רז רדוד ולא חכם כמה רז סתום, חתיך וזהו מתעסק רק בעצמו ראינו בשאלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל לורי 22 New member 4/8/09 #1 רז רדוד ולא חכם כמה רז סתום, חתיך וזהו מתעסק רק בעצמו ראינו בשאלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ב בר צרפתי1 New member 4/8/09 #2 אז מה גם אני לא יודעת את השאלות האלה מה הוא פרופסר הכי חשוב שהוא בהנאדם טוב זה קודם כל מה ששם יש אנשים חראות (איתן,מירב וכו') אז יאללה תפסיקו לדבר שטיות ..
אז מה גם אני לא יודעת את השאלות האלה מה הוא פרופסר הכי חשוב שהוא בהנאדם טוב זה קודם כל מה ששם יש אנשים חראות (איתן,מירב וכו') אז יאללה תפסיקו לדבר שטיות ..
T The Small LoLiTa New member 4/8/09 #5 חחח עלק "אבל אני לא מבין ת'הוראות"... הוא עוד לא הבין בגיל24 שבשאלות היגיון אתה אמרו למצוא את המכנה המשותף לבד.. זה כל הקטע נקרעתי מצחוק.. זה היה פשוט ביזיון.
חחח עלק "אבל אני לא מבין ת'הוראות"... הוא עוד לא הבין בגיל24 שבשאלות היגיון אתה אמרו למצוא את המכנה המשותף לבד.. זה כל הקטע נקרעתי מצחוק.. זה היה פשוט ביזיון.
Z zyyhgy New member 4/8/09 #7 במקום לרדת על רז.. תרד עליך.. ועל איתן שאתה בטח מעריץ.. לויתן? זה לוויתן. אפילו לקרוא הוא לא יודע פחחחח.... אז אל תרדו סתם על איך רז היה.. כי זה מראה שאתם סתומים ביוקד כמו איתן.. אה לא זה קשה.. אבל כמעט כמוהו
במקום לרדת על רז.. תרד עליך.. ועל איתן שאתה בטח מעריץ.. לויתן? זה לוויתן. אפילו לקרוא הוא לא יודע פחחחח.... אז אל תרדו סתם על איך רז היה.. כי זה מראה שאתם סתומים ביוקד כמו איתן.. אה לא זה קשה.. אבל כמעט כמוהו
T The Small LoLiTa New member 4/8/09 #8 חחחח אתה עמה רציני או מה... היה כתוב לו "לויתן" ולא לוויתן ומכיוון ששפת האם שלו אנגלית הוא קרא את זה LW
חחחח אתה עמה רציני או מה... היה כתוב לו "לויתן" ולא לוויתן ומכיוון ששפת האם שלו אנגלית הוא קרא את זה LW
ס סטלן מהאומן New member 4/8/09 #9 כי הוא כל הזמן מתעסק רק בעצמו אז מה ציפתם שהוא ישכיל? כל החיים מסתכל על עצמו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח