רותי שלום

מקווה26

New member
רותי שלום

רוצה לדעת למה אני מרגישה אבודה מבחינה מקצועית, יש לי מקצוע "טוב" אבל אני לא רוצה בו, אולי מפחד, מרגישה שאני לא מממשת את הפוטנציאל שלי, ויחד עם זאת מפחדת לממש את הפוטנציאל שלי כי אולי אני טועה בו, ולא יודעת מהו. אני יודעת שהשאלה קצת מבלבלת ומבולבלת , לכן אשמח לתובנות תודה

רותי 11

New member
מקווה26 יקירה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל בכך שאני אשאל אותך למה את שם? אם לא טוב לך ואת יודעת את זה אז מה את עושה שם ? אני חושבת שהספקת להבין שמה שנכון לנו זה הכי טוב לנו עם מה שאנחנו מרגישים הכי טוב זה נכון לנו ומה שלא טוב לנו זה לא נכון לנו זה אחד המדדים של הנשמה לאותת לנו ומה את עושה? את פשוט מבטלת את אותו איתות, תשימי לב. אם את לא רוצה ליצור לעצמך עוד קשיים בעתיד אז כדאי שתתחילי להקשיב ללב שלך. ולמה את חוששת בעצם לממש את הפוטנציאל שלך? תשבי ותשאלי את עצמך ממה את הכי חוששת, כאשר תעלי על העניין תאמיני לי שהכל יתגמד, כשאנחנו הולכים עם הרשימה שאיתה ירדנו עם הפוטנציאלים כל הדלתות נפתחות בפנינו, את צריכה להאמין בזה. אני מקבלת שאחד הפחדים שלך הוא בעצם "הצלחה" הצלחה במה שתעשי ואת מעדיפה (לא במודע) להישאר יותר אלמונית פחות בולטת כי הפוטנציאל שלך יכול להזניק אותך למעלה.

מקווה26

New member
תודה רותי

הבעייה היא שאני לא יודעת מה הפוטנציאל שלי ובאיזה תחום, והמצב הכספי הרעוע לא ממש עוזר לי להגיע להחלטות

רותי 11

New member
תתחילי בזה שתשאלי את עצמך

מה התחביבים שלך החלומות שלך ובשביל לממש פוטנציאל לא צריך כסף צריך רצון אמיתי והדברים מגיעים לבד. במה את עוסקת היום ? לאן היית רוצה ללכת? מה החלומות שלך ברמת הגשמה עצמית על מה חלמת כשהיית ילדה נערה ? תנסי לגבש את הדברים האלה לכלל תמונה ואז תאמיני לי שאת תדעי את יכולה לשבת עם עצמך בשקט לקחת נשימות עמוקות לשאול את השאלה "מה הפוטנציאל המקצועי שלך" או היעוד שלך ותראי מה עולה לך אפילו תבקשי שיאו לך את זה תבקשי מנשמת האם שלך כמובן את ההנחיות האלה תנסי ותאמרי לי מה קיבלת בהצלחה

מקווה26

New member
מנסה לענות חלקית...

במקצועי אני עו"ד,בעברי חלמתי להיות עו"ד כי זה "נחשב" ונראה מרתק בטלויזיה, במקביל תמיד הייתי "מכשפה" קטנה, ורציתי ללכת לתחום של רפואה משלימה, ולטפל באנשים, אך עריכת דין "נחשב" יותר, ורציתי מקצוע עם פרנסה, בפועל נראה כי דווקא מעריכת דין אין לי ממש פרנסה. הבעייה היא מה עושים עכשיו....מוותרים? ממשיכים? מהיכן תגיע הישועה מבחינת הגשמה ומבחינת פרנסה?

רותי 11

New member
את ידועת אתמול במקרה

היה מקרה שמזכיר את המקרה שלך רק הפוך הביאו בחדשות דוגמאות של אנשים שעשו מהפך בחיים שלהם, ואחד מהם למד רפואה ותוך כדי הרגיש שהוא לא במקום הנכון לו והלך ללמוד עריכת דין, היום הוא משלב בין שניהם הוא עורך דין שעוסק בנזקי גוף, עכשיו לבכות על מה שלמדת אין טעם להתחיל מחדש ולהקים את עצמך זה יותר נכון מאשר לבזבז זמן, ללמוד עריכת דין כנראה לא היה טעות צריך לדעת איך לשלב את זה עם מה שאת רוצה לעשות. להיות "מכשפה" תמיד אפשר גם בלי להוציא המון כספים ולשלב עד שתמצאי את עצמך ותעברי רק למה שאת אוהבת.

מקווה26

New member
אין לי ספק

שהלימודים לא היו טעות , מאוד נהנתי מהלימודים, ואני מאוד אוהבת את המשפט, השאלה הנשאלת היא איך לשלב בין המשפט לתקשור למשל... אני מניחה שאדע עם הזמן......אולי פיתרון סכסוכים בעזרת תקשור

מקווה26

New member
גם על זה חשבתי

אבל לא יודעת בדיוק איך לגשת אל זה , ומה עליי לעשות בפועל

למעלה