רחמים עצמיים

ערן 71

New member
רחמים עצמיים

השבוע לא יצא לנו לעשות סקס,
את היית עייפה ואני תיחזקתי את עצמי באוננות כל פעם שבא לי,
היום הרגשתי שאת כבר טעונה בחשמל,
סידרנו דברים בבית, עברת לידי כשאני על הסולם, הצמדת את ראשך לבטן שלי מתחת לפופיק, שלחת ידיים מתחת לחולצה שלי, חפנת את הישבנים שלי והצמדת את בטני לפנייך.
כשאת היית על הסולם גם אני נצמדתי לבטן שלך, שלחתי ידיים למעלה והרגשתי מלמטה את השדיים שלך עם הכובד המופלא שלהם, נישאים על כפות ידי. העברתי ידיים מחליקות על הבטן והגב שלך מתחת לחולצה.
כל פעם שעברנו זה ליד זו שלחנו ידיים, נגעת לי בזיין כמה פעמים כשעברתי לידך, ובתחת, וגם אני נגעתי לך. כשעברת לידי ריחרחתי את שערך, ריפרפתי בו את האף והפנים, החלקתי אצבעות על עורפך, לחשנו מילות אהבה.
בסוף היום נכנסה אלינו בת משפחה בעייתית, שאת מרגישה אחראית לה, והפילה עלינו בעיות שלה, חסרות פתרון, נכנסת לזה בכל הלב וכשנהייה מאוחר היא הלכה ואת כבר סחוטה ורק רוצה לישון. ביקשת בחיוך רשות לישון עכשיו ובבוקר... מחר בבוקר שבת רגועה ובלי שום תוכניות, רק שנינו בבית.
אז נרדמת לי, אני לא יכול לאונן עכשיו כדי לא לפגוע בביצועים של סעודת הסקס רבת המנות המתוכננת למחר בבוקר, עירני לגמרי ומחורמן קשות. זה מעגל קסמים, אני לא יכול לחשוב על שום דבר חוץ מסקס וזה מחרמן אותי יותר ויותר וחוסר האפשרות לפרוק נעשה מתסכל יותר ויותר וגורם לראש להיות פנטזיונר חרמני יותר ויותר וזה גורם שהשינה נעשית דבר רחוק יותר ויותר וכן הלאה. אז אני מקטר על אומללותי כאן ומקווה לקצת רחמנות.

yaron599

New member
עד ש...

יגיע ההמשך אתה "תיאלץ" להסתפק בזה....

קשה להתאפק

חרי משחקי ם שכאילו קשה להתאפק, ובטח לא לישון בלילה
שהמטענים שם צועקים רוצים להשתחרר החוצה
מקווה שהשחרור יהיה מענג וכייפי , יפצה על ההמתנה הקשה

למעלה