רו - דיווח שבועי

אילן די

New member
רו - דיווח שבועי

רו נערך השבוע ב- Arkensas state univercity - התוכנית נפתחה כשרואים את האנדרטייקר רוכב על ההארלי שלו לזירה, לוקח את המיקרופון ומדבר על מה שהוא לא מפסיק להזכיר בחודש האחרון - RESPECT. כן, האנדרטייקר דורש רספקט מכולם ובמיוחד מהרוק "שאינו מכבד אף אחד חוץ מאת עצמו" אמר טייקר. כזכור שבוע שעבר הכניס טייקר את הרוק לבית חולים אחרי שביצע עליו טומבסטון על גג לימוזינה. "המכות לרוק יימשכו" אמר האנדרטייקר, "עד שרוק ילמד מה זה רספקט", "אני מתכוון להמשיך וללמד את הרוק לקח ב- NO WAY OUT. אז הגיע לזירה ריק פלייר "עד עכשיו כולם כיבדו אותך, טייקר" אמר פלייר, "עד השבוע שעבר. ביום חמישי איבדת את הרספקט שלי אליך". טייקר ענה "מי אתה שתגיד לי שאתה לא מכבד אותי !?" "אני ריק פלייר, ואני הבעלים של 50% מהחברה הזו", השיב לו פלייר. "כשהבעלים האמיתי יתן לי את המילה, אני אכסח לך את התחת" ענה טייקר. כתגובה פלייר "סידר" לטייקר קרב אחד על אחד נגד אוסטין הערב. - Y2J מנצח את אדג´ בספירה. לזכותו של Y2J יאמר שהוא קם מספירת שלוש אחרי שאדג´ ביצע עליו Spear. - ראיון של ה- Coach עם וינס מקמהון בו הוא נשאל מה הוא עושה פה הלילה. וינס משיב "באתי לראות את רו בפעם האחרונה לפני ש- NWO מגיעים". לשאלה האם ילווה וינס מקמהון את בתו סטפני לחידוש השבועות שלה עם HHH אמר וינס "אולי". - גולדאסט מנצח את ריקישי בפסילה ( RVD התערב והכניס מכות לגולדאסט בתגובה על מה שגולדאסט עשה לו בסמאקדאון). כידוע יהיה קרב בין שניהם ב- NO WAY OUT. - קורט אנגל מנצח את הגודפאדר בכניעה לאחר נעילת קרסול אחרי שתי דקות של קרב מקסימום. בסיום ה"קרב" לוקח קורט את המיקרופון ופונה ל- HHH "אני יודע שהערב אתה מחדש את השבועות שלך עם אשתך סטפני, שאין לי מושג מה היא עושה עם בחור כמוך. לי יש שבועה משלי - ב- NO WAY OUT אני מתכוון להביס אותך, לכסח אותך, לקחת ממך את הזכות על התואר ברסלמניה, לקרוע אותך וכל זאת בחולי ובבריאות, באושר ובעוני... עד אשר המוות יפריד בינינו...אמן". - HHH וסטפני בחדר ההלבשה. האנטר נותן לסטף במתנה טבעת. - טייקר נגד אוסטין : אוסטין מותקף בזמן שהוא עולה לזירה ע"י Y2J שלבסוף מורחק ע"י שופטים. Y2J מתערב שוב במהלך הקרב (אחרי שאוסטין כבר עשה סטאנר על טייקר) וגורם לפסילה של טייקר. לאחר הקרב מכניסים שניהם לאוסטין מכות, ו- Y2J שותה לאוסטין את הבירות שלו ונמלט בלימוזינה. - בוקר טי מנצח את טאז בספירת 3 (אחרי התערבות של TEST). - סטייסי קיבלר מנצחת את טורי ווילסון בקרב הביקיני, בספירת 3... - בסצינה הבאה רואים את מר פרפקט משחק שחמט עם אלוף ארה"ב עד גיל 18 בשחמט. כמובן שהאלוף עומד להביס אותו ואז מפיל פרפקט כלי לרצפה. האלוף מתכופף להרים ואז מחליף פרפקט כלים על הלוח בלי שהוא רואה וכמובן מנצח. - RVD מנצח את כריסטיאן בספירת 3 אחרי פייב סטאר. - טריפל H מקבל קסטת וידאו ושיחת טלפון מלינדה מקמהון. בקסטה רואים את הרופא של סטפני שראו בשבוע שעבר ולינדה אומרת (וגם רואים בקלטת) שהוא בעצם שחקן ושסטפני לא בהריון בכלל. האנטר בשוק ועצבני מאד. - השבועות: הזירה קושטה, נפרס שטיח אדום והכומר עמד בזירה ממתין לזוג המאושר. ראשון פסע לזירה HHH, לבוש בחליפה, מחוייך ונראה מאושר ושליו(שחקן פשוט מעולה HHH). אחריו הגיע סטפני מלווה בוינס מקמהון, שניהם שמחים ומאושרים, מארש החתונה נוגן ברקע והאווירה פסטורלית ומאושרת... הכומר פתח בטקס וראשונה התחילה סטפני בשבועות בהן היא אמרה כמה היא אוהבת את HHH "מהרגע שראיתי אותך... אני מרגישה כל כך בטוחה שאתה איתי..." וכל הבולשיט הזה שנמשך בערך 2 דקות, וינס נראה גאה מאד. אחר כך היה תורו של HHH והוא אמר בחיוך בערך ככה "גם אני כמוך, סטפני, רוצה לספר לך איך הרגשתי כלפייך בשנתיים שאנחנו יחד, מה אני חושב, ומה חשתי ומה אני מרגיש עכשיו ! (קהל מריע). את יודעת... שמאד אהבתי אותך וכשגבר יודע שאשתו בהריון, הוא אוהב אותה אפילו יותר. הייתי רוצה לספר לך איך אני מרגיש כלפייך ברגע זה ומה שאני חושב זה שאת A NO GOOD LYING BITCH !!!!!!!!" בצעקה. האנטר המשיך לצעוק "איך יכולת לעשות לי את זה !? את כל הזמן חושבת על עצמך !" , "אנחנו גמרנו !!!" וינס ניסה לדחוף את HHH שצעק על סטפני ואז הכניס לו טריפל H אגרוף, הפיל אותו ועשה לו פדיגרי. סטפני צעקה על HHH "מה אתה נוגע באבא שלי" וחטפה דחיפה שהפילה אותה לרצפה. ואז הוציא טריפל H את טבעת הנישואין וזרק אותה על סטפני השכובה. זהו

