רזולוציה...

ת י א ה

New member
הו שלום KR

תוכל להסביר למה התכוונת שכתבת רזולוציה ? נראה לי שלא הבנתי נכון.

דמדומים

New member
חושב וצודקת

ונהנתי מהטעות כל רגע...הילדה אהבה את כתום,לי העדפות משלי...לילה טוב אשה.מוזמנת את לטעות כך גם מחר...

דמדומים

New member
והפעם נתמקד...על מה יושב לו המסך

חשוב לי אנשים,אז אנא,יושב פה וממתין...

יעלילה1

New member
המסך יושב לי על

הבדידות והחוסר. המסך, כל כך זמין. כל כך נגיש, מפתה, עשיר... עולם ומלואו להבלע בתוכו, לקחת ממנו ולתת לו ולגלות בו. מחכה, מתי תסתיים החופשה... כדי לא להצטרך את המסך: אני צריכה לרקוד יום יום. אני צריכה חיים מלאי עיסוק עניין ואנשים. הייתי צריכה להיות בלהקתה של פינה באוש, או בלהקת תאטרון-מחול אחרת, כזו שנודדת בעולם ושעובדת ויוצרת בסגנון הזה. אני לא אוהבת את הלהקות שיש בארץ, גם אם יש לחלקן יצירות טובות. סגנון העבודה לא מוצא חן בעיני. היחידה שאהבתי הייתה רות זיו אייל, אבל אין לה להקה כבר הרבה שנים. העבודה של תאטרון-מחול כפי שפינה באוש עושה - תרפיה במחול עמוקה פרטנית וקבוצתית שנלקחת ומעובדת על ידי הכוריאוגרפית המחוננת לעבודות יצירה. טירוף - אישי וחברתי וקיומי - שאפשר לחוות על הבמה ובתהליך ההכנה, ולצאת ממנו בכל פעם, לחיים הרגילים. קירבה וקשר עמוקים בין אנשי הלהקה - שחווים איתך ואת חווה איתם, גם אם בתום יום העבודה נפרדים (ולפעמים לא נפרדים). הומור פנימי שנוצר, עבודה קשה על הגוף... שפה משותפת, נסיעות בעולם... כל זה רחוק ממני כל כך היום. השלמתי עם זה כבר, זו רק נוסטלגיה חלקית. אני בונה לי ומוצאת לי מקומות אחרים לסיפוק, יקח לי זמן למצוא את כולם, אבל לאט לאט... התמדה ועקשנות, הן חלק ממה שנחוץ לרקדן. חושבת, שיש לי את זה (קצת יותר מדי לפעמים ;) אבל יש לזה גם יתרונות.

יערית

New member
רזולוציה

800 על 600 פיקסלים ,אם זה אומר לך משהו. קבוע! אם כי ישנם משחקים של הילד שמצריכים רזולוציה קטנה יותר מזו, בכדי שהמשחק יעבוד.

דמדומים

New member
אומר...

אישית עזבתי הגדלים הללו מזמן,חשבתי עשה זאת גם רוב הכדור...מנסה נכון לעכשיו למצוא האמת שבמספרים.כי אין הרבה הגיון לעצב על גודל,בו אף אחד לא משתמש...אז יש לנו 600 800 פעם אחת,כמו גם אלפיה,מי הבא שיפתור התעלומה?

Lonely In Blue

New member
לאינטרנט...

800X600, פעם שנייה. אין טעם להוציא את העיניים עם רזולוציות גבוהות יותר. אבל... נסתדר גם עם רזולוציה אחרת.

מצוטטת

New member
עוD הפם

הכללות? ניסתDר.......... ת'שה מישאל עם סקר הצבעה גלויה/חשאית מה זה ההחלטיות הלזו?

Lonely In Blue

New member
סליחA, סליחA...

'תכוונתי אני עצמי והאגו שלי. אחרים... יגידו בהחלTיות אם ועם מה הם יסתדרו. 'סתדרנו ?

דמדומים

New member
שואל גם פה

ומרחיב טיפ טיפונת...דמין לך מסך מרכזי שרץ לו בשפה האנגית,נכנסת פריז והמסביב נשאר אנגלית,לעומת זאת יכול אתה למשוך תוכן או לכתוב בעצמיך,בצרפתית.עברת לציריך ונשאר העקרון...הגעת אלינו וקצת מסתבך...לא אותו אלף בית {זה נכון גם לטוקיו אבל שם התגברנו}האם הישראלי הממוצע יפסח,או יתן צאנס גם שהמסגרת אנגלית היא?

Lonely In Blue

New member
הישראלי הממוצע......

תהיה זאת יומרה מצידי, לדבר בשמו. אצלי, ה-Start ממוקם מצד שמאל, והקישורים החביבים עלי מופיעים תחת Favorites. כמדומני, שלישראלי הממוצע אוצר מילים, המאפשר לו להסתדר גם עם תפריטים ודיאלוגים באנגלית ( ואם לא, תמיד אפשר להעזר במילון )... אבל, אם הוא גם יחפוץ בזאת....... משער, שיהיו גם כאלה, שיעדיפו שלא. בכל מקרה, הישראלי הממוצע... ממוצע ממש, כזה אמיתי... הוא רק אדם אחד. בערך שלושה מיליון, מכל אחד מצדדיו. זה לא מספיק ?

דמדומים

New member
מנסה

וגם שגאה להביא העם לתיאה{בלי אבל או שום דבר קרוב בכלל}המשאל כמשאל,לא עבד...ואת? מה רואה, במה מסתכלת? והכי חשוב,קבוע או משתנה על פי צורך? אנא, במטותא, זה עניין מחקרי,בעל השפעה מימושית.לא להתביש מלשבת רגע בכסא...

ת י א ה

New member
תיאה יורדת

לעם, ותודה שאתה גאה להביא את העם לתיאה. אני משערת שאתה מדבר בכלל על רזולוציות של חיים, על חדות ועומק של דברים שאנחנו רואים דרך המסך, שאנחנו מייחסים לו. עניין פילוסופי. אולי יותר מאוחר שיתחילו לי הנדודים אגיב ביתר פרוט.

דמדומים

New member
הפעם

ישר לבטן הולכים...לא פילסופיה ולא ציורי. בונה אתר וצריך את עזרת הקהל.יכולה את לבחור להשתתף,או לקשט.אישית,נהנה משניהם.

למעלה