רז ותמי, מהו שם הספר על אנזימים?

shirkoosh

New member
רז ותמי, מהו שם הספר על אנזימים?

לפני הרבה זמן ציינתם שם של ספר שנותן מידע לגבי אנזימים. ספר באנגלית, שכתבה אם שיש לה שני בנים על הספקטרום. אני רוצה להשיג את הספר ושכחתי את שמו.

נצל"ש- האם נכון לשלב אנזימים ופרובי

פרוביוטיקה לא נפגעת, אם נותנים אותה יחד עם האנזימים? מתי עדיף להוסיף פרוביוטיקה, עם או ללא מזון ועם/ללא אנזימים? פשוט אני לא רוצה להעמיס יותר מדי על אותה ארוחה ורוצה שלא תהיה התנגשות בין המוצרים. כנ"ל לגבי אבץ וגם B6 ומגנזיום, שאני יודעת שצריך לקחת עם מזון. האם עדיף לחוד משמן דגים או ביחד? מתחל להיות צפוף סביב הארוחות ועוד שאלה- שני סוגי מגנזיום משלשלים. קנינו מגנזיום אוקסיד ולא ציטרט. אשמח לתשובות, תודה ושבת שלווה.
תלמה.

ההמלצה של קארן דה פליס

: לתת אנזימים בתחילת הארוחה ופרוביוטיקה בסוף הארוחה. לדבריה, האנזימים עלולים להרוג את הפרוביוטיקה. נדמה לי שגיא המליץ לקחת שמן דגים עם האוכל. עד כמה שידוע לי, אין בעיה לערבב אומגה עם B6 ומגנזיום - אני מערבבת (B6 ומגנזיום בשתייה, שמן דגים עם האוכל). גיא, אנא תקן אותי אם אני טועה. לגבי מגנזיום אוקסיד או ציטרט אני לא יודעת. אנחנו השתמשנו בעבר בציטרט. תמי

תודה תמי ../images/Emo13.gif האם זה מספיק לפני ואחר

האוכל, הם לא מתנגשים בקיבה, ששם כולם שוהים יחד שעתיים לפחות? מה הנסיון שלכם?

אנזימים מפסיקים לפעול

חצי שעה אחרי שמרטיבים אותם. לכן, הפרש של חצי שעה צריך להספיק. אם לוקחים אנזימים בתוך הקפסולות כדאי לתת עוד 20 דקות ליתר ביטחון, ולחכות שלושת רבעי שעה - לקפסולה הצמחית לוקח לעתים זמן מה להתפרק.

טיפ מוויליס לגבי פרוביוטיקה

לילדים שנמצאים על GFCF - יש צורך לתסף ב-BENEFICIAL YEAST או בשמה המדעי SACCHAROMYCES BOULARDII. מוצר טוב כזה הוא של JARROW.

למעלה