רחובות ואנטי תזה

randomword

New member
רחובות ואנטי תזה

בואו נשאיר את הפוליטיקה לפורום אקטואליה ונתכתב בפורום הזה על איכות השלטון ולא על הסכסוכים בין הימין לשמאל

אקטואליה זה לאו דווקא פוליטיקה,

אם כי לעיתים נושאים פוליטיים הופכים לאקטואליים. איכות השילטון לדעתי זה נושא פוליטי נטו. אשמח לשמוע דעה אחרת.

randomword

New member
אני לא מנסה לכפות משהו על אף אחד

פשוט נראה לי שאם נדון פה בנושאי שחיתות בשלטון ופגיעה באזרח הקטן על ידי רשויות השלטון זה יהיה עדיף למטרה של הפורום זה כמו שתלך לפורום אוכל ותדבר על מוזיקה

rehovot

New member
עם כל הכבוד, איכות השלטון נקבעת

מהרבה מרכיבים,רק דיבורים על שחיתויות זה מחלה מבלי להפחית מחומרת המעשים. איכות השלטאון בשבילי בראש וראשונה חופש הביטוי! לא סתם בית המשפט העליון פסק רבות בנדון. וכל זיבולי סרק שזה לא הפורום המתאים, הם נסיון לסתימת פיות מי שלא נאה שלא יקרא או שלא יתייחס, כאן ניתן לכתוב הכל,בתנאי שמנהל הפורום ישרה רוח ליברלית,נסיון קודם של מחיקה או חסימה הביאו את הפורום הזה לגסיסה,כעת הוא בהתעוררות איטית מחדש בוא לא נהרוס. אותו כבר עכשיו.

randomword

New member
ואם היו כותבים כאן על בישול זה גם..

כשר? אין לך ולרחובות שום הצדקה לנושאים הלא רלוונטיים שעולים פה מפעם לפעם אני ממש לא מבין את ההצדקה שלך לדבריו מחכה לתגובה שוקי

מהו נושא לא רלבנטי

שלום לך. לי כמנהל הפורום יש קווים אדומים. וכידוע לך כאשר עוברים אותם אני לא מהסס להתערב. מה לעשות הפוליטיקה היא חלק מהשלטן וכפי שאיני מוחק אמרות משמאל אני לא מוחק אמרות מהימין. התנועה אינה גוף פוליטי ואינה מביעה דעות פוליטיות אך היא דוגלת בחופש הביטוי. שבוע טוב לך ולכל באי הפורום. שוקי.

randomword

New member
אין לי ספק בהגינותך

אבל התנועה עוסקת בכל הנוגע לשלטון שהוא לא פוליטי אלא עניין מוסרי נטו ולכן אני חושב שלוויכוחים פוליטיים אין מקום בפורום הזה לא בגלל שיש לי איזה רצון לסנן הודעות אלא בגלל שאני חושב שהייעוד של הפורום הוא כזה שהוא מעל לפוליטיקה אלא משהו שצריכים כולם להתאחד סביבו בלי קשר להשקפת עולמם אני גם לא ביקשתי שתמחק הודעות אבל לדעתי אתה צריך להסכים איתי שויכוחים פוליטיים הם לא אסורים אך גם לא קשורים לנושא של הפורום

למעלה