רזיאל המלאך

רזיאל המלאך

נמצא ברשותי הספר הזה משנת 1865 עם הגהות של המגיד הקדוש מקוזניץ.ויש לי חשד שהספר הנ"ל היה ברשותו של היהודי הקדוש מפשיסחא זצק"ל.שאני מצאצאיו בן אחרי בן.ואין לי את מי לשאול כי אבי נפטר ז"ל ואם זה היה נודע הייתה קמה מהומה לזכות בספר הקדוש. שאלתי האם מעבר לערכו כספר קדוש הוא גם יקר המציאות תודה

רבינו

לא החזיק מהספר הזה וגם לא מהסגולות שמייחסים לו

הבנתי שהוא חשב שזה ספרות זולה

כי מי זה המגיד מקוזניץ ליד רבך.דרדק עלוב. אני מבין שרבך לא החזיק משום ספר רק מספריו הוא. ופועל יוצא מי שלא חסיד ברסלב הוא בטל בשישים עוכר ישראל שיקח את עצמו ואת ספריו וילך מפה. הרבה רבבות ישראל מחזיקים ממנו רבך לא אולי נזרוק אותו לפח ותהיה מרוצה?

D BOOK

New member
יש אנשים

שהמקצוע שלהם הוא ספרי קודש נדירים... כדאי לברר אצלם. לא בטוח שתקבל מספיק כסף בתמורה לערך הסנטימנטלי שיש לך לספר.

ח...ח.. איזו התקפה ..(בצדק...)

תנסה ליצור קשר עם משתמש בשם רוזן71 , אם אני לא טועה זה הכינוי שלו , אם הבנתי נכון הוא מתעסק עם דברי קדושה עתיקים.

Sparklina

New member
דער יקר,

"דרדק עלוב"? האם לא היה ניתן לבחור מילים בצורה קצת יותר טובה? וחוץ מזה- יש דרכים רבות לקב"ה? לא כולן עוברות דרך רבי נחמן. אני מרגיש ששורש נשמתי הדריך והביא אותי להתקרב לר' נחמן, אבל "שבעים פנים לתורה".

ניגון

New member
זה לא מה שהוא התכוון...

בס"ד הוא לא התכוון לזלזל באף אחד ואין צורך להתקיף אחי... רבנו אמר על הספר רזיאל המלאך שמה שאומרים שהוא נכתב ע"י אדם הראשון זה לא נכון וגם מה שאומרים שהוא סגולה לשרפות זה גם לא נכון כי הוא בעצמו נשרף.

למעלה