רותי שלום

pmarom

New member
רותי שלום

עקבתי אחרי מעט מרישומי הפורום וחשתי כי אולי זה המקום לבדוק שני נושאים שמעסיקים את מחשבתי זמן רב. האם תוכלי לעזור לי לפתור חידות אלו? אחד הנושאים והמשמעותי מכולם הוא פחד וחרדה מתמידים שקיימים בי מאז ומתמיד - חרדה מפני נפילה על הפנים. פשוטו כמשמעו, מדי פעם עולה בי בראש תמונה של אחד מהקרובים אליי כאילו עוד רגע הוא עומד ליפול על פניו, או לקבל מכה חזקה באזור הפה, הלסת, האף.....הקרובים אליי - היינו משפחתי (בנותיי, אשתי, הוריי - אבל אחי למשל אינו בין אלה) זה מעט לא טבעי כי זה לא משתחרר ואני לא מרגיש הקלה בנושא. נושא שני שאין מעורבות בו רגשות חרדה כלל אלא להיפך הוא תקופה מסוימת - תקופת האבירים. יש בי משיכה עזה לתקופת האבירים, לטירות, לנשק קר - בכל הקשור. אני פשוט מעריץ את התקופה. כמובן שגם כל הקשור לכישוף, תת מודע וכו' מושך ומעניין אותי. האם ניתן לראות משהו אשר גורם לכך? האם יש קשר כלשהו לייעוד שלי או לעבר שלי? תודה מראש על זמנך.

רותי 11

New member
pmarom היקר ../images/Emo140.gif

איך שהתחלתי לקרוא את מה שכתבת פשוט ראיתי אותך (בתקופה אחרת כמובן) שאתה נגרר על ידי סוסים אתה קשור עם הרגללים שלך לסוסים ואתה נגרר, ואתה באמת על הפנים אתה נגרר כאשר הפנים שלך הן כלפי האדמה. אני רואה אותך עם בגדי כותנה לבנים, מה שאני מקבלת שזה היה בכוונה עשו לך את זה בכוונה כדי להרוג אותך או משהו כזה. לגבי האבירים מן הסתם היית באותה תקופה והיא זכורה לך לטובה כנראה לכן יש לך משיכה לשם, גם יכול להיות שהיו לך שם גלגולים משמעותיים לכן אתה זנמשך לאותה תקופה. אני דווקא רואה אותך מכשפה בתקופה מסויימת. משם באה המשיכה - אבל אני מקווה שאתה מבין שהיום זה לא נכון לעסוק בזה - בעצם אף פעם זה לא היה נכון - אבל יותר מתמיד. הייועד שלנו נבנה הרבה פעמים על העבר. את רוב "הכלים" או האיכויות שלנו אנחנו מביאים איתנו מהעבר. לכל אחד כמובן שיש את היחודיות שלו. ומאוד מומלץ שתתחיל להתחבר לאותם איכויות שיש לך

pmarom

New member
רותי שלום

ראשית תודה רבה על תגובתך המהירה. הייתי מבקש ברשותך להטריד במספר הבהרות. התמונה שקיבלת שבה אני נגרר על פניי, קשור ברגליי לסוסים רצים - כיצד היא אמורה לעזור לי להשתחרר מהחרדה??? האם יש באפשרותי ללמוד מכך משהו? האם ניתן לראות מי האנשים הקשורים בארוע זה? רשמת כי עליי ללמוד להתחבר לאיכויות שלי, אשמח אם תוכלי להסביר מעט יותר בנושא הזה, כיצד אלמד עליהן? האם אני מודע להן? רשמת שהייתי מכשפה - דווקא התחברתי לזה. גם היום אני עדיין חושב במושגים כאלה של שימוש בכישוף (אבל משום מה לצרכים המוגדרים "טובים" במחשבה), האם אין מאגייה לבנה? או שזה אינו הכיוון??? נתת לי כיוון חשיבה מעניין, תודה...

רותי 11

New member
pmarom היקר

אתחיל בשאלה הראשונה, מה שקיבלתי לגבי הסוסים, זה סתם זכרון נשמתי אתה יכול לשחרר אותו במספר דרכים, אחד מהם לפנות לאותו חלק נשמתי שנפגע שם לפני השינה, ולבקש לשחרר את אותו זכרון שמציק לך. לפנות לנשמת האם שלך שתעזור לך לשחרר את זה. יש עוד דרך והיא לפנות לתת מודע = ד.נ.א שלך ולבקש לשחרר את אותו זכרון. אבל להיות מאוד ספציפי בצורת הפניה. להתחבר לאיכויות לדעתי זה להתחיל להתחבר פנימה והדברים יצופו החוצה. ויש כל מיני דרכים לכך. לגבי מאגיה - אין דבר כזה באמת מאגיה לבנה. מאגיה זאת מאיגה נקודה. לא עושים כישופים כי יש בהן תדר כופה. וזה ממש לא הכיוון הנכון. אני ארחיב אם תרצה כאשר אני אחזור מהטיול

למעלה