רותי שלום

• פותח הנושא DIEL
  • פורסם בתאריך

DIEL

New member
רותי שלום

הייתי מאוד רוצה לדעת לגבי גילגולים קודמים הקשר שלי עם הבת שלי

רותי 11

New member
DIEL יקרה ../images/Emo140.gif

לפי השאלה שלך אני מבינה שיש לך בת אחת. אני רואה את שניכן רוקודת בלהקת בלט או משהו דומה לזה, מזרח אירופה או רוסיה, אני רואה שהבת שלך הייתה שם הרקדנית ואת היית הכוריאוגרפית של הלהקה היית קצת קשוחה כי רצית להוציא מהן את המיטב, היה לך קשר מיוחד לבת שלך בלהקה היא לא הייתה הבת שלך שם, את ראית בה כשרון ענק והחלטת לטפח את הכשרון הזה ולכן לא וויתרת לה ולכן היית קשוחה איתה למרות שהרבה פעמים מאוד רצית לחבק אותה ולעודד אותה אבל לא רצית להראות לה את הרגשות האלה כדי שהיא לא תרפה ותרשה לעצמה לזלזל בכשרון שלה, היא די הצליחה בזכות ההדרכה שלך את היית מאוד גאה בה ובקריירה שלה, אתן נשארתן בקשר לאורך כל השנים, בסופו של דבר היא ראתה בך מעין דמות אמהית. זה כמובן רק אחד מהגלגולים שלכן.

DIEL

New member
וואוו, כנראה שלא השתנתי הרבה

אכן יש לי רק בת אחת, מאוד מיוחדת. ואני ללא ספק דורשת ממנה המון, אני עדיין קשוחה בכל הנוגע לחינוך וגבולות, למרות שאמרו לי לא פעם שאני מאוד מחמירה ושאני צריכה לוותר לה בגלל שיש לה חסך אבא, אני לא עושה לה הנחות, אבל יחד עם הקשיחות אני מאוד אוהבת, פתוחה, ומעריפה אהבה וביטחון ללא גבולות, ונותנת לה ואת חופש הבחירה לעשות ולהיות. רותי, אני מאוד מודה לך,

למעלה