רו - דיווח שבועי

אילן די

New member
רו - דיווח שבועי

רו – 15 באפריל, 2002 אוניברסיטת A&M , טקסס. ציון : 3 רו השבוע נפתח ע"י הבעלים למחצה, ריק פלייר, ששם פעמיו לעבר הזירה, לבוש בחליפתו, אך ללא חולצה מכופתרת ועניבה, כנראה שחם בטקסס או שריק פלייר מחליט להיות קצת יותר קליל. בכל מקרה היה ברור שפלייר ידבר על אוסטין והסטאנר שחטף ממנו ללא הצדקה בשבוע שעבר ואכן כך היה "אוסטין, אני מבין שאתה שונא סמכויות", פתח ואמר הנייצ´ר בוי, "ותאמין לי, שאין לי כוונה להיכנס איתך למלחמה, אני מחבב אותך אוסטין ואני מקווה שתנצח את האנדרטייקר בבאקלאש ותהפוך ל- #1 קונטנדר ותיאבק על התואר עם HHH. אני לא שומר לך טינה, You are the man", ליקק פלייר לאוסטין בהתלהבות. "אבל.... יש לי בעיה עם מה שקרה בשבוע שעבר", על המסך הוקרן פוטג´ מהאירועים ברו בשבוע שעבר, בהם נחלץ פלייר והציל את אוסטין ובתמורה זכה לסטאנר ממנו. "אוסטין, בפעם הראשונה ויתרתי לך ולאחר מכן נתתי אזהרה לכולם, ואמרתי שמי שייגע בי ישלם בגיהינום, אז אתה לא משאיר לי ברירה וכתוצאה מהסטאנר..." דבריו של פלייר נקטעו ע"י הראת´ל סנייק שהגיע לזירה. אתם מכירים את הטקס הזה שכשאוסטין עולה לזירה, הוא עולה על ארבעת פינות הזירה ונותן one finger salute למעריצים ? אז לפני שהגיע לעמוד השלישי, נעמד פלייר לפניו וחסם את דרכו. "כמו שאמרתי, " אמר פלייר, "אם תיגע בי שוב, אתה תשלם בגיהינום. עכשיו, אני לא אשעה אותך כמו שעשיתי לנאש, אבל אני קונס אותך בקנס של 5000 דולר. האם זה ברור ?". אוסטין החליט לענות ובסדרה של שאלות WHAT אמר בערך את הדברים הבאים "האם היה לי קרב נגד סקוט הול ? (WHAT) האם אתה סקוט הול ? (WHAT) אתה לא סקוט הול. אז מה עשית בזירה ? אתה מגיע לפה בלי הזמנה ומתערב בקרב של סטון קולד ומקבל סטאנר, ככה זה" הסביר אוסטין בהגיון רב לפלייר הזועם. "האם ביקשתי עזרה ?" ממשיך אוסטין, "אתה מסתכל על מי שיינצח את האנדרטייקר בבאקלאש ויהפוך ל- #1 קונטנדר. למה ? בגלל ש !stone cold said so and That´s the bottom line". טייקר הגיח ממאורתו גם כן "אין שום בוטום ליין" פתח ואמר הדד מאן, "ואוסטין, אתה מתמקד באיש הלא נכון" המשיך והעיף מבט לפלייר. "היו לנו הרבה קרבות קשים בעבר, מלחמות רציניות. בחלק אתה ניצחת, בחלק אני ניצחתי. אתה לוקח את זה יותר מדי אישי, והרגשות לא חשובים כאן. בגלל הפיצול הזה, יש הרבה פחות הזדמנויות לכל אחד מאיתנו להיאבק על התואר. מה שדפוק בך אוסטין, שאתה מנסה להתחיל פה מכות עם פלייר, כשבלב אתה יודע שאתה רוצה את העזרה שלו. רוצה ? אתה צריך את העזרה שלו." , "אני לא צריך שום עזרה כדי לנצח אותך" אמר אוסטין