רותי

youcanrun

New member
רותי ../images/Emo201.gif

קצת מערר על הנושא של ההתאבדות אם אני יכול אפשר לשתף אותך בזה? יש לי הרגשה שבגילגול שהיה לי האחרון כניראה התאבדתי וחזרתי לפה וזה כניראה מסביר את הרגשות שיש לי כלפי הנושא הזה אני מרגיש צורך לברוח מפה ( העולם ) .. דבר אם בן אדם דתי ושאלתי אותו מה קורה למי שמתאבד ואמר שהוא מגיע ל "כף הכלא" המקום בין הגיהנום לגן עדן .. מה באמת נכון? למה אם נשמה ברחה לצאת מפה זה שונא משהיא תצא מפה ממחלה ? כי זה גם אותו דבר .. לא? הנשמה ברחה לסיים ולהתחיל מחדש .. וגם מפריע לי מאוד העניין של הנשמות התקועות שוב למה זה קורה? ואני נמצא קצת בפרשת דרכים בחיים שלי וזה היה ניראה כאילו הכול "משמים" הכול כתוב והיה לי הרבה מאוד סמנים שכאלה דברים הולכים לקרות אבל לא עשיתי אם זה כלום וזה קרה.. מה אני יכול לעשות להמשיך לנסות לקבל עזרה ולפעול לפי זה?

רותי 11

New member
שלום לך חמוד ../images/Emo24.gif

אני אתחיל עם הסיפור האישי שלי אני יודעת שהתאבדתי באחד מהגלגולים שלי ונאמר לי שאפילו מספר פעמים - והנה נשמתי חזרה לכאן שוב ושוב ואני לא נמצאת בכף הקלע ולא בשום מקום אחר עשיתי לא מזמן שיחזור למישהי וגם היא התאבדה ואכן היא חזרה מיד לכאן ולא הגיעה לכף הקלע - נכון שקורה שיש נשמות של מתאבדים שלא מגיעות למקומן וזה קורה בגלל הבלבול הרב שהן נמצאות בו. למרות הכל היום נעשית עבודה מאוד רצינית בבריאה להחזיר את כל הנשמות התקועות/תועות למקומן הטבעי ועד כמה שידוע לי כבר החזירו הרבה נשמות כאלה. אני שבוע שעבר עזרתי לנשמה תקועה לחזור לאור. גם לצאת מכאן בזמן מחלה אפילו שהיא קשה זה לא ממש נכון לעשות את זה מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא יודעים את זה אבל הרבה שיעורים שלנו אנחנו עושים תוך כדי הרבה פעמים מה שיכול לקחת לנו מספר גלגולים אנחנו יכולים ל"חסל" בתקופה של שנה שניים או חודשים של מחלה קשה. לכן מה שנראה מכאן לא נראה משם. אתה אומר שהתחושה שלך היא שהתאבדת - מאוד יכול להיות - אבל זה לא בהכרח מסביר את הרצון שלך לברוח מפה - יש עוד הרבה סיבות לכך שאנשים מרגישים את מה שאתה מרגיש עכשיו. לדעתי מודעות עצמית יכולהל עזור לך להכניס את הדברים למסגרת להכניס את הדברים לסדר מסויים ולהבין אותם במקביל. אם תרצה לומר לי מה פרשת הדרכים שבה אתה נמצא עכשיו אולי אני אוכל לעזור לך ולכוון אותך.

cookimonster

New member
לפעמים מחלה היא שיעור

או שהיא גורל כי אם אן בחירה לאדם אלא רק לנשמה ונשמה לא יכולה להיות חולה אז כיצד זה יתכן....? כנ"ל לגביי התאבדות.... אלא אם כן יש לנו בחירה כי אז את שוב סותרת את עצמך אז או שהנשמה בחרה בהתאבדות או שהאדם בחר אבל אז זה אומר שלגוף יש בחירה, את רואה את הסתירה?????

רותי 11

New member
קוקי אני רואה שממש אבל ממש לא

לא הבנת את המ שאמרתי לגבי הבחירה החופשית אני אסביר את זה לעומק מאוחר יותר ברשותך.

למעלה