רזה ושלושת הדובים

Tinkerblack

New member
רזה ושלושת הדובים

רזה ושלושת הדובים זהו סיפור אמיתי, אמיתי בהחלט ללא שום פיברוקים. בעמק אחד, גרו להם משפחה נחמדה, קראו למשפחה. "משפחת הרזים". במשפחה היו אמא לירז שכמה שהיא אכלת יותר שוקולד, הקלוריות יותר ירדו. אבא עידן, שהיה גם ארוך גם גבוה, וגם רזה. והילדה רז הקטנה והחמודה. לרז היו תלתלי זהב, טוב בואו לא נגזים, היו לה תלתלי סופי צדקה. לא פעם היא עברה ברחוב וילדים מבוהלים באו אליה בריצה וביקשו שהיא תהיה רונה האחות הרחמניה שתטפל באחותם שעל כסא הגלגלים ומנסה להבריא זה כבר זמן רב. אך רז שלא היה לה מושג מה הם רוצים ממנה, שמה את משקפי השמש שלה ונחה לה בצל. לרז היו שתי חברות, הכי, הכי טובות. לאחת קראו אובל, ולשניה קראו יעל. כמובן שגם שתיהן היו מאוד מאוד רזות, אחרת רז לא הייתי רוצה להיות חברה שלהן. כי רז לומדו על ידי הוריה להיות חברה רק של אנשים רזים- גזענים! "ילדים חמודים רוצים מיץ פטל?" באה לירז והציאה לרז וחברותיה. "מיץ פטל, מיץ פטל יש מה להסניף" שמחה מאוד יעל והחלה לגמור את מיץ הפטל. "אוי ואבוי, אני עכשיו לא יכולה להיות חברה שלך" אמרה רז ועשתה פרצוף נעלב. "למה לא?" לא הבינה יעל היא רצתה להמשיך להיות חברה טובה של רז. "מיץ פטל זה דבר משמין, עכשיו את תהיה שמנה, את תהיה דובה!" אמרה רז. "אוי לא" אמרה יעל והחלה לדחוף אצבעות לגרון ולהקיא את כל המיץ פטל. *מסך לבן* דפי: כאן רצוי לציין, שילדים אם אתם רוצים להישאר רזים יותר אל תדחפו אצבעות לתוך הגרון, ככה תהיו חולים, במחלה מאוד מסובכת בשום בולמיה, מחלה שמאוד קשה לצאת ממנה, למשל סלין תראו אותה רק לאחר 13 פרקים הצליחה לצאת מן המחלה הזאת וכל זה עוד לא לבד. בדרך כלל חולי הבולמיה מתביישים בסגנון אכילתם אך אינם מסוגלים לרסן אותו ולכן הם מנסים להסוות אותו באופנים שונים כמו חלוקת האוכל למספר ארוחות רצופות במספר מקומות וכך אדם זר מסוים נחשף רק לארוחה אחת של החולה הבולימית. בדרך כלל אכילת המזון היא מהירה ביותר ונפסקת רק כשהחולה חשה רע ו"מפוצצת מאוכל" ומקבלת תחושת כאב בטן. חשוב לזכור שבבולמיה אין קשר בין תחושת רעב לבין בולמוס האכילה. לעיתים תוקף בולמוס אוכל את החולה ללא כל תחושת רעב ומצבים רגועים ללא פעילות או אפילו חשיבה על אוכל עשוי לעורר התקף חדש. *חזרה לסיפור* ישבו כולם לאכול, על השולחן היו רק לחם דל קלוריות(40 קלוריות ליתר הדיוק), וקולה דיאט. "תודה על הלחם שהבאת לנו" אמר עידן והסתכל למעלה, לשמיים אל האל. לפתע נשמע צחקוק של אובל כולם הסתכלו עליה, למה היא צוחקת, לאחר מכן גם יעל צחקה. ואז כולם צחקו. "למה צריכים להודות" כולם צחקו. "בלי הלחם הזה היינו נשארים יותר רזים" אמרו כולם וזרקו את הלחם לפח. *מסך לבן* דפי: כאן עוד פעם אני רוצה לעצור ולציין, אסור לזרוק לחם בפח, יש ילדים מסכים וחולים באפריקה או לאחר הוירוס שאין להם אוכל, שהם נאבקים את מלחמת החיים בשביל לחפש באשפתות יום, יום אוכל ואם לכם יש אוכל, ככה תזרקו אותו? מה פתאום אלא אם כן זה בננה אליכם לאכול את האוכל הזה, אסור בשום פנים ואופן לזרוק אוכל, אחרת זוט ירדוף אחריכם. *חזרה לסיפור* "רז למה אמא שלך אוכלת שוקולד, היא לא יודעת שהיא הולכת להשמין ככה?" שאלה אובל שאלה תמימה לחלוטין את רז. "לאמא