רותם ארליך

רותם ארליך

רותם ארליך

בואו של לחולון תורם לה המון ולעניות דעתי זו הסיבה העיקרית ליכולת שמצויינת של חולון בשני המשחקים האחרונים. לחולון היה חסר רכז טבעי מתחילת העונה... ורותם פשוט פתר את הבעיה הזו לחלוטין. רותם הוא רכז טבעי קלאסי: מהיר, זריז, בעל שליטה מעולה בכדור, ראיית משחק מצוינת וחדירה טובה לסל. כאשר רותם משחק כרכז זה משחרר את ג`ונס הנפלא לשחק כסקנד גארד ורק דברים טובים קורים לחולון בעקבות זאת.

יש בזה משהו. בכל זאת, אם חולון

רוצה להבטיח את מקומה בליגת העל, היא חייבת לפחות בוסמן אחד, סנטר אימתני, שיעזור מתחת לסלים.

מקומנו בליגת העל.

להערכתי המקום הזה תלוי בשלושה משחקים. המשחק הקרוב מול גבעת שמואל , משחק החוץ מול מכבי ראשון לציון ומשחק הבית מול חדרה. אם ננצח במשחקים האלה (וננצח במשחקים האלה) אז נעלה לליגת העל.

dove

New member
אין לכם סיכוי נגד ראשון !

רבותיי אוהדי חולון , צר לי אבל אני חושב שראשון חזקה יותר, בטח ובטח מחולון, יש לי הרבה הערכה לשחקני הבית של חולון במיוחד למשה מזרחי ולמוטי דניאל האגדי, אבל לדעתי ראשון בשלב הזה טובים יותר, במיוחד לאחר הבאת ג`ראלד פאדיו , ובוסקוביץ הבוסמן אני רק מקווה שמירקוביץ יחזור לשחק ואז יהיה גם ספסל טוב יותר... שמעו במשחק הזה אני שם על ראשון , נחכה וניראה ..

עידו ל

New member
חה חה , הרבה זמן לא צחקתי.

מכבי ראשון לציון זו הקבוצה הכי דוחה במדינה ונדמה לי שעל כך אין קונצנזוס. ניהול של שכונה , קהל של 4 אוהדים, לגיון זרים שכל קשר בינו לבין הקבוצה מקרי בהחלט (חוץ מאפיק נסים או מנסים אפיק כמו שקורא לו הכרוז אצלכם). כשנגיע לראשון נבוא עם הרבה קהל כך שהלכה למעשה יתרון הביתיות יהיה שלנו. ועוד משהו , מכבי ראשון לציון היא לא כזו קבוצה גדולה , גם עם 4 זרים. אם אתה חושב שלהפסיד ב- 8 לירושלים בכושרה הנוכחי זה הישג אז יש לך טעות. אני מבטיח לך חגיגית שאם ירושלים באה לחולון היום היא מפסידה. עוד משהו , לגבי הנייר. עם הניר אפשר לנגב את התחת או לעטוף ירקות אבל לא לשפוט על פיו את חולון. בחולון יש משהו שלא מכירים בראשון וקוראים לזה שחקני בית , קהל ונשמה. הדבר הזה לא מופיע אף פעם על הניר אבל הוא משחק תפקיד חשוב מאוד ואפילו מכריע ואין לי ספק שזה מה שיתן לנו את היתצרון מה עוד שאני לא חושב שעל הנייר אנחנו נחותים ממכם. על הנייר פאדיו הוא שחקן גמור , בוסקוביץ` לא יותר טוב מקובי בלול ואפיק נסים נופל בהרבה מטים ג`ונס. ג`ו ויילי וטים מייסון בערך באותה רמה כך שאני לא ראה איפה היתרון של ראשון , אולי בתקוות שלך בלבד. בכל אופן , אני חושב שהאינטרס של הליגה הוא שקבוצה כמו ראשון שלא מענינת אף אחד תעוף סוף סוף מליגת העל כי יש הרבה שחקנים שהקבוצה המגעילה הזו חייבת להם מיליונים.

MegaYellow4

New member
מסכים עם לוצקי, למרבה הפלא

הגיע הזמן להגיד שלום ולא להתראות לראשל``צ. הגיע הזמן להגיד שלום ולא להתראות ליצחק פרי, שאחרי שכל-כך הרבה מאמנים עזבו אותו בכעס הוא ממשיך לחלק הוראות מהספסל. ובאמת, קבוצה שכל שנה בקושי שורדת, עם חובות אדירים והלוואות עקומות מהעירייה, ועם קהל די מועט שבא בעיקר כדי לקלל ולהתגרות ביריב, אין לה מקום בליגת העל, שהשאיפה היא שתהיה יותר מקצוענית ופחות חלטוריסטית. בכלל, אם יותר לי לפנטז בשלב זה על ליגת העל כפי שהיא צריכה להראות לטעמי, יהיו שם מכבי והפועל ת``א, הפועל ירושלים, גליל עליון, מכבי ר``ג, מכבי חיפה, מכבי רעננה והפועל חולון. 8 קבוצות, לא יותר, בליגה בת 4 סיבובים (28 משחקים), יהוו ליגה אטרקטיבית, בלי כל מיני קריקטורות שקוראות לעצמן קבוצת כדורסל.

רק בשינוי אחד חשוב:

את י-ם הייתי שולח לעזאזל, שם במקומה את אשקלון, בעלת הפוטנציאל והקהל החם.

למעלה