רותי שלום!

Dana1995

New member
רותי שלום!

אני חדשה בפורום ואני מאוד מתעניינת בכל הנושא הזה. (אני בת 13). סבתא שלי נפטרה ב-30 למאי 2007 וכעת אמי ,אחותי ואני גרים עם סבי כדי שלא יהיה לבד. אני ישנה בסלון והאמת היא שאני דיי מפחדת, לא בגלל החושך אלא בגלל שאני מרגישה שנאילא לבד בחדר וזה ממש מפחיד אותי. יש פעמים שאני לא יכולה להירדם ומתחילה להיזכר בחלומות הכי מפחידים שהיו לי עליה, אני מנסה להשכיח את זה אבל לא מצליחה. הייתי רוצה לדעת האם זה בסדר ואם יש לזה פתרון, איך אפשר שהפחד הזה יעבור לי? בתודה מראש, דנה.

Dana1995

New member
טעות בכתיבה!

חס וחלילה, אמי לא נפטרה, אמרתי שסבתא שלי נפטרה, ואמא שלי, אחותי ואני גרים עם סבי.

רותי 11

New member
Dana1995 יקרה../images/Emo24.gif

היי מתוקה, ראשית אין לך ממה לפחד, באמת. סבירות גבוהה שמי שנמצא שם זאת סבתך שעדיין נמצאת בבית עד יום השנה לפטירתה. את בהחלט יכולה לשאול מי נמצא איתך ואם היא נמצאת שם היא תענה לך או תתגלה בפנייך ומה שיש לה לתת לך זאת רק אהבה כה שאין לך מה לחשוש ממנה. גם אמי נפטרה לפני שנה בערך והבת שלי שהיא בת 15.5 רואה אותה כל הזמן בפעם הראשונה היא בכתה כי היא פחדה וחששה שהיא מדמיינת לאחר מכן פשוט היא התרגלה אליה ואפילו נעזרת בה כשהיא מתגעגעת אליה וחושבת עליה היא רואה אותה מולה (אפילו בבית הספר) היא כמובן לא מפחדת היום זה היה רק בפעם הראשונה, אמנם אני הייתי לצידהו הנחתי אותה והסברתי לה ככה שהחששות שלה התפוגגו מהר, לעומת זה האחיינית שלי שהיא בת גילה של בתי רואה מדי פעם את אמא שלי (הסבתא) והיא חוששת לדבר איתה אבל שם אין מי שיעזור לה ולכן לדעתי היא מפספסת המון בדרך. מה שאני ממליצה לך לשחרר את הפחד כי הוא מוביל לדברים לא טובים ולחוסר מנוחה וכמו שאת מציינת את חוששת לישון, מה שעלייך לעשות כשאת חשה שיש מישהו בסביבה לשאול מי שם, ואם את לא רואה את סבתך את בהחלט יכולה לקרוא לה שתעזור לך להפיג את הפחד. תנסי את זה ואני מחכה לשמוע תוצאות ויקירה באמת שאין לך ממה לחשוש

Dana1995

New member
רותי! אני מודה לך אבל...

עכשיו, אני מפחדת עוד יותר. לא ידעתי שזה ממש קיים. חברתי שסבא שלה נפטר לפני חודשיים סיפרהלי שבחודש הראשון של פטירתו אמה שלה והיא ובקיצור כל המשפחה חיו בביתו. לילה אחד אמא שלה קמה בלילה לשתות. כולם כבר ישנו. לפתע מישוה תפס לה בעתף וכאשר הסתובבה ראת הפרפר לבן. כמה זמן לאחר מכן עוד חברה סיפרה שקיים דבר כזה שנשמות הן בתוך הפרפרים. האם זה נכון?

רותי 11

New member
אני גם שמעתי

שפרפרים לפעמים מתגלמים או יותר נכון מגיעים כמסר שהנשמות נמצאות במקום. לפחד אין לך ממה - ממש אין לך ממה לפחד שחררי את הפחד כי פחד מוביל לדברים שליליים וחבל.

Dana1995

New member
אני מאוד רוצה!

יש לי אופי מעצבן ונורא היית ירוצהל אלפחד אבל אני לא מצליחה. אם למשל ילדים טיפשים קוראים לי בשם גנאי אני לא רוצה להעילב ומנסה לשכנע את עצמי שזה סתם ילדים טיפשים אך, איני מצליחה. פה זה בדיוק אותו הדבר... הלואי שלא הייתי פוחדת! אני מנסה לשכנע את עצמי אבל אל מצליחה... אני לא יודעת מה לעשות...:(

רותי 11

New member
אולי אל תנסי לשכנע את עצמך

יותר מדי כי הרבה פעמים כשאנחנו מתאמצים יותר מדי אנחנו יוצרים את המצב ההפוך שרצינו לכן תניחי לדברים כמ ושהם, וכמו שאמרתי ברגע שתאפשרי וכמו שאומרים תזרקי את עצמך למים תראי שתצופי אין לך ממה לחשוש, את תמיד יכולה להיעזר במלאכים ולקרוא להם שיגנו עלייך בזמן ה פחד ותראי איך לאט לאט את נרגעת.

למעלה