ובכן - רו הערב (ספוילר וכו´)
למי ששאל - אני יכול לראות רו כי אני גר בארה"ב. התוכנית היתה די מאכזבת למי שציפה לראות את מתאבקי ה- nWo אבל היו כמה היילייטס. בתחילת התוכנית נכנסו ה- APA לחדר של פלייר ושאלו אותו מה זה העניין הזה עם ה- NWO. פלייר אמר להם שברגע שמקמהון יגיע - הוא הולך לדבר איתו על העניין הזה ושמי כמוהו, פלייר, יודע איזה כח הרסני זה ה- NWO. שיא התכנית היה ללא ספק כשריק פלייר נכנס לזירה ודיבר אל מקמהון שישב בחדר ההלבשה וניסה לשכנע אותו לא להביא את ה- NWO ולא להרוס מה שמקמהון ואבא שלו בנו במשך כל השנים. הוא אפילו הראה קליפ שהכינו ב- WWF על ההסטוריה של ה-WWF מימי אבא של מקמהון ועד היום - קליפ פשוט מצויין עם כל המתאבקים הגדולים של פעם עד היום. ריק פלייר גם אמר שהוא מאד מעריך את מקמהון על כל מה שהוא עשה לטובת הענף. לבסוף הוא קרא למקמהון לבוא לזירה ואמר לו - אל תהרוס כל מה שבנית, אתה בנית הכל במו ידיך , את כל האימפריה הגדולה הזו ואנחנו לא רוצים לראות אותה נהרסת, אני אעשה הכל כדי שה- WWF ימשיך. רק תגיד לי מה אני עושה לא בסדר. כל הנאום הרגשני הזה נמשך די הרבה זמן ונראה שמקמהון מקשיב ברצינות. אבל אז חטף מקמהון את המיקרופון לפלייר ואמר "אתה יודע מה אני רוצה ? אני רוצה 100 אחוז שליטה על החברה, אני רוצה שתמכור לי את ה- 50 אחוז מניות שלך במחיר שקנית אותן" פלייר נראה מתלבט ומקמהון הוסיף "אני יודע שזו החלטה קשה, אבל אם תיסוג, אני לא אביא את NWO, אבל אם לא.... זה יהיה הסוף של ה- WWF. אל תחליט עכשיו, קח יומיים להחליט (יענו תחליט עד סמאקדאון) ותודיע לי" וככה נגמר העניין. קרבות : ביג שואו ניצח את קיין בפיוד הקטן שלהם שנוצר אחרי הרויאל ראמבל. על האינטרקונטיננטל - סטיבן ריגל הפסיד ל- RVD בפסילה אחרי שבעט לו בביצים (פעם ראשונה אני רואה שפוסלים על זה) ולכן הוא שומר על התואר. אחרי הקרב, באו הדדליס לעזור לריגל נגד RVD ואז הגיע אדג´. כריס ג´ריקו הגן על תוארו נגד מייבן (הזוכה בטאף אינאף - שידרו את זה בארץ בכלל ?), בסיום הקרב הגיע האנדרטייקר והכניס למייבן מכות. בראיון אמר הטייקר שמייבן בחר את גורלו כשהוציא את הטייקר מהזירה בראמבל ועד שטייקר יחליט - מייבן ייסבול. HHH הפסיד לבוקר טי אחרי שכריסטיאן התערב וסטפני ניסתה לעזור. בסופו של דבר היא גרמה להפסד. HHH לקח את הדברים שלה מהחדר וזרק אותם החוצה אליה. אוסטין ניצח את אנגל בסטאנר והוא יאבק שבוע הבא על הזכות לקרב אליפות נגד Y2J בנו וואי אאוט. אלה האירועים החשובים. אילן די