רחיפה בארץ - בלי בתי ספר

Asp001

New member
רחיפה בארץ - בלי בתי ספר

שלום לכולם! דבר ראשון, אני עוקב זמן רב אחר הפורום. הספקתי לקרוא את רשמיהם של הנפשות הפועלות בתחום.... לפחות אלו שכותבים כאן. עשיתי לפני כשנתיים רשיון רחיפה גובה+רכס (בעיקר רחיפות רכס) בחו"ל, מדינה מערבית בבית ספר מוסמך וכו'. אני מאוד רוצה לחזור לעניינים ולעשות "רשיון" (או הסמכה או שאיך שתרצו לקרוא לזה) בארץ - כמובן כולל ריענון הידע והציוד (יש ברשותי ציוד חלקי מאוד). לא הייתי רוצה לחזור על קורס שלם (בעיקר מהסיבות הפיננסיות) אבל גם לא להזניח את עצם העובדה שהרבה מאוד זמן לא ריחפתי. לא אהבתי את אופי התנהלות בתי הספר, ואני חייב לומר שלאור השרשור בפורום, ממש יצא לי החשק לעבוד עם החבר'ה האלו. רציתי לשאול האם יש דרך להתרענן בצורה טובה ולא חפיפניקית שלא דרך בתי הספר (למשל, מדריכים מוסמכים או כל אופציה אחרת). תודה רבה לעונים! אסף.

אני בספק

אם מישהו עצמאי יקח על עצמו אחריות כלכך כבדה, ומדובר בהרבה אחריות. מעבר לכיף שבספורט, מדובר בחיים שלך ושל משפחתיך..ואת זה אסור לשכוח לטובת שיקולים קצרי טווח של מחסור במזומנים. מדובר בכמה אלפי שקלים בודדים ושווה להשקיע אותם בבית ספר מסודר. מה עם נושא הציוד? גם הוא נושא בעלויות שאפשר אך לא רצוי לחסוך. וגם נושא הבדיקה השנתית למצנח ..ועוד עוד.. עצה של ידיד. אם אין לך כסף, תחכה עוד שנה שנתיים ותחזור לספורט בצורה מסודרת (ובנתיים תבוא ותתרשם מבתי הספר באתרים השונים במקום מה שכתוב בפורום...ותראה שכולם יגידו לך אותו הדבר, ולא בכדי). ובקשר לויכוחים בפורום...גם אם תכנס לפורום של BMW תראה שכותבים שמרצדס זה חרא..אז מה?

../images/Emo23.gifחבל שאתה מכליל!

שלום אסף! צר לי על הרושם הרע שקיבלת, אבל זה בהחלט לא כך. ורצוי גם שלא תכליל. אנו בעגור נותנים שרות כבר 30 שנה ללא רבב. אגאב אם יש ברשותך אישורים ואו תוכיח רמת טיסה נאותה לא תהיה חייב לעשות קורס מלא. בברכה ארנון הר לב AGUR.CCC.CO.IL [email protected] 03-5067467 03-6580144 050-2791079 עגור

למעלה