רותי שלום

רותי שלום

מערכת היחסים שלי עם אמא שלי קשה וסבוכה. מעולם לא הרגשתי קרבה אליה. נהפוך הוא. אני מרגישה שהיא דוחה אותי מעליה ומתקשה לקבל אותי כפי שאני.זה כואב לי מאוד ונראה ששתינו בעצם ויתרנו זו על זו. האם את רואה משהו שיכול להסביר זאת שמערב קשר מגלגול קודם? בניגוד לכך אל בני הבכור אני מרגישה קרבה עצומה והזדהות ולצדם חששות רבים ודאגה מופרזת ולעיתים לא רציונלית כלפיו. האם יתכן שגם קשר זה הוא תולדה של גלגולים קודמים? מאוד אודה לתשובתך.

רותי 11

New member
מור וקינמiן יקרה

אני אתחיל ואומר ששני המקרים הם תולדה של חיים קודמים. לגבי היחסים שלך עם אמך - אני רואה שהייתם אוייבים בתקופה קודמת אוייבים בנפש, הייתם בשני מחנות נפרדים, כל אחד במחנה שמנגד, המחנות/שבטים, נלחמו אחד בשני, וכל אחד ניסה להזיק כמה שיותר לשני אני רואה קטע שיש לכן עימות - שם הייתן שני גברים, אני רואה עימות חזיתי אחת מביטה לשניה בתוך העיניים ואף אחד לא מוריד את המבט שמא חלילה לא תפספסו והשני יפגע בכם. אני רואה מעין "ריקוד" ביניכן של דריכות ועויינות אתם מסתובבים אחד סביב השני, אני רואה שאת פוגעת בה, פוצעת אותה קשה. היא די סובלת לאורך החיים בגלל אותה פציעה, והשנאה אלייך מבעבעת כי את עשית אותה נכה.

תודה לך. זה לא קל לקרוא

ועם זאת, זה בהחלט מסביר את חוסר החיבור הכמעט מוחלט שלנו. אודה לך אם תוסיפי לי מידע לגבי הקשר עם בני הבכור שלדבריך גם הוא תולדה של חיים קודמים.

למעלה