רחובות מלוכלכים

בר1411

New member
רחובות מלוכלכים

מאוד היה עצוב לראות את רחובות קדימה מלוכלכים ולא נקיים . מצטער מחלקת התברואה לא מתפקדת כמו שצריך ונמאס להעיר כול הזמן על תפקוד גרועה וכושל של מנהלי המחלקה. מסיבוב שערכתי ברחובות הישוב עם חבר שהוא סגן ראש עירית חולון נדהמתי לגלות זבל ברחובות, סביבת פחי אשפה מזהמת . רחובות מסוימים בבני בתך מלוכלכים. ככה לא מקבלים את פני השנה החדשה וחבל מאוד שזה פני הישוב . שנה טובה

מה הדבר הכי טוב בחולון

הכביש לקדימה ואל תתעה אלפים היו מוכנים להתחלף איתך ולעבור לישוב שלנו למרות שאתה בטוח שחולון יפה יותר , הטעות שלך היא שאם היית משווה לרעננה אז.......................................................................... אגב שנה טובה לי טוב פה ככה עם הליכלוך אני לא מעדיף את חולון.

AMITBN890

New member
מכל מלמדי השכלתי

ידידי, חולון היא דוגמא לישוב שמנוהל לעילא ולעילא עם חזון, יצירתיות, יוזמה, צניעות ועוד הרבה דברים טובים. חבל שחכמי המועצה לא לומדים ולו קצת ממה שקורה בחולון. למעשה חבל שהם לא לומדים מה קורה 10 מ' דרומית ממקום מושבם, משרדי אגודת המיים בקדימה. אירגון שגם כן מנוהל בצורה מעולה. במקום זאת הם מטילים עלינו היטלים וגזירות חדשות לבקרים. לצערי הרב קדימה הולכת אחורה ומהר. חבל מאוד כי אכן הפוטנציאל גדול אבל הוא לא ממומש ובמקביל מתקבלות החלטות בלתי הפיכות שהורסות את הפוטנציאל שעוד נותר. אפילו ותיקי הישוב התחילו לחפש אלטרנטיבות, חבל. שילכו ללמוד את מה שקורה בחולון ופשוט יעתיקו אחת לאחת.

אז למה לחכות

אם כול כך רע בישוב , אל תתנו לרגע קט לעבור, אני מוכן לקנות את הנכס שלכם לפי התשואה חולון הרבה מאחור ותישאר הרבה מאחור למרות שלטענת הכותב/ת הישוב הולך אחורה אני לא בדיוק מזהה את זה , ויותר מכך לפי מצב המכירות והקניות של הנדלן כולל הירוק באנטנות לשעבר מצבנו מעולה , למרות כמה ניירות ברחוב וקצת זבל שממש לא משקף את מה שנכתב כאן על הזנחה ולכלוך . אגב מי שמחפש אלטרנטיבות אולי הוא וירטואלי אני אישית מכיר רבים משני הישובים ומאוד מעורב ולא פגשתי אחד כזה אז.................................. והכי חשוב אל תלמדו מאלה שחיים 10 ק"מ מכאן כי הם בדיוק כמוכם מעלם את הישוב שלנו כדוגמא שילמדו בישובם איך לנהל ישוב , ולכו לתל מונד ותשמעו שם מה אומרים עלינו אנחנו יכולים ללכת עם גב זקוף בהחלט , המצב לא בדיוק כמו שנכתב כאן אולי זו הזייה פרטית של מישהו.

AMITBN890

New member
אתה לא מעודכן

לצערי התחושה בקרב רוב התושבים שונה לגמרי. שוב, לצערי הרב....

עדיקופר

New member
תעצור את הרכבת , תן לרדת

אתה זוכר שזה חג ? אתה זוכר שכן ניקו את הישוב בערב החג ? אתה יודע שגרים פה אנשים ? אתה יודע שאנשים מייצרים אשפה ? אתה יודע שיש אנשים שזורקים ברשות הרבים אשפה ? 1+1+1+1+1=5 ואני יכולה למצוא לך לפחות 5 סיבות מדוע צורן ו/או קדימה יותר טובות מחולון וזאת למרות שאולי אני עוברת מכאן בגין עבודה שהוצאה לי .

pninak12

New member
אני יודעת שלא זו היתה כוונתך... חולון

הייתי במקרה בשכונה נידחת בחולון, לפני כשבועיים. ממש לא שכונת יוקרה, להיפך.... היה דווקא די ירוק, מאוד מתוחזק, אשפה, למרות שהמקום בו הייתי כלל "ח" של בתים רבי קומות ומשפחות עם ילדים בכל הגילאים... לא נראתה לעין. המתחם של פחי האשפה היה די מטופח.... הגינה הציבורית הצמודה היתה מתוחזקת יפה.... במתחם הקניות בו ביקרתי,,, אין בכלל מה לדבר, נראה טוב, מתוחזק לרמה של פיסת נייר שעפה ברוח! וזה עוד היה בערב החג.

עדיקופר

New member
הדרך לראשות המועצה

ואני חושבת שבמקרה שלך אין צורך להוסיף עוד

AMITBN890

New member
נו באמת

ועכשיו ברצינות את באמת חושבת שמי שרוצה לרוץ ל...... יעשה בחוכמה אם ידרוש מהמועצה להתייעל?

למעלה