רותי

BABE111

New member
רותי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

לפני כמה זמן גם אנישאלתי לגבי...מה הייתי בגילגול קודם.הבטחת לענות כשתתפני וזה לא קרה:) אז............. גם אני מחכה לשמוע והמוןןןןן תודה

רותי 11

New member
בייב סליחה כנראה שבאמת שכחתי ../images/Emo10.gif../images/Emo140.gif

אבל לא נורא הנה מה שאני מקבלת לגבייך ואני הולכת לבדוק לך את הנושא של המוות. אני רואה מאיפה זה בא הוציאו אותך למוות על גרדום, את היית בצרפת, אישה, את היית די זמן בבית הסוהר, מחכה לגזר הדין, ועם כל יום שעבר הפחד פשוט הלך וגבר כי ידעת שעם כל יום שעובר את מתקרבת ליום מותך. האמת שהרגו אותך על לא עוול בכפך וזה תרם לתסכול שלך, את ראית מסביבך את החברים שלך לתא חברים שלך לתאים השניים, איך הם מוצאים להורג. את היית בין האחרונים שהוצאו להורג ואת כל יום חווית מעין מוות קטן, כל אחד שהוצא להורג את חווית את זה איתו את במצב של הזדהות איתם ממקום של הפחד שלך. לדעתי זה מאוד מסביר את הפחד שלך מהמוות אפילו של האחרים.

BABE111

New member
רותי........

אני חלילה לא באה לזלזל במה שכתבת אלא יותר סקרנית לגבי משהו... האם אפשר לקבל תיקשור על מישהו רק ע'פ הניק שלו בלבד??. את לא זקוקה באמת ליותר פרטים עליי בכדיי לדעת בוודאות פרטים על גילגולים שלי? ו...תמיד חשתי שחייתי במזרח הרחוק דווקא ולא בצרפת למה?ומדוע? שוב המון תודה!!!!!!!

רותי 11

New member
בייב מתוקה מספיק לי הניק

הרי לא אני זאת שנותת את האינפורמציה אלא ההדרכה שלי והיא יודעת בדיוק למי אני מתכוונת. הם הרי רואים דברים מלמעלה, לכן מספיקה הכוונה. לגבי המזרח הרחוק או צרפת אין קשר את היית בעוד הרבה מקומות בעולם במשך תקופות החיים שלך. כנראה שבמזרח הרחוק הייתה לך חוויה שזכורה לך מאוד עד שהיא צפה למודע

BABE111

New member
היי רותי

המון תודה על התגובה:) בהקשר למה שכתבת לי על הגילגול הקודם. מעניין אותי למה הייתי בכלא?מאיזו סיבה? סתם מתוך סקרנות תודה

dani456

New member
לא הבנתי..

את משחזרת גלגולים? ואם כן,איזה פרטים את צריכה כדי לעשות את זה? תודה

רותי 11

New member
dani456 נכון שאני משחזרת גלגולים

אבל מה שאני עושה כרגע זה תקשור ולא שחזור שחזור זה תהליך שנעשה אחד לאחד וזה תהליך ארוך בערך 2-3 שעות. כרגע אני פשוט מתקשרת ומקבלת תשובות על תקופות חיים אחרות ומשם שולפת את המידע הרלוונטי להיום.

רותי 11

New member
ועוד משהו כמו שראית

מספיק לי הניק - הדרכה שלי עושה את כל העבודה

dani456

New member
מספיק לך הניק?!..כל הכבוד

אשמח שתספרי לי על גלגולים קודמים שלי.. תודה

רותי 11

New member
דני לא שכחתי אותך - פשוט לא יצא

לי עד עכשיו לענות. אני לא שוכחת אף אחד - יכול להיות שזה לוקח קצת זמן אבל לא שוכחת. בכל אופן משתדלת. אני אתחיל בתאור שלך איך שאני רואה אותך (לא כאן) אני רואה בחור צעיר עם מעיל גשם ארוך שחור, שיער חום ערמוני, עם נטיה לאדמוני, הנוף נראה עירוני מודרני, אני רואה אותך עם אקחד ביד (מצטערת זה מה שאני רואה), אני רואה אותך במתווך, אתה מתאמן בצליפה אתה דווקא לא רע בזה, אני רואה שאתה שוטר חרש (בלש) אני רואה שמתת שם בגיל מאוד צעיר - ואני גם קולטת שזה היה הגלגול האחרון שלך, מתת בעת מילוי תפקידך, משוה עם מרדף אחרי פושעים, או משהו כזה. אתה חרטת על דגלך (שם) את המלחמה בפשע, אבל הפשע במקרה שלך ניצח, וזה זכרון שלא עושה עימך חסד בחיים האלה.

למעלה