רותי שלום

לי לי3

New member
רותי שלום

יש לך פורום מעניין,מלא תוכן,וליבך לב רחב ומלא אהבה. שאלתי-מה הייעוד המרכזי שלי,מה עליי לפתור כדי שיזרום,האם יש גילגול ספציפי שיכול לענות לי על כך,מדריך מסויים שטרם פגשתי,ודרך תובנת הגילגול הזה אוכל לפוגשו ולמלא ייעודי?האם אני קרובה למימוש בשבועות הקרובים? תודה לך ,ושבת נפלאה וקסומה. לי

לי לי3

New member
רותי,היי

יודעת שידייך עמוסות, מבקשת לוודא שלא נעלמה שאלתי , אשמח לתשובתך כשתתפני. שולחת השתתפות בצערך. לי

רותי 11

New member
לי לי3 יקירה בדיוק באתי

לגשת לשאלה שלך. כמו שאת יודעת ייעוד מרכזי אף פעם לא נותנים, יכולים לתת יעוד מיידי שהוא חלק מהתכנית הכוללת, לא מקדימים את המאוחר. המדריך המיוחד זה המדריך הישיר שלך - הוא תמיד נכון לאותה תקופה. לפני שאני מתקשרת לך רק לפי השם שלך אני רואה שיש לך יעוד של עבודה למען הכלל, יש לך שם מאוד מאוד גבוה, אצלך זה אפילו לא קטע של בחירה חופשית אצלך זה צוו נשמתי. הגלגול שאני רואה שקשור ליעוד שלך זה אחד הגלגולים שלך באטלנטיס, שם היית כוהנת העברת שיעורים בתחום הרוחני, העברת את הידע הרוחני, וזה כנראה חלק מהיעוד שלך כאן. את בכלל בתקופה של פריצה קדימה והתחלת מעגל נשמתי חדש. את צריכה פשוט ללכת עם הדברים יותר חזק עם יותר בטחון עצמי והדברים יזרמו ויפרצו מהר יותר

לי לי3

New member
רותי,האם

אני יכולה לשלוח לך משהו במייל? כל דברייך נכונים,וגם הרגשתי שאת איתי בזמן שבדקת. השם אינו שמי המדוייק.

רותי 11

New member
לי אני יודעת

שזה לא השם שלך אני התייחסתי לשם האמיתי שלך

למעלה