dead man inc

New member
אילן, בחיי אני ..............

אני אוהב את מה שאתה עושה את כל הדיווחים בחיי הייתי שם אותך במקום ג´יי אר

TripleRVD

New member
שאלה ל אילן די

תגיד בנאדם ,אתה מתרגם את ה RAW או שאתה רואה את זה? כי אתה מתאר את זה ממש כאילו זה בשידור אשכרה צריך להחליף את JR:)

אילן די

New member
אז איך אני עושה את זה

קודם כל תודה על המחמאות. כשאני רואה רו או סמאקדאון אני פשוט כותב את הדברים הקטנים (שיחות קטנות, ראיונות, התערבויות) בדף רשימות לידי וככה אני מצליח לכתוב את השתלשלות האירועים די במדוייק. אני לא מתרגם ולא כותב מילה במילה מה שקורה שם אלא רק את משפטי המפתח. למשל - אתה יודע כשמתאבק עולה לזירה ולוקח מיקרופון הוא מדבר די הרבה (במיוחד קורט אנגל...), אני לא אשב ואכתוב מילה במילה מה שהוא אומר, אבל את המשפטים החשובים אני משתדל לצטט בצורה נאמנה למקור, ככה שכשאני כותב את זה פה, אתם תבינו את רוח הדברים.

The Game

New member
שאלה לי אליך אילן די

אתה מעלה את הדיווח על ראו ביום שלישי נכון? וכפי שאתה אומר אתה כותב את כל הדיווחים, כשאתה רואה את הראו למשל. איך בידיוק? איך אתה רואה את ראו כבר ביום שלישי ומדווח? או שאתה חי בארה"ב?

אילן די

New member
תודה...

אני מנסה גם לארגן מגזין WWF עברי ברשת וזקוק לכותבים נוספים. פרטים יש בהודעה שנקראת "פרויקט נסיוני". מי שחושב שהוא יכול לעזור - מוזמן לפנות.

TripleRVD

New member
אילן אתה מ USA?

איזה FUCKING כיף תגיד הית פעם באיזשהו אירוע?

אילן די

New member
לא באירוע גדול, אבל הייתי בסמאקדאון

לפני שנה וחצי... דווקא שבוע שעבר היה שוב בלוס אנג´לס ולא ידעתי.

למעלה