רחוב... 3D MAX 7 + Scanline
E eldarinn New member 9/6/06 #2 נראה טוב מאד אפשר לשפר: 1. BUMP למדרכה ההולנדית 2. התמונה ברקע קצת ברזולוציה נמוכה.
L linzer New member 9/6/06 #3 באמת נראה טוב... רק לפי דעתי צריך לשפר את הכביש,הטקסטורה שם נראית מרוחה קצת(הייתי מנסה DISPLACMENT שם). אבני השפה של המדרכה ניראות כולן אותו הדבר וזה קצת הורס. אהבתי את החלונות עם הווילונות במיוחד השתקפות יפה.
באמת נראה טוב... רק לפי דעתי צריך לשפר את הכביש,הטקסטורה שם נראית מרוחה קצת(הייתי מנסה DISPLACMENT שם). אבני השפה של המדרכה ניראות כולן אותו הדבר וזה קצת הורס. אהבתי את החלונות עם הווילונות במיוחד השתקפות יפה.
Z ZDanielZ New member 10/6/06 #4 הצללים קצת חדים מדי.. זה נותן אווירת סטודיו. נסה לגרום להם להיות יותר מטושטשים, עם איזה Area Light, או מה שלא יהיה. חוץ מזה, ממש סבבה.
הצללים קצת חדים מדי.. זה נותן אווירת סטודיו. נסה לגרום להם להיות יותר מטושטשים, עם איזה Area Light, או מה שלא יהיה. חוץ מזה, ממש סבבה.
P pringles1 New member 11/6/06 #5 נצל"ש... הורדתי את התוכנה 3D MAX 7 וצריך לשים סריאל נאמבר... מישהו יכול לתת לי אותו?? ד"א אהבתי את העבודה
נצל"ש... הורדתי את התוכנה 3D MAX 7 וצריך לשים סריאל נאמבר... מישהו יכול לתת לי אותו?? ד"א אהבתי את העבודה