וטייקר השיב "ואם אני אקרע אותך והוא פתאום יתערב ? אנחנו צריכים קרב שבו פלייר לא יוכל להתערב.". טייקר שכח כנראה על מי הוא מדבר ופלייר התעשת ולקח את המיקרופון "לא רק שאני אתערב," הבטיח ריק," אלא אני הולך גם להיות השופט בקרב הזה". אל הבלגן הגיעו החברה מה- nWo, סקוט הול ואקס פאק. בצורה משכנעת ותקיפה דיבר סקוט ואמר "ל- nWo נמאס מריק פלייר ומברדשו שמתערב לנו בעניינים. ואני רוצה הערב קרב נגד אוסטין...". פלייר שקלט לפתע שהוא בעל הבית, נד בראשו לשלילה "אני לא מסכים לקרב הזה....", פתאום הגיע ברדשו וכולם התחילו ללכת מכות, גם פלייר חטף כמה זפטות רציניות ואיך שהוא התרגז.... אחרי שכל ההמולה התפזרה ובזירה נשארו שני הטקסאנים, אוסטין וברדשו, החליט פלייר להעניש דווקא אותם בקרב האנדיקאפ נגד ה- nWo והאנדרטייקר. בקרב הארדקור רב תהפוכות, הפסיד BRD את התואר לרייבן שהפסיד אותו לטומי דרימר שהפסיד אותו לסטיבן ריצ´רדס שהפסיד אותו בחזרה ל- BRD שיצא מהזירה בריקודים ובמחולות. שון סטאזיאק מכוכב סטאזיאק, מגיע במנגינה חדשה, מראה חדש וגישה חדשה, גישת המטורף, מה שלא הפריע לו להפסיד בקלילות לביג שואו אחרי צ´וקסלאם. ז´קלין מנצחת את קראש. גררו וריגל מצחים את את RVD וספייק דאדלי. מייטי מולי השווה מפסידה לטריש סטראטוס בקרב על ה- #1 קונטנדר. טריש תתמודד בפעם המי יודע כמה נגד ג´אז בבאקלאש. קרב נוסף שנקבע לבאקלאש הוא קרב בין מאט הארדי לברוק לסנר. הצמד החדש והמפתיע בוקר טי וגולדאסט מנצחים את ההארדיס לאחר התערבות של פול היימן. אחרי שמאט הארדי רודף אחרי היימן הוא נתקל בלסנר שמחסל אותו בברוטאליות. ראיון של ג´ים רוס עם טריפל H. זה היה ראיון טרום אירוע רגיל וללא הפתעות. בקצרה HHH אמר ש" הוגאן תקף אותי... הוא עשה טעות. טעות גדולה. לא אכפת לי מי ה- #1 קונטנדר כי אני אנצח את מי שיצא, אחרי באקלאש כולם יבינו שאני האלוף הבלתי מעורער". וכמובן קינח גם ב – " אני אישאר האלוף בגלל ש I am the game and I am that damn good !". הראיון לווה בהרבה חיוכי צד אופייניים של HHH. nWo וטייקר נגד אוסטין וברדשו. ברדשו נראה מצויין, הוא הוריד כמה קילו טובים מכרסו הרופסת. אמנם הוא לא נראה כמו שהיה בימי ג´אסטין הוק ברדשו העליזים, אך הוא נראה טוב בלי קשר. הוא גם המתאבק שהכי שלט בקרב (טוב, באמפים הוא לא כל כך יודע לקחת), והפגין עליונות ויכולת להתמודד עם הגדולים ביותר (אוסטין וטייקר). בסיום ניצח ברדשו את אקס פאק (עם המסכה של קיין). לאחר הנצחון החלו ה-nWo וטייקר להכות את ברדשו וסטון קולד. אני חיכיתי כל הזמן שקיין יופיע עם תלבושת ומסכה חדשה, אך זה לא קרה וככה הסתיימה התכנית. קצת מאכזב.