יש מעשה פלא, כל פעם שהיא אוכלת שוקולד היא רק מורידה במשקל." אמרה רז. "אהה אז, לירז קחי יש לי כאן שוקולד" אמרה אובל והוציאה מן הכיס שלה שוקולד. לירז קפצה מרוב שמחה ורצה לתת לאובל חיבוק גדול. "עד כאן, עד כאן הכל מלבד חיבוק, אני לא סובלת שמחבקים אותי" אמרה אובל ודחפה את לירז ממנה. "נשיקה?" שאלה לירז. "לא!" אמרה אובל. "אונס?" המשיכה לירז. "ענבל משפיעה עלייך יותר מידי" איזה יום הגיע לבית שלהם חבר של עידן- שלומי. שלומי כאות נימוסין הביא איתו, מטעמים, גלידות, עוגות, בשר, עוף, מרקים, קינוחים וכל מה שבא ליד. "עד כאן אני לא כל כך עשיר מאיפה השגתי את כל הדברים האלו?" "אל תשאל שאלות מיותרות, פשוט השגת אותם נקודה" "אם אני ארצה להשיג גם את אוונסנס או מכנס חדש אני גם אוכל, כרטיס נסיעה חינם לתל אביב הלוך ושוב" אמר שלומי בהתלהבות. "לא הגזמנו, תאכל ושתוק" "אמא תראי כמה אוכל הוא הביא, בא לי להקיא" אמרה רז והסתכלה על הריצפה. "תאכלו קצת, עשיתי את זה רק בשבילכם" אמר שלומי. "אתה רוצה לשחד אותנו, נו כבר תגיד מה אתה רוצה, תגיד, תגיד" אמרה לירז. "אני לא רוצה כלום, עשיתי לכם אוכל ואתם חושבים שאני משחד אותכם??" שלומי לא האמין. "טוב נו... אפשר את האוטו?" שאל שלומי. "מה אנחנו המשפחה שלך. לך להורים שלך" צעק עליו עידן. "אני יתום, אני גלמוד אני לבד בעולם, פוחד כמו כולם אני לבד בעולם" התחיל שלומי לשיר... "טוב קח ת'אוטו, תחזיר מהר" אמרה לירז, שלומי לקח ת'מפתחות ורץ משם. "פראיירים" צחקק. "אוי לא כל כך הרבה אוכל מה נעשה עם כולו?" שאלה את עצמה רז. "מלחמת אוכל?" אמר עידן ולקח את בידו וכיוון לזרוק עליהם. לפתע הוא הרגיש מישהו נוגע בידו ועוצר אותה. "היי עצור, תפקח את העיניים אל תהיה גיבור, תוריד כבר האוכל זה כבר משחק, תביא אותו או שניקח..." נכנסו להן טל, מורן ונדיה בצעדי ריקוד. "מה לעזאזל..." שאל את עצמו עידן. "אוכל לא זורקים" אמרה טל. "אנחנו אוהבים אותך אוכל" אמרה מורן והסתכלה לכיוון הגלידה. "אנחנו אוהבים אותך אוכל" הצטרפו אליה טל ונדיה. "אני רוצה לנצל הזדמנות חגיגית זאת כדי לומר, שלא השתכרתי כבר הרבה זמן! שעה וחצי!" אמרה נדיה. "מה זה קשור?" נכנסה לירז לשיחה. "למה תמיד משהו צריך להיות קשור? וזה שכל שניה דפי מתפרצת עם דברים שהיא קוראת מתוך מילון וזה עושה אותה כאילו היא חכמה, זה קשור? לא זה לא קשור תנו לי גם להיות כזאת לפעמים חסרת טאקט. גם אני רוצה לפרוץ גבולות להגיע לשמיים, לראות ת'כוכבים" אמרה נדיה. "יש לי לזה שיר" אמרה מורן. "עוד פעם סבלימינאל" נאנח עידן. "לא, לא, לא הפעם זה הראל סקעת!!!" אמרה מורן. "זה סקעעעת שמונה סימני קריאה!" צעקה עליה נדיה. "אני יכול לעוף, זה עושה לי בגוף הרגשה של סמים נעימים, נעימים כמו ציפור בשמיים, אתה יכול לעוף בלי לדעת לעוף כמו עלה על המים..." התחילה מורן לרקוד ולשיר. *מסך לבן* דפי: זה לא טוב להיות הומו מסומם ומעופף, אל תנסו לעוף בבית זה יגמר ברע, גם כמו כן אל תנסו להשתמש בסמים, כן זה הרגשה נעימה, אבל עדיין לא לטווח הארוך כאשר אתה מפתח תלות כלפי זה, אל תנסו סמים ולעוף. אם תנסו לעוף זה יגמר ברע כמו למשל תגמרו בתור רעים על כסא גלגלים שרוצחים את ואד האהוב עליי, איזה רשע ראם איך הוא יכל לעשות את זה *בכי היסטרי* *חזרה לסיפור*

