רותי שלום

BrokenLight

New member
רותי שלום../images/Emo39.gif

האם תוכלי להגיד לי מה הייתי בגלגול קודם? מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי תחושה שאני לא בחורה "שלמה" במהותי. כלפי חוץ אני בחורה עדינה ואין בי שום דבר גברי, גם לא בהתנהגות, אבל משהו במהות שלי מרגיש לי לפעמים קשה ועקשן ולוחמני. למשל, קורה לי שלעומת חברות שלי או בנות בכלל אני מרגישה גברית. כאמור, זה מתבטא רק בתחושה שלי ולא כלפי חוץ. עליי לציין שאין לי משיכה, לפחות לא מודעת, לנשים. בנוסף, התחושה הזו נעה בין הצד הכביכול "גברי" שבי לצד היותר רך ונשי שלאחרונה אני מרגישה שהוא מסמל את אמי ז"ל שנפטרה לפני שנתיים וחצי. קורה לי למשל שאני מתרגשת ממשהו עד דמעות, ודמותה של אמי כמו צפה ועולה בתוכי. אמי היתה מאוד רגישה. אני מרגישה כאילו יש בי כמה זהויות ובעיקר זהות אחת לא מגובשת, כאילו משהו לא התאחה כמו שצריך. אשמח לדעת ממה לדעתך זה נובע.. בתודה

רותי 11

New member
BrokenLight יקירה ../images/Emo140.gif

תראי מתוקה בכולנו יש את שני החלקים - משום שנשמה היא דואלית לפעמים אנחנו בוחרים להגיע כזכרים ולפעמים כנקבות אבל הנשמה עצמה היא גם וגם אין בה הפרדה. הרבה פעמים קורה מה שאת מתארת בגלל זכרון נשמתי שיכול להיות שהיית הרבה פעמים גבר יותר מאשר אישה ואז את מגיבה יותר "בגבריות". אני אכן רואה אותך כגבר, עם אקדח ביד, זאת תמונה שמזכירה את תקופת המערב הפרוע, את היית השריף, לא היה לך קל בתפקיד הזה, כי היית כלהזמן צריכה להיות על המשמר זאת הייתה עיירה נידחת שכל הזמן ניסו להגיע אליה שודדי דרכים, ולא ממש נחת שם בתפקיד השריף. אהבת את התפקיד הזה למרות שהוא היה טובעני, אבל את התהלכת בעיירה כאדם חשוב, את אהבת את תשומת הלב שקיבלת, את יראת הכבוד שקיבלת מהתושבים זה פיצה על הדרישות הכבדות שהיו לתפקיד השריף. היה שם באר שאהבת ליות בו הרבה, שם התרחשו כל הדברים המעניינים של העיירה, שם ידעת על כל מה שהתרחש מתחת לפני השטח, ושם גם היו הבחורות היפות, אולי לא "החסודות" אבל אהבת את הפינוקים שלהן, את "ההערצה" שלהן, מה שכן לא ממש היה איכפת לך שהרוב זאת הייתה חנופה, באיזשהו שלב, התחברת שם לבחורה שהייתה הפייבוריטית שלך, רצית אותה אבל בגלל המעמד שלך ושלה לא יכולתם להיות בקשר מעבר לקטע המיני שהיה ביניכם, כי זה היה והרבה, זאת גם הייתה נחמה חלקית, ואני מציינת חלקית כי את/ה ידעת שהיא מתחלקת עם עוד גברים אחרים, לכן באיזשהו שלב, אתה השתדלת להיות שם כל ערב כדי שאף אחד אחר לא יזכה בה, אתה שמת עליה הרבה כספים בגלל זה. אבל העדפת ככה מאשר למשל להתחתן איתה, כי מוסרית היה לך קשה עם האקט הזה. אני מרגישה שזה משהו מאוד חשוב שהבאת איתך לכאן ודווקא כאישה, ולא כגבר להעריך את הנשיות מהצד הנשי, להעריך את הרגשות הנשיים מהצד הנשי. תתחילי להתחבר יותר לצד הנשי שבך לרכות שיש בך - כי יש בך את זה רק תני לזה לצאת החוצה

BrokenLight

New member
רותי תודה רבה לך, מכל הלב ../images/Emo140.gif

זה ממש מעניין מה שכתבת על הנשמה שלי ובתוכי אני מתחברת לזה. אני חושבת שאת צודקת והשיעור שלי הוא אכן להוציא דווקא את הצדדים הנשיים שבי. אולי בגלל זה כלפי חוץ הסביבה לא קולטת אצלי שום דבר גברי. אבל קורה לי, במיוחד לאחרונה שאני נמשכת לתחומים יותר גבריים. או לפחות כאלה שדורשים כוח וסיבולת גופנית גבוהה. כאילו צורך עז להוציא דווקא את הגבר שבי. מאוד התחברתי לעניין של ההערכה הגבוהה שהיתה לי מהסביבה שלי בגלגול הקודם. איפשהו בתוכי גם היום אני מחפשת את ההערכה הזאת דרך התחומים הגבריים הללו. למרות שזה גם עניין של הערכה עצמית, ולא רק מהסביבה. לגבי הנשיות - אני יכולה להיות רכה ונשית, אבל לא יכולה לאפשר לעצמי להרגיש ככה לאורך זמן. אולי זו אחת הסיבות שקשה לי גם עם המיניות שלי וכל הנושא הזה מרתיע אותי קצת. שוב תודה רבה לך על הכל

רותי 11

New member
BrokenLight ../images/Emo24.gif

את עדיין חיה בזכרונות שלך את הצד הגברי יותר מהנשי כדי שבאמת תלמדי איך לעשות את זה אולי אפילו דרך "השטויות" הקטנות שאנחנו עושות כנשים. תרגישי אישה עד הסוף תלמדי להנות מזה כי יש ממה להנות והיום האנרגיות שנכנסות לעולם הן אנרגיות האלה אנרגיות נקביות יותר אז אולי לא סתם בחרת להיות אישה אולי זה משהו שיתן לך כוח מסוג אחר לא כוח פיזי תחשבי על זה

למעלה