רותם ביום שישי .............

רותם ביום שישי .............

אני לא יוצא לקו מילניום אם אתה רוצה אני יכול לבוא אליכם לתחנה או שאתה תבוא לשלנו חבר שלי אומר שעדיף שאני יצא איתו לTLV ב12 לחודש תאמין לי היום הולדת הזאת ניית יותר חרא מיום ליום גם הגבילו לי את הטלפון גם כמעט כל החברים שלי נוסעים לטבריה ורק כמה מהם שיכולים לבוא ביום שישי ביטלו כי הם עסוקים או הולכים לטי אל וי סתם תאמין לי אני עוד שבועיים יורד לאילת ולא מעניין אותי אף אחד אז תרים אליי טלפון אם אתה רוצה שאני יקפוץ אילכם לתחנה. "את החיים משווים לשערות בתחת קצרים שחורים ומסריחים"

אבנר מה המצב?

הכל טוב נהנים ברמת גן? יופי עכשיו שאני יצטרך עצה אני יבקש ממך עם כל הכבוד שאני לא רוצה להתחיל לריב איתך בסך הכל אנחנו שכנים וגם יצא לנו לראות כמה משחקי כדורגל מאוד מרשימים ביחד.

גם אני לא רוצה לריב

אבל כל נושא האישי בפורום שאתה מדבר לבן אדם אחד לא צריך לענין את כל חברי הפורום. ערן האם אני טועה?

ESU Boscorelli

New member
גל

העניינים האישיים לא מעניינים פה אף אחד, יש לך מסרים, יש לך טלפון ויש גם יונת דואר

יונת דואר

זה נשמע אחלה אבל ברוב המקרים שאני מנסה לכתוב מסר אישי המחשב נתקע לי

ESU Boscorelli

New member
תפנה לפורום תמיכה טכנית

ותכתוב להם על הבעיה... חוץ מזה יש טלפון... לא נראה לי שלמישהו פה אכפת אם אתה הולך ל TLV ל"דום" לקו מילניום התמר לאונג' או אפילו ג'נין דיסקו בע"מ

טוב אל תגזים שאלתי את אבנר אם יש לו

פתרון אני לא יתקשר אליו כי חסמו לי את השיחות ואין לי איך אז אל תחשוב שאני רוצה שכולם יראו מה יש לי להגיד פשוט זה המצב וזה מה יש.

תימחק אתה לא מפחיד אותי.....

אני אמרתי מה שיש לי להגיד שיהיו לי שיחות או שאני יסדר תמחשב אז אני ישלח מסר אישי בנתיים זה מה יש לא מתאים לך תמחוק

יופי..............

שהם ידברו בשמם ואתה תדבר בשם עצמך וואלה יופי נהיית דובר הפורום או מה אומרים לך שיש לי בעיה במחשב אני מנסה כמה ימים לסדר אותה מה זה לא נכנס לראש טוב?

למעלה