רותי שלום

sharon30v

New member
רותי שלום../images/Emo26.gif

מעניין אותי לדעת אם בכל גלגול אנחנו בני אותה דת או שבכל גלגול אנו יכולים להיות מדת אחרת כמו:יהודי, נוצרי, מוסלמי וכו'
ועכשיו גם אני חזרתי מחופשה שבה פגשתי בחור מדהים שצעיר ממני בכ- 10 שנים והיינו המון יחד ונוצר קשר מיוחד (הבחור אינו יהודי) אני תוהה לