רזרבי ראשון

ob730

New member
רזרבי ראשון

רציתי להגיד תודה לכל העוזרים והמתענינים ובמיוחד לשלומי פרל שעזר לי לסרוק את השטח לחיפש אחר ה"פרי בג". ביום שישי למי שלא הבין פתחתי את הרזרבי הראשון שלי. סיכום קצר להשתלשלות העינינים ( הקליפ בדרך) בגובה 4.5 נפרדנו מצניחת ישיבה (לא הכי טובה...גם הקליפ הזה יבוא..) בגובה 3 לערך פתחתי חופה ראשית, פתיחה שגרתית. לאחר הפתיחה ראיתי כי יש לי פיתולים (לא משהו קריטי) אבל הרגשתי שמשהו לא בסדר כי לא יכולתי להוריד את הראש כיוון שהרצועות היו ממש לפי עניי בצורת איקס. החופה היתה פרוסה באופו מלא. לאחר מספר שניות נפתחו הפיתולים באופן מלא אבל עדיין ראיתי מול עניי את האיקס \ פיתול הרצועות שמנע ממני ממש להוריד את הראש (לא יכולית לראות איפה אני בכלל...) בשלב זה החלטתי כי אני צריך לנתק כדי לנהג את עצמי בצורה בטוחה לקרקע. חשבתי שאני בגובה 3 (את האמת לא בדקתי...) בדיעבד בסרט אני רואה שהיתי בגובה 2. וזהו. הפתיחה היתה חלקה וכנ"ל הנחיתה. אודה על הארות והערות על המקרה, האם נהגתי נכון בכלל? עופר

LKDS

New member
../images/Emo18.gifברכות לרזרבי הראשון

אני מניח שאם הגעת לשלב שבו אתה מספר לאחרים על כך מן הסתם פעלת נכון כל מה שנותר על מנת להפוך את העיניין לפורמלי כנהוג בדרום יש לצלצל בפעמון.

shklele

New member
כמה דברים

כאחד שהיה איתך בצניחה (ואכן צניחה זוועה מא' ועד ר' (רזרבי)), קיבל פרוטקציה וראה את הסרט מייד אחרי הצניחה יש לי כמה דברים להוסיף: 1) ממש, אבל ממש אין לי מושג מה גרם לתקלה המוזרה הזו או מה טיבה בכלל (וחבל שאני לא יודע - אני מאד מקווה שאחרי שהחבר'ה יראו אותה כאן בסרט הם יתנו חוות דעת מקצועית ועניינית על כך - בכל אופן זה ממש לא נראה טוב) 2) נראה לי שאם אני הייתי חווה את זה הייתי מנתק מייד ופותח את הרזרבי(וזה מחזיר אותנו להערה מספר 1 - אין לי מושג מה הולך שם אז אני הולך על בטוח) 3) כן היית צריך לנתק או לא - בראש ובראשונה פחות משנה לדעתי וזאת משום שאתה בריא ושלם. 4) אם בדרום יש מנהג, אז מה בצפון????
5) מחכים לסרט! (גם זוגתי היקרה, שקיבלה אתמול תיאור מפורט מבלי שרצתה על מה זה לנתק ראשי ולפתוח רזרבי)

ob730

New member
הסרט

נסיתי להאט מעט את מה שראיתי מול העניים....

boodinger

New member
4.5?!?!?!?!?!?

FREE FLY נפרדים ב-5 אלף! אפילו תשאלו את יהויכין...

noamk

New member
מברוק

זה נראה כאילו שיש לך step through. של הצד השמאלי בתוך הרייזרים הימניים. אם אכן זה המצב - רוב הסיכויים שזה בגלל הקיפול, וטוב שניתקת.

למעלה