רחובות בפ"ת

geverv

New member
רחובות בפ"ת

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מהם הרחובות העיקריים בהם עושים טסטים בפ"ת..? תודה רבה

Daemonlior

New member
no such damn thing..

טסטר אחד יכול לקחת אותך לשוק על הבוקר כשהכי עמוס.. וטסטר אחר יכול בכלל להוציא אותך מהעיר והקטע שבו תסע בעיר זה ממחלף התקווה עד משרד הרישוי.. (או ממחלף ירקונים..) שזה לא הרבה בכלל.. יש מבין?

geverv

New member
אני יודע אבל

האיזורים בפ"ת שבהם טסטרים בוחנים באיזה רחובות.. אני מניח שיש טסטרים שנוסעים באותם מקומות.. אולי מי שמכיר יכול לעזור לי: -האיזור של התחנה המרכזית ( איפה שיש רמזור כפול) איזה רחוב זה..? -איפה שיש כיכר שבה נכנסים אליה מ5 כבישים שאחד מהם הוא רחוב ללוא מוצא( הסוף של השוק) תודה אם מישו מכיר ויודע..

Daemonlior

New member
לא שאני יודע..

לגבי הרמזור הכפול.. (איזה שם.. פשוט 2 רמזורים אחד ליד השני..) זה נמצא ברחוב בר כוכבא.. אם אתה בא מכיוון העירייה לכיוון יד יצחק.. אני חושב ששני הרמזורים תמיד יהיו ירוקים.. אם אתה בא מכיוון יד יצחק לכיוון העירייה, שים לב לרמזור הראשון, הוא עלול להיות אדום.. הכיכר עם 5 הכבישים נמצאת ברוטשילד.. ממש בתחילת הרחוב.. לא מסובכת מדי, פשוט תשאל את הטסטר בדיוק לאן לנסוע אם תגיע לשם.. בדר"כ לא יקחו אותך לרחוב ללא מוצא..

gold ayelet

New member
אין מקומות קבועים- אני יכולה להגיד

לך איפה אני הייתי: היה פעם אחת שנסעתי לכיוון חביב -כביש מהיר ועוד פעם לכיוון רה"ע ממש רחוק ליד איזה רכבת. ממ בתחנה מרכזית אף פעם לא נסעתי. אהה!! אני אגיד לך איפה הכי הרבה נוסעים בצומת הזאת בכפר אברהם שיש שם מלא תאונות, איפה ש"מה בפיתה" ותחנת דלק פז אם באים לכיוון שטמפפר (אבל לא מרח' הרצוג) יש קטע שאתה נוסע ככה בהילון 3 ופתאום יש לך תן זכות קדימה. ויש את כל הרחובות האלו עם -האין כניסה- שצריך פתאום לפנות שמאלה, זה גם באיזור של שטמפפר. בעיקרון המורה שלך צריך להראות לך את כל המקומות האלו, ופשוט תזכור אותם. בהצלחה!

למעלה