itaikadosi

New member
אז... זה אומר שhhh הוא היל עכשיו??? ואני מקווה שאנדרטייקר לא יצטרף לnwo!!! אני רוצה שהוא יחזור להיות פייס

Sid

New member
לגבי RAW (ספויילר)../images/Emo58.gif

RAW של אתמול היה משעמם והכל היה כל כך צפוי למשל שפול היימן הוציא את הבגדים של ליטה מהתיק וניסה כאילו שמאט הרדי יבוא אליו ובסוף לסנר יצא מאחורה זה היה כזה צפוי שמעתי שהWWF הולכים לתת פוש לתואר ההארדקור..מה אני יגיד לכם ממש פוש רציני הקרב היה בסדר עד שבאו טומי דרימר וסטיבן ריצ´רדס וזכו בתואר אחרי שרייבן ניצח ולבסוף בבא ריי ניצח בקיצור בלאגן שלם וזה הזמן מסך שהם אמורים לקבל בתור מחזיקי ההרדקור לשניות ספורות בלבד? הWWF עושים קרקס מהתואר הזה.. ועוד קרב אומלל שכנראה הWWF רצו לשים אותו כדי שיגידו: הנה שמנו 7 קרבות בכל האירוע. אני מדבר על הקרב בין ג´קלין לקראש הולי...מה לעזאזל? זה ממש תת רמה, אני במקום קראש הולי הייתי מעדיף להתאבק בהיט נגד מתאבק אחר ולא להפסיד בRAW לבחורה שבקושי אפשר לקרוא לה מתאבקת! והפיוד הזה בין וויליאם ריגל לספייק דאדלי..אם יהיה ביניהם קרב בבקלאש אז זה בעצם 4 קרבות כולל הקרב זוגות של אתמול בחודש אחד...עוד הברקה של צוות הרעיונות הנפלא של הWWF nWo-כל מילה מיותרת, זה לא עשירית ממה שהnWo האמיתיים היו. עוד דבר זה העימותים המעצבנים שעושים תמיד בתחילת התוכנית- זה לוקח חצי שעה מהתוכנית וזה בנוסף נורא משעמם אוסטין עם הWHAT? WHAT? WHAT? שלו...אי אפשר כבר לשמעו את המילה הזאת ודבר אחרון, המשפט THIS SUNDAY AT BACKLASH חזר על עצמו בכל התוכנית לפחות 100 פעם!! הWWF נהיו כאלה מסחריים וכל מה שהם דואגים זה רק שייקנו את הPPV החודשי שלהם מבלי להתמקד באירועים השבועיים שהם RAW וסמקדאון קצת דברים שלא יהוו כפרומו לPPV הבא, הם לא יעזו להכניס לתוכניות אני אוהב את התחושה של הבלאגן, שהכל אפשרי כמו שהיה ב-97-98 גם בWWF וגם בWCW בקיצור העתיד של הWWF לא טוב... נגמרו הרעיונות המדהימים שהWWF השתמשו בהם בעבר ואני ממש לא אתפלא אם בזמן הקרוב תהיה ירידה משמעותית ברייטינג של הWWF

נראה לי...........

נראה לי שמתחילה פה ידידות בין NWO לטייקר ואני חושב שהם אלה שיעזרו לטייקר לנצח את אוסטין בבקלאש כי אולי הם יתנפלו על פלייר ועל אוסטין או משהו.....

dead man

New member
אותי ממש מעצבן הקטע עם הNWO

מה זה הם כלום רק שני אנשים איפה כול המתאבקים שהבטיחו הם היו אמורים להפוך ולעשות כאוס בווי ווי אף מה זה חבל שהווי ווי אף לא עושים כלום איתם ממש מעצבן אותי שהם פשוט אפס נאדה

גלשדה

New member
אני נותתן לו

8.5\10 היה בו קרבות מצוינים וברשואו סוף סוף קיבל תקידום שמגיע לו כבר מ 99

t-man

New member
אילן קראתי את הדיווחים שלך של החודש

ונראה שאתה ממש לא נהנה מתוכניות בזמן האחרון-מה לדעתך ה-WWF לא עושה כראוי? האם זה אומר שמצב לא משתפר?

אילן די

New member
משהו שם לא עובד

חוץ משתי התכניות האחרונות - כל התכניות מאז הפיצול, במיוחד רו- קיבלו ציונים מעל ל-3. הסולם הוא מתוך 5. יחד עם זאת קצת נמאס לי לראות את כל המתאבקים הוותיקים שוב ושוב... אוסטין, טייקר, אנגל, רוק... והוגאן.תנו קצת את הבמה לחברה חדשים. ואם זה לא מספיק - הסטורי ליינס חוזרים על עצמם שוב ושוב. הנה רק לפני שנה לאוסטין היה פיוד עם וינס מקמהון ועכשיו הם הולכים לחזור על אותו סיפור בדיוק, רק עם ריק פלייר. אני גם בניגוד להרבה, מאד אוהב את הדיבורים והדיאלוגים שרמתם ירדה בחודש האחרון מאד מאד, פעם הייתי מצטט שיחות שלמות בדיווחים. היום רוב השיחות לא שוות ציטוט. מוזר לי גם לומר אבל עזיבתה של סטפני לא עשתה טוב לתכניות. עוד חסרים לי גם המנג´רים הגדולים של פעם. אולי זה ישתפר עם פול היימן ולסנר. אגב לסנר - בטח שמת לב שאני מתלהב ממנו עוד לפני שראיתי אותו מתאבק בכלל, פשוט כי הוא חדש ונראה טוב, מעין שילוב של סיד ג´אסטיס וגולדברג. אולי הוא יכניס איזה משב רוח מרענן לתכניות.