Tinkerblack

New member
המשך...

"נס משמיים, נס משמיים מורן לא אוהבת יותר את סבלימינאל, מורן הפכה להיות אוהבת פופ" נכנסה טל לשוק גמור. "פופ? כאילו רוני סופרסטאר כזה כאילו דה עם וודקה בצד אוי וודקה, אוי יין אוי בירה..." התחילה נדיה לפנטז. "איוו! זה שאניא והבת את הראל סקעת, לא אומר שאני אוהבת פופ, הראל סקעת זה לא פופ, הרעת סקעת זה פופ מעודן עם מעט ניחוח אוורירי" אמרה מורן. "מה קרה למורן?" שאלה טל. "חייזרים חטפו אותה" אמרה לירז. "מורן צאי מזה, מורן צאי מזה, הכל יהיה בסדר" ניערה אותה נדיה. "טוב די כבר קחו מכאן את כל האוכל" אמר עידן. "רגע לאן נעלם כל האוכל?" שאלה פתאום טל. שם הם ראו בצד את רז אוכלת את כל האוכל. "חוצפנית מה עשית, את כבר לא רזה, את כבר לא רזה את לא שייכת יותר למשפחה" צעקה עליה לירז. רז רצה לה אחרי שבכתה שעות על גבי שעות. היא הגיעה ליער, ביער ראתה בית, בית קטן, קטן. היא דפקה בדלת אבל אף אחד לא ענה, על הבית היה שלט. "בית שלושת הדובים" היה כתוב, ונו באמת מי אתם חושבים שאלו שלושת הדובים ברור מאוד אהה? אך סתם אבא דוב, זהו שקד "ידעתי!" צעקה גיתית. "אמא דובה זאתי גיתית" "ידעתי" צעק שקד. "וילד דובי זהו... עופר" "ידעתי, ידעתי, ידעתי" צרח עופר בקולות שמחה. רז המשיכה לדפוק על הדלת, אך הדלת נפתחה לבד, היא נכנסה לבית. על השולחן היה פתק. "אנחנו יצאנו לאכול, אם זהבה במקרה באה לכאן, תגידו לה שתפסיק לאכול לנו את האוכל" ככה היה כתוב. רז לפתע ראתה משהו מוזר בשולחן, היו בננות, בננה גדולה, לשקד השמן, בננה יותר קטנה לגיתית השמנה, ובננה יותר קטנה(אך עדיין בגודל של רז) לילד במבי. רז לקחה את הבננה שהכי התאימה לה, מכיוון שהיא לא הייתה כזאת רעבה, היא לקחה את הבננה של עופר. היא הורידה לה את הקליפה. *מסך לבן* דפי: עד כאן, אני מרצה לכם כל כך הרבה וזה מה שאתם גומלים לי בסוף? אוכלים בננות? יאללה תקיאי את זה הבננות לא לאכילה, הן חיות! תקיאי אותן, יאללה שימי שתי אצבעות בפה ותקיאי אותן לא אכפת לי למה תדרדרי לא אכפת לי אם תנסי לעוף העיקר שלא יקרה כלום לבננות- תקיאי כבר!!!" *חזרה לסיפור* "אופס כבר אכלתי אותה" אמרה רז עם פה מלא. היא המשיכה בחדר, ואז היא ראתה שלושה מחשבים- הרי שלושתם פריקים של מחשבים. מחשב גדול, מחשב בינוני ומחשב קטן. רז ניסתה להשתמש במחשב הגדול, אך הראש שלה היה בגודל של