רותם111

רותם111../images/Emo124.gif

יש ביפו אשה מבוגרת ונכה שחייה מקצבת בטוח לאומי היא לא יכולה פיזית לדאוג לעצמה לאוכל האם אייל יסכים? לדאוג לה לארוחה חמה פעם ביום או יומיים? אנא שוחחי איתה, היא מוכנה אפילו לשלם אבל לא הייתי רוצה הייתי מעדיפה שה-2,000 ש"ח שהיא מקבלת ישארו לה לצרכים אחרים. אז תעדכני אותי. מספר הטלפון שלה ושמה יועברו במסר פנינה

רותם111

New member
דיברתי איתה ועם אייל מאוטופיה

הוא ידאג לאשה המקסימה הזאת לאוכל. היא קשישה מתוקה שבעלה נפטר והיא מאז "אסירה בביתה" שבקומה הרביעית ללא מעלית. היה חשוב לה להדגיש שהיא רוצה לתרום את בגדי בעלה המנוח. ביקשה שנבוא לאסוף ממנה. "שמעתי שיש שקיות גדולות לזבל עם שרוכים" היא אמרה. "הייתי רוצה לראות כאלה ולמלא לכם 2 בבגדים". היו לי דמעות בעיניים.

רותם111

New member
../images/Emo101.gifרוצה לבקש עזרה

הייתי שמחה אם יש מתנדב/ת שגרים קרוב ליפו ד' שיכול/ה לקפוץ לבקר את האשה המתוקה הזאת. היא נשמעת כמי שכמהה לחברה.

אני אבקר אותה ברצון ../images/Emo45.gif. רק ש...

הייתי שמחה אם זה יהיה בצוותא עם עוד מישהו/י .
.

בוקר טוב פאקצה יקירתי../images/Emo39.gif

מקווה ששלומך טוב. האם יש אפשרות ביום שישי "להעמיס" שוב על המכונית שלך את האופנים של המלאכית? בשבת של יום ההולדת הם לא לקחו אותם שכן לא הצליחו להכניס אותם למכונית שלהם. אז יש מצב? הם גרים קרוב מאוד אליך. פנינה

פאקצה

New member
בוקר אור לך יקירה ../images/Emo24.gif

בעקרון אין שום בעיה אבל הביקור נדחה משישי לשבת לבקשתה של אמא שלי ולכן אם יש אפשרות לעבור אצלך בשבת למרות יום ההולדת, אני לא רוצה להפריע אז בכיף

פאקצה

New member
מתנצלת כיוון שזה חלק מהכינוי שלה

חשבתי שלא תהיה בעיה מבטיחה להבא להקפיד - סליחה

פאקצה..אני מנסה שוב...

שלחתי לך מסר לגבי ביקורים אצל האישה מיפו ד. את בעניין ? לא יודעת אם המסר התקבל אצלך....

למעלה