רחל

רחל

היא זוכרת את הגלים האדירים שפעמו ברחמה ובכל גופה
כשתינתה אהבים עם יעקב.
האם היא יודעת על הביצית שיצרה השחלה שלה,
שגילגלה החצוצרה אל קצה, פתח הרחם,
אותו תא אדיר-יכולת
שביקש רק דבר אחד - להשלים את גרעינו -
בטרם יתחיל במעשה-היצירה?
אפשר מאד. יירש זרעה את שער שונאיו, היא יודעת.
כברכת המשפחה לרבקה.
ואז מתגייס גופה למעשה האדיר עצמו -
בריאת אדם.
תשעה חודשים ארוכים עמל הגוף!
מביצית שגודלה כראש סיכה
יוצר הוא תינוק. אדם שלם.

ויולד אותו בכוח אדיר.

והיא קוראת לילד "בן אוני".

catchet

New member
יפה מאוד

תהליך המתחיל כסערה ברחם, ממשיך ביצירת הביצית והתגייסות כל הגוף למשימה למשך תשעה חודשים. ומסתיים בקריאה בשם - בן אוני- שמסמל את העוצמה הנשית האדירה שנרדשת לתהליך בריאת האדם.
&nbsp
אוהבת מאוד איך שאת כותבת
&nbsp
תודה

תודה על התגובה החמה.

אצל האדם, הביצית יוצאת מהשחלה ומועברת אל החצוצרה הרבה לפני קיום היחסים. (אצל הלביאות, אם הבנתי נכון, זה אחרת: היחסים מגרים את הביוץ).

האמת שהשיר הזה כתוב כמעט כמו פרוזה. לכן תודתי לכך שאהבת אותו היא כפולה: לאהוב שיר די פרוזאי זה לא מובן מאליו.

catchet

New member
חחח את צודקת

התבלבל לי הסדר... תיארת את התהליך באופן כמעט מיתולוגי. פשוט מרתק. אפשר ממש להתפנט עליו. ואני אוהבת שירה פרוזאית, כך שאני זו שצריכה להודות לך

חביבה את. מאד.

מציעה לפתוח "בהליכים" לפגישת חברות (וחברי?) הפורום. אני מציעה את המסעדה על חוף שרתון בת"א. נבוא כמובן כולנו עם טלפונים סלולריים כדי לאתר את האנשים. אני גם מציעה את שעה 19:00 או קצת לפניה, כדי ש"נגלוש" לשקיעת השמש.

מה את אומרת. קאטצ'ט? ומה אומרות ואומרים (א)נשי הפורום?

catchet

New member
אני לא מסרבת לשקיעות

מבחינתי בכיף. צריך רק לראות מי מעוניין להצטרף ונעשה זאת. מזמן לא הייתי בתל אביב, והאמת התגעגעתי.

בכיף. חברות וחברי הפורום! אתם מוזמנות ומוזמנים להגיב פה

ואני מציעה שקאטצ'ט, כמנהלת הפורום, תנהל את ההתכנסות: תקבע יום ושעה (אני מאד רוצה את שעה 18-19 ) ומקום (שוב: אני מאד ממליצה על מסעדת החוף בחוף שרתון, או על מסעדת החוף בחוף פרישמן). ולה יכתוב כל מי שרוצה להגיע.
מה אתם אומרים?

catchet

New member
אני מציעה שכל אחת תרשום לי

מתי מתאים לה. ואני אקבע על פי הרוב

למעלה