רחליקה יקרה שלי!

רחליקה יקרה שלי!

רחליקה מדהימה.
רציתי כל כך הרבה להודות לך.
שאלתי על קלפי הטארוט בהקשר הקבלי, קראתי כל קישור וקישור שהכנסת בעבודה מסורה לתוך תגובתך.
עברתי מנושא לנושא בויקיפדיה ומרוב ההתרגשות ללמידה למשהו חדש כלכך נסחפתי ששכחתי להודות.

למדתי על כל קלף (וכמובן עדיין לומדת) בהקשר לספירות בקבלה. בהקשר לאסטרולוגיה, נומורולוגיה, ותורת האותיות.
קראתי על הגישה האנגלית, על הצרפתית, על התפתחות משמעות הקלפים והאיורים בריידר לאורך בהיסטוריה, על מסדר השחר המוזהב, על אנשי רוח וכ'ו.
אין סוף ללימוד.
כמו כן עדיין שמרתי קבצים ששלחת פעם לגבי קלפים ספציפים וכן בתמציתיות לגבי כל קלף.
רציתי לשתף אותך ואת חברי הפורום (אם אפשרי הדבר - מקווה שכן). ספר שעזר לי להתקדם בהבנה עמוקה של המייג'ורים הוא ספר "מסע הגיבור בקלפי הטארוט" של אילנה הראל אכן בהקשרים שונים כמו ששאלתי אותך.

אשמח לדעת מה דעתך על הכיוון שלי-
בחרתי לא לבחור בשום גישה מסויימת (כמו שגיא או יואב בן דב ז"ל) אנגלי או צרפתי, גדול או קטן, שמן או רזה.
כמו בתלמוד על בית שמאי ובית הלל בחרתי בדרכי לדעת באופן מתמיד (על אף הלימוד הרב ולעתים מעט בילבול) לדעת על כל הדרכים האפשריות לגשת לקלף, להצליב בין הגישות, לבחור באפשרות המתאימה על פי אינטואיציה וחיבור לנושא.

אז בגדול, למדתי להיות פתוחה יותר. למדתי להשתמש באינטואיציה יותר.
להסתכל בצורה רחבה יותר הודות ההקשרים לתורות רוח נוספות (אסטרולוגיה, נמורולוגיה).
התחלתי באופן התחלתי לפתוח בזהירות לאנשים כאלו ואחרים שמבקשים עצה או כיוון, בעבודה רבה ומסורה, בזהירות ואחריות רבה נתתי את הזוויות שלי לעניין וקיבלתי המון שבחים.

אני מודה לך בעיקר מכיוון שבאופן אנונימי כמו כולם, שנים נכנסתי ללמוד ולחוות מתשובותייך לקריאות של אחרים.
הפורום הלימודי הזה שימש ומשמש עבורי אחד מאבני הדרך להצלחה האישית שלי לגבי קריאת הקלפים והבנתם.

שבת שלום ומבורכת!
דניאל❤

דניאל 1155 יקרה,

כל הכבוד!

אשמח לקבל שיתוף על נקודת מבטך בנוגע לקלפים שונים.

מבחינתי, זה בסדר להמליץ כאן על ספרים/אתרים/מידע.

כפי שציינת - גישה אישית נובעת מבחירה מבין שלל אפשרויות.
למידה וחשיפה לגישות שונות מסייעת בהגברת גמישות מחשבתית.
גמישות מחשבתית מבטלת כל סטיגמה על הקלפים ומאפשרת ראיה של כל קלף מהיבטים שונים ולעומקים משתנים.
גמישות מחשבתית וידע מגוון מסייעים רבות לקריאת קלפים אינטואיטיבית מיטבית ומדויקת יותר.

תודה על היותך, על המשוב , על העשייה הברוכה ובהצלחה,

רחל

למעלה