גם בב"ש לא מלמדים את זה למה שבחיפה ילמדו את זה??
D dogli3 New member 5/1/05 #10 מה היה לא ברור? צער? בחייך.. ערבית זה כיף! ואם לא הייתה לי בעיה ללמוד את השפה בשנתיים הקודמות, אין לי בעיה גם עכשיו. אם כי המדוברת מעצבנת אותי
מה היה לא ברור? צער? בחייך.. ערבית זה כיף! ואם לא הייתה לי בעיה ללמוד את השפה בשנתיים הקודמות, אין לי בעיה גם עכשיו. אם כי המדוברת מעצבנת אותי
ש שוחר מסכן New member 6/1/05 #11 רק ב-ט' בחיפה לומדים ערבית מדוברת ורק בכיתה ט'. בסוף, הציון הסופי, נחשב כבגרות פנימית וכמקצוע זר שני לתעודת בגרות
רק ב-ט' בחיפה לומדים ערבית מדוברת ורק בכיתה ט'. בסוף, הציון הסופי, נחשב כבגרות פנימית וכמקצוע זר שני לתעודת בגרות
R rami1010 New member 4/1/05 #1 רותם את פההה ??? היה כבר מבחן בתורת הטייס ??ואל תתקני את מה שכתבתי כי אני שונא כשעושים את זהההה!!! אם היה מבחן קל/קשה???
רותם את פההה ??? היה כבר מבחן בתורת הטייס ??ואל תתקני את מה שכתבתי כי אני שונא כשעושים את זהההה!!! אם היה מבחן קל/קשה???
B Babajista13 New member 4/1/05 #2 מוזר... חשבתי שוחרים עושים את קורס הטייס בכיתה יב'.. בכל מקרה בהולץ, בטכני זה מ-יא'?
D dogli3 New member 5/1/05 #4 פה.. מה הלחץ הזה עליך?? היה מבחן והיה גם קל.. יותר מדי אפילו! שזה לא מה שידאיג אותך, אלא המבחן בערבית מחר
פה.. מה הלחץ הזה עליך?? היה מבחן והיה גם קל.. יותר מדי אפילו! שזה לא מה שידאיג אותך, אלא המבחן בערבית מחר
א אונס קיפודים New member 5/1/05 #5 מבחן בערבית? הדבר היחיד שאני זוכר להגיד מערבית זה: איסמי מחתת בינזין - קוראים לי תחנת דלק
D dogli3 New member 5/1/05 #6 יופי גיל, מאוד בוגר.. ערבית מדוברת זה איכס! לעומתה, ספרותית זה גררר ממש!
P Prince Yoni New member 5/1/05 #7 ../images/Emo26.gif אנא מועלים איסמי הבוס! אינתה מועלימה איסמק רותם
ה הפצצה בסטייל New member 7/1/05 #12 נכון אבל לא רציני... השפה איכסה אבל זה כולה שנה אחת...של לימוד ב-ט ורק ב-ט וזה מזל.. למרות שהשפה עקרונית חשובה כמו אנגלית...אמ..בערך..
נכון אבל לא רציני... השפה איכסה אבל זה כולה שנה אחת...של לימוד ב-ט ורק ב-ט וזה מזל.. למרות שהשפה עקרונית חשובה כמו אנגלית...אמ..בערך..