DDN

New member
אילן, אתה כותב מה

שאני חושב! יותר דיבורים! (כמו קיין) פחות במה לאוסטין, טייקר, רוק והוגאן! אני גם מת על הדיבורים, וגם רוצה לדחוף יותר את החדשים! (או ה"עולים" מWCW) אהבתי את העניין שהיית מצטט שיחות בדיווחים! תגיד משהו - פעם, היו לך דיווחים ממש על הבוקר. הסיבה שאתה מביא אותם קצת יותר מאוחר זה משעמום מהתוכנית ופשוט לא יודע מה לכתוב או מאילוצים פרטיים? ובקשר למתאבקים הוותיקים, זה בדיוק מה שכתבתי בפוסט ששמתי: "אני כועס!". סתם ניסיתי לחקות את אלמנט ה"איש העצבני".

בערך

הסצינת פתיחה של ראו היתה פשוט נוראית. פשוט כמעט 20 דקות של שיעמום טוטאלי, גם כשפלייר דיבר, גם כשאוסטין, גם כשטייקר, גם כשאן וו או ופשוט שמחתי שזה נגמר. הסצינה של פלייר כועס היתה פתאטית, פשוט פתאטית. בכלל, אני לא מבין למה נתת לתוכנית הזו 3, אני הייתי נותן לך 1.5, וזה רק בגלל הקרב בין גוררו וריגאל לספייק ואר וי די שהיה ענק. מאוד מצחיק שבסוף לקיין, מי שכל כך פיתחו בזמן האחרון, אין קרב בבקלש.

Sid

New member
מה שהכי מאכזב אותי בWWF כיום

זה ה-nWo וכמות החברים שבקבוצה הWWF צריכים כמה שיותר מהר להחתים את סטיינר לפני שיהיה לו חוזה ארוך טווח בWWA או NEW JAPAN להחזיר את שון מייקלס ולהפוך את HHH וביג שואו להילים ולצרף אותם לnWo ככה זאת תהיה חבורה בלתי ניתנת לעצירה Scott Hall, Kevin Nash, X-Pac, HHH, Scott Steiner,Shawn Michaels,Big Show ומולם אפשר להעמיד חבורה די מכובדת של פייסים(גם כאלה שעדיין לא פייסים) מRAW: Steve Austin, Undertaker,Kane, Booker T, Bradshaw, RVD,Ric Flair ככה תהיה משמעות ל-New World Order בקשר לפלייר ואוסטין זה באמת מזכיר מאוד מה שקרה בהתחלה עם וינס ואוסטין שוינס לא רצה לריב עם אוסטין ורצה להיות לצידו אבל אוסטין כל הזמן עשה לו סטאנרים וקילל אותו ואז וינס כבר לא יכל לשאת זאת והוא נהפך להיל אני ממש מקווה שלא ימחזרו את הסיפור הזה שוב ושיעשו את זה קצת שונה כי אם הכיוון של צוות הכתיבה הוא לנסות דברים שהם עשו בעבר אז OK תעשו,אבל לפחות תשנו קצת את הסיפורים האלה.. ול-בן - קיין נפצע באותה צורה שבה נפצע קווין נאש והוא צריך לעשות ניתוח בגלל זה הוא לא הופיע בRAW וגם לא יופיע בBACKLASH

WcW 4 Life

New member
גם הNWO המקוריים היו רק שלושה

הוגן נאש והול תן להם זמן לגדול בWCW תוך שנה הם היו חצי ארגון

Sid

New member
בסדר זה מה שהיה אז...

אבל כיום כשכולם יודעים מה הNWO בתקופה הטובה שלהם עשו וההשפעה שלהם על WCW 3 חברים זה לא זה ב-96 כשהם היו 3 אנשים אף אחד לא ידע שהם ייגדלו ויהפכו לחצי אירגון כיום רמת הציפיות היא בהתאם למה שהם היו ב-97-98 ולכן 3 אנשים שביניהם X-PAC ונאש שפצוע כרגע לתקופה לא קצרה קשה להשוות את זה למה שהם היו ב-96 אפילו וגם אני לא רוצה שהם יהיו 15-20 איש 7-8 איש זה בהחלט מספיק

למעלה