רחיצת כלב אחרי ADVANTAGE

עדי1831

New member
רחיצת כלב אחרי ADVANTAGE

שמתי היום לכלבה שלי טיפות אדוונטג' נגד פרעושים, ורציתי לדעת אחרי כמה ימים מותר לשטוף אותה?
(הסתכלתי בעלון המצורף וזה לא מצויין)
תודה

3 ימים

וגם להפך במקרה הצורך (כלומר - אחרי רחצה - מחכים 3 ימים לפני ששמים עוד אמפולה).
למקרה שלא ברור - הכוונה היא לא לשים אחרי המקלחת הזאת עוד אמפולה 3 ימים אחרי (אמפולה שמים במצב שגרתי כל 4 שבועות) אלא שבמקלחות עתידיות תחכו יומיים-3 לפני שתשימו אמפולה חדשה.

ספציפית אדוונטאג'

וגם אדוונטיקס - כן מאבדים מפעילותם אחרי חפיפה. לכן אני ממליץ תמיד לשים אחרי חפיפה (2-3 ימים) ולא לפני. עם פרונטליין ורוולושן זה פחות משמעותי

עדי1831

New member
באסה! וד"א-

איזה מהטיפות נחשבות היום הכי יעילות?
אדוונטג'/אדוונטקס/רוולושן/פרונטליין ?

ובקצת יותר פירוט

אדוונטיקס ופרונטליין יעילות גם נגד קרציות.
רוולושיין לא יעיל לקרציות אבל כן לטפילים אחרים (למשל תולעים עגולות). כך גם אדווקט (יש גם מחקרים ראשוניים שמראים על יעילות מסוימת נגד תולעת הפארק אבל לדעתי לא מספיק טוב כדי להחליף את הזריקות השגרתיות).

אם משתמשים בחומרים רק נגד פרעושים צריך לשים קולר נגד קרציות. חוץ מזה - כל עוד זה עובד בשביל הכלב שלך - זה לא ממש משנה מה שמים (כשמדובר על המוצרים שציינת).

עפ"י האתר שלהם

מצוין שהיעילות לא נפגמת ברחיצה של עד פעמיים בחודש.
גם הניסיון רב השנים שלי עם אדוונטיקס לא הראו פגיעה ביעילות כל עוד יש מרווח של 3 ימים בין המקלחת לאמפולה.

אגב, אני יכולה להבין למה למשל ברבולושיין אין פגיעה משמעותית כשרוחצים (עובד דרך מחזור הדם). אבל למה בפרונטליין הפגיעה לדעתך פחות משמעותית? למיטב ידיעתי הצורה שבה פרונטליין ואדוונטג' עובדים פועלת על אותו עיקרון...

למעלה