העכבר, רז נכנסה למחשב הבינוני, אך לא יכלה לראות על מה היא לוחצת. רז נכנסה למחשב הקטן ונכנסה לפורום של השבט 558 והתחילה שם לענות על הודעות. לאחר מכן, לאחר שרז בטעות פתחה כל מיני קבצים, ובטעות קובץ אחד היה נושא וירוס והיא הרסה לעופר את המחשב, היא החליטה שעכשיו היא רוצה לנוח, היא נכנסה לחדר השינה שלהם. היו שם שלושה מיטות, מיטה גדולה מיטה בינונית ומיטה קטנה, קטנה שמתאימה לגודל של במבים. רז ניסתה את המיטה הגדולה, אך היא הייתה קשה מידי, רז ניסתה את המיטה הבינונית אך היא הייתה רכה מידי, רז ניסתה את המיטה של הסנילי והיא הייתה פשוט מושלמת. היא התחילה לספור ג'קים ונרדמה. בינתיים חזרו הביתה מי? אכן כן, שלושת הדובים השמנים האלו, גיתית שקד ועופר. "אוכלללללללל, אוכככככככככללללללללללל , אוכלללללללל" צעק עופר ופתח את הדלת. הוא היה אך סתם רעב. הם התיישבו לאכול, אך פתאום עופר שם לב שאין לו את הבננה שלו, "אוכל?" הוא שאל את אמא גיתית שבינתיים הספיקה לאכול את הבננה שלה ועוד לקחת תוספת. "בינתיים תהרוג זבובים" אמר לו שקד בעודו לועס. עופר הלך למחשב, כדי להיכנס לצ'ט והתחזות לקטינות בנות 16, שמחפשות זיון טוב, אך פתאום ראה שהמחשב לא עובד, שכל הקבצים נמחקו, במיוחד קבצי ג'ניפר גראנט. "חחחח, הקבצים של ג'ניפר ג'רנאט שלי נשמרו ושלך לא" התחיל לצחוק עליו שקד. "אוי צביקה" נשמע קולה של גיתית הבוהה בתמונתו של צביקה על המחשב. "טוב נמאס לי אני הולך לישון" אמר עופר. הוא עלה למעלה אך ראה ששק תלתלים יושן לו במיטה. "קומי, קומי, קומי" הוא התחיל להעיר אותה. "מה? מי אתה?" שאלה אותו רז ופחדה. "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זאת אומרת מי אני" אמר עופר. "הוא דון קיחוטה נסיך החלומות" התחיל שקד לשיר. "יוו מפגרים, ילדה מה את עושה לעזאזל בבית שלנו, איך נכנסת מה מעשייך כאן למה את הורסת את הכל?" שאלה אותה גיתית כשהיא מחזיקה שוט בידה. רז נבהלה, היא קפצה מן החלון ורצה לה הרחק, הרחק משלושת הדובים. רז חזרה לעידן וללירז שקיבלו אותה למרות הכל, היא התחילה בצום. "וכל דבר שתעשה אני שלך, זה רק מילה תחושה אתה עושה פוזה, ומתנהג כמו איזה סופרסטאר רוקד וזז כאילו אין לך שנה, שוב תרקוד ותנענע את התחת..." מורן שרה לה עד עצם היום הזה. "איכס מה לעזאזל עשית ממני איזה פקצה מפגרת?" מורן רודפת אחרי שיר עד עצם היום הזה.

קטרפי

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

מה פתאום שאני יביא ללירז לגרש את רז מהבית שלי
נאברררררררררר
אומרים ג`ניפר גארנר והסיפור קורעע לאללה במיוחד אחורי הקטע שהיא מגיעה ל
של שלושת השמנים אבל הכי יופי שמורן לא אוהבת יותר את איכסבלימינל

Ivy Riddle

New member
חחחח....אהבתי../images/Emo6.gif

אחלה תפקיד לי
רוצה ליכתוב גם סיפור ויש לי רעיון אבל לא מכירה אופי של כולם אז לא יכול ליכתוב

Tinkerblack

New member
אז זהו

שלרוב כאן הודבקו תוויות בגלל הסיפורים שאנחנו המצאנו להם כל מיני דברים נגיד רז עושים אותה בסיפור ויתר חרשנית ענבל אונסת נונ סטופ את כולם נדיה תמיד אלכוהליסטית מורן- כל מה שקשור לסבלימינאל עופר- סנילי רוצח זבובים עידן תשלים אותי בזה או דפי... דפי- אנציקלופדיה שגיא- לסבית אני- לרוב עשו אותי או כזאת חרמנית או אסטרולוגית או רגישה כל אחת מהן זאת עדיין תכונות מודגשות בי עידן- פעם היה פדופיל אבל עכשיו כועס על כל מי שקורא לו ככה כבר... יעל(בלונדה)- בלונדיתית דוגמנית טיפשה
שקד- שר כל הזמן וחסר טאקט -קורא לגיתית כל הזמן שמנה גיתית- דתיה שחולה על צביקה ומאט, אובססיבית לגביהם, מצחיקה לאללה וקוראת לשקד שמן... לירז- אומרת כל הזמן מאגניבה(שימי לב בעוגיה מעבר לפינה) מאוד רזה וכל הזמן אוכלת שוקולד. בקי- עכשיו היא לא כאן כל כך אבל מסכנה כולם חשבו בעקבות הכוח לחיות(סיפור שפעם כתבתי) שהיא רגישה ובכיינית כזאת אבל היא ממש לא חחח בעקרון זה כל התכונות נשארות בכל סיפור שוב ושוב ולא משתנות רק הדמויות משתנות אבל זה אותו אופי לכל אחד כאליו אפשר לשנותא בל ככה אנחנו מבינים וצוחקים...

קטרפי

New member
אז ככה ../images/Emo110.gif

עופר הוא במבי סנילי קטן סנוב פחדן עושה את עצמו מתוחכם רוצח זבובים להנאתו וטיפש, פעם היה אפשר להגיד את זה באיזה סדר שרוצים, עד שהוא בא לאחד המפגשים עם חולצה שכתוב עליה BSK SPORT אז זה הפך להיות הראשי תיבות של השם שלו לירז לא אומרת כול הזמן מאגניב, זה סתאם משהו שהוספתי בעוגייה מעבר לפינה ואחורי זה גם הרחבתי לשאר הסיפורים יעל שכחת להגיד שהיא מזריקה מיץ ענבים מתרכיז (תרכיז זה בעע
) גיתית רוצה להרוג את נועה וקוראת לה סתומה נועה לא יודעת להחליק על רולרבליידס אבל אומרת שהריצפה חלקה (אבל זה רק מאז המיפגש האחרון) ורגע שגחתי מישהו, אהה כן אני שונא צבא ומדבר בשפה עוגייתית

Tinkerblack

New member
כל עידן כל מילה שניה שלו אומר

עוגייה אפשר להגזים את זה(כי באמת זה לא כל מילה שנייה) גיתית גם שונאת את עופר ורוצה להרוג אותו אגב...

../images/Emo150.gifאני נעלבתי!! מה איתי??

מה אני לא בפורום?? גם לא כותבים אותי בשום מקום.. P = וגם לא כותבים תתכונות שלי??? =_[ אני מאוד נעלבתי שיר ועידן!!!

מיוני

New member
יפה!!!!!../images/Emo107.gif

מוכשרת אבל איפה את בסיפור?! אהבתי את דפי

tribe spirit

New member
שיר!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

טוב,אז קודם כל,את כישרון. נקרעתי!!!! וךלמספר אי דיוקים: *זה לא 'סקעעעת!!!!!!!!'(שמונה סימני קיראה),אלא 'סקעעעעת!!!!!!!'-4 פעמים ע' ושבעה סימני קיראה!נו באמת,את כבר צריכה להכיר את האובססיות מספרים שלי. *עוד משו קטן-לא שתיתי בצורה רצינית כבר 31 יום בדיוק!ארז שקט נמאס לי מהטייפקאסטינג הזה!מה,אני לךא מספיק כישרון כדי להיות משו חוץ מאלכוהוליסטית אובססיבית?
חי סתם,זה בסיידר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צביקה../images/Emo99.gif

*חומה* תפסיקו לומר שאני שמנה או שאני אפסיק לאכול כדי שאני אמות ותתחרטו!

../images/Emo2.gif ההא, סיפור עליי ../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif

איזה יופי שנכנסתי לפורום...
*הולכת לקרוא*

כמובן שעדיין לא סיימתי לקרוא../images/Emo66.gif

באמצע טלפון, ונזכרתי בזה רק עכשיו... *ממשיכה לקרוא*

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif רק הערה אחת לפני שאני מחמיאה לך כל כך כי את גאון: ג'ניפר גארנרררררררררררררררר ולא גרנאט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ועכשיו לתגובה שלי... *מתפוצצת מצחוק* מעולהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גאוניייייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שיר, את מדהימה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אחלה סיפור../images/Emo6.gif אהבתי את התפקיד שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה