה.

איל באש

New member
אהבה תנצח../images/Emo23.gif

ההפך מרחמים עצמיים ושקיעה, הוא צמיחה התפתחות ואהבה. התרכזי במה שכן יש לך בחיים, ראי את הטוב שיש, ותתחזקי ממנו. נשמי אור ,והשארי ממוקדת בו, תני לזה לחלוף, בלי שאת נסחפת ומתערבלת. פשוט להיות . ביקורת וחוסר קבלה עצמית שלך ושל הסובב אותך הם : חוסר אהבה שלך לעצמך. תראי היכן את כועסת על עצמך, היכן את לא מרגישה טוב עם עצמך, ואמרי לעצמך "אני אוהבת את מה שאני מרגישה כעת, זה בסדר, אני מרשה לעצמי להיות ככה" כי חשוב קודם לקבל את עצמך כמו שאת כדי לשנות . חשוב להרשות לעמצך לחוש את כל סוגי הרגשות, גם אלו הלא נעימים לך. שיהיה לך ערב מבורך עם תחושת הקלה וחלומות מרגיעים.

avaloka

New member
מותר לי ../images/Emo8.gif

את אומרת שאת רוצה לקבל את עצמך וחברים כשאתם מרחמים על עצמכם. זה אומר שאת יודעת באיזשהו מקום שזה בסדר לרחם על עצמך. זה קורה לכולם. וחוץ מזה, כשאני מרחמת על עצמי, אז אני מרחמת על עצמי, מה לעשות, ככה זה. בטח לא יעזור אם בנוסף אני גם אכעס על עצמי על זה שאני מרחמת על עצמי. אז יש רק דבר אחד לעשות להזכיר לעצמי (אפילו אם זה אפשרי רק בכוח), שמותר לי לרחם על עצמי. בדר"כ אני מתקשרת לחברות שלי ומבקשת שיגידו לי את זה, וגם שהן אוהבות אותי. וזה עוזר, אפילו אם רק קצת. ועוד דבר שהתחלתי לעשות בזמן האחרון, לספר על זה פה. זה גם מאוד עוזר. מזכיר לי שמותר לי.

למעלה