רחל - נשמה...

• פותח הנושא ג.
  • פורסם בתאריך

ג.

New member
רחל - נשמה...

מקווה שתקראי את זה עוד היום... מאחלת לך ערב נעים, מחומצן ועם הרבה אווירה טובה שתשרה עליך כי נדבר עליך הרבה (ורק דברים טובים!!!) את איתנו בלב, וכבר שבוע הבא מתקרב........
ואם תרצי שילחי לי את מספר הסלולרי שלך...

ג-יקרה תודה ../images/Emo24.gif

ברגע זה נכנסתי לפורום כי מצאתי אתר של דירות מעניין ובדיוק אחרי הריפרש ראיתי את הודעתך מחמם את הלב
מסך הפורום נמאס לו ממספר הסלקום שלי 444921-052 ויש לי רעיון-היום השומרת שלי מגיעה בעשר-קצת קשה לי ממש לדבר שיחה שלמה ,( עוד כמה ימים מקווה שיסתדר), אבל כדי לאמר לכם בסלקום לכולכם יחד כשתשבו מסביב בחוף הים-שאני אוהבת אותכם דרך הסלקום-אני אוכל לדבר . אז יקירה -בין 9:45-22:00 לפני שאכנס לישון-תתקשרי אם תרצי למספר שקיבלת , ואז אהיה איתך לא רק בלב גם בקול באוזניים
המון הנאה אושר ושמחה ריקוד ושלווה מרחל-נשמה
לכל אחד מבני "משפחת להרגיש טוב"-כמובן לאבא גילגילוש
, ולאמא יפעתוש
(
ותשמרי בבקשה שלא יהיו מכות בבוץ, בים יפעתוש לMאיוש-אלה מסוכנות קבעו כבר משהו בעבר
)
|

יפעתושששששששששש ../images/Emo24.gif

מה לא הלכת בסוף בגלל שזה בחוף הים
או בגלל האבטיח הקר-ועוגת התמרים ב-
אני מקווה שברור לך , שבמפגש אצלי בבית שום תירוצים לא יתקבלו
ואת כמובן תופיעי ותביאי
, אחרת יהיה לך צרות עם השריף של

*יפעת*

New member
רחלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo10.gif

לאן נעלמת לי?? האמת שאני מסתובבת קצת בין הפורומים וכ"כ נהנית!! יש כ"כ הרבה פורומים, כמעט על כל נושא שבעולם!! אפילו על פוקימון!! זה מגניב לאללה!! אבל אני בטח לא מחדשת לך כלום... בכל אופן - במסגרת סיבוב ההופעות שלי אני אעצור כאן שוב כדי לראות אם חזרת!!!
יפעת ואיך שכחתי:

יפעתוששששששששש ../images/Emo24.gif

האמת ביום שבת בשעה זו (אילולא נקבע אחרת כמו אתמול), הייתי לי בדרגה 3 בחלומות שלי, מפנטזת לי שכל חיי הם חלום אחד גדול:)))) חידשת לי-כי אין לי מושג מה זה פוקימון , שמעתי את המילה בעבר וזהו
, רק שבן לא יואמר שזו עוד סיבה לרחל עלי , ויתן לי שיעורי בית להכיר מה זה פוקימון
אז רק שתדעי יפעתוש!!!! אני הייתי הש.ג. בפורום עד שעה 22:00 פלוס
צעקתיייייי, קראתייייייי, יפתעושששששש,
ההד חזרה אמר לי תפסיקי לצעוק היא הלכה לעשות טוש
המון אהבה ושבוע נפלא מרחל-נשמה

למעלה