רחל באשדוד

רחל באשדוד

אתמול נסענו במיוחד ומוכרחה להודות כי קצת התאכזבתי. הזמנו את כל המנות שבושלו אתמול: דג, קציצות דג, בשר לחי ומוח. מהמנה הראשונה שהגיעה, הדג, מאד נהנינו, למרות שהיה מעט מלוח. ואז הגיעו שאר המנות ומצאנו עצמנו אוכלים אותו דבר כל פעם מחדש, רק במרקם שונה. כלומר, דרך ההכנה והתיבול זהים בכל המנות - המון שמן, פפריקה, שום - ומכאן שהטעם כמעט אותו טעם. כל המנות היו מאד מלוחות ומזל שקיבלנו בגט טרי וטעים שאכילה רבה ממנו יחד עם האוכל, סייעה להדביר קצת את המליחות. כל האוכלים מכירים מוקירים ואוהבים אוכל מרוקאי,וכולם התאכזבו. ציפינו ליותר. נקודות זכות - המלצר, בנה של רחל, מקסים ביותר. מה'פרלמנט' השכונתי שישב בשולחנות לידינו קיבלנו תובנות חדשות ומעמיקות על הנושאים הפוליטיים החמים של היום....חווייה מסוגה. לסיכום, לא שווה נסיעה מיוחדת לכל אלה שתכננו 'טיול שנתי' לשם. לתושבי השכונה, זה פתרון חברתי ותזונתי לא רע. 150 ש"ח עבור: 4 מנות עיקריות, בירה, ספרייט. ע"ח הבית: סלט שומר, לבבות חסה,סלט אבוקדו, מלפפונים, בגט, זיתים חמים, בוטנים ושקדים קלויים.

אגדתעם

New member
אז בסוף המלכה היא עירומה ?

מרוב תשבוחות בספר ההמלצות שנכתב עליה לפני כשבועיים והסופרלטיבים האתניים המרובים סברתי שלא אוכל להמשיך במסלול חיי בלא ביקור אצל השפית מאשדוד. עתה רווח לי. ותודה על שאזרת אומץ לפרסם את הגילוי הזה.

cookie13

New member
דווקא נכתב ש...

לכל המנות יש את אותו התיבול. נראה לי שהבעיה כאן היה גובה הציפיות.

Nרב

New member
מה זה קשור לאומץ?

כותבים פה גם טוב וגם רע, וכל ביקורת מתקבלת...

ח ר ו ב

New member
כול הכבוד לרוח צעירה ויוזמת.....

גם אצלנו הייתה מליחות קלה. ובפעם האחרונה שהיינו ,הייתה ירידת מה באיכות. עדיין טעים מאוד , שונה ומעניין. פחות וואו. מקווה שהגיל של רחל ,לא מתחיל לפגום באיכות. מבחינתי, עדיין שווה את הנסיעה . אני מקבל איכות שונה וגבוה , בתמורה נהדרת לכסף. ביום ראשון אני שם עם לקוח , מאמין שיהיה טוב. חג שמח וטעים ,סבתא רותרות, חרוב.

חרוב, אל תיקח אישית

אבל שונה ומעניין - אולי. טעים מאד? כשגם אתה, פה, וגם ננה בזמנו מתלוננים על מליחות? איך מנה מלוחה יכולה להיות טעימה? אשר לתמורה נהדרת לכסף - 150 ש'ח עבור 4 מנות, לא גדולות, בתוספת 2 משקאות זה יותר משתי עסקיות במסעדות רבות וטובות הנותנות מנה ראשונה, עיקרית ושתייה. לדוגמא, היום אכלתי צהריים עם בתי בגושה: קלמרי מטוגן, פלפלים בגבינת צאן, שתי מנות יפות וטעימות של מולים, מנה גדולה של צ'יפס, סלט ירוק גדול וטעים, זיתים מעולים, לחם מצוין, שני משקאות = 120 ש"ח. 30 שקל פחות מאתמול בערב וזה עבור פירות ים ולא נסיכת הנילוס... שלא לדבר על הדלק... אגדת עם - באמת היה צריך אומץ, יפה שהערכת זאת. קוקי - ברור שהיו ציפיות. איך לא, לאחר כל מה שנכתב כאן? גם אני חשבתי כמו אגדת-עם שחיי לא יהיו חיים אם לא אקום ואסע לאשדוד...וטוב שנסעתי ועשיתי וי. חג שמח ומלא אור לכולם, סבתא רות-רות

ח ר ו ב

New member
לוקח אישית.

אחרי כול ההמלצות החמות שלי .. " דיוק אטומי בידיים " וכ"ו , התאכזבת. חבל לי. התכוונתי לכול מילה . ולקחתי כול כך הרבה אנשים לשם והתחושות שלנו היו אחרות. חוץ מהפעם האחרונה שלנו , שלא הצטיין.אבל נהננו. טוב , זה אוכל , ואוכל עושים בידיים ובלב .לא מכונה תעשייתית מדויקת . את הבחירה שלי ברחל ל 2006 עשיתי , והיא זכתה בו בצדק . 2007 נראה סיפור חדש. שוב כול הכבוד, סבתא רות . חרוב.

ננה f

New member
הבהרות הערות ותגובות

1. היו רק 2 מנות מלוחות בביקור שלנו - הקיבה והמוח. 2. לגבי התיבול, הכל כבר נכתב, אותו הדבר, כלום לא חדש, אני הרגשתי טעם שונה אפילו מבעד לחריף. 3. יש לי השגות על החשבון שלך 2#4 מנות ...נו מילא. אצל עצמון הייתי יוצאת ביותר אבל גם יותר טעים, וגוצ'ה... יופי שנהניתן. 4. אגדת עם? הצחקת אותי. הניק/ניקונת לא צריכ/ה שום תרוץ כדי להכנס בכל מה שזז. ואגב, גם את לא צריכה אומץ להגיד ככל שעולה/לא עולה בטעמך ולחיכך.זוהי מהות הפורום. על טעם ועל ריח, אפשר לא להסכים. 5. ובכל זאת שורה תחתונה, אם תקראי כראוי, החוויה היתה אישית בכל המובנים, הסיפור והאווירה היו מה שהיו וטוב שהיו. חג שמח מאוד. אחרי רחל צריך לחסוך בשמן כך שחנוכה הוא חג מצויין .

החתולית

New member
למה צריך אומץ ?

אני חושבת שזה הגיוני לגמריי שמה שנפלא בעיני אחד, יהיה לא משהו בעיני אחרת. לדעניותי, זה בסדר גמור שלא אהבת ולא חשבת שזו איזו גדולה בלתי תאומן - זכותך, בלוטות הטעם שלך והדלק שלך.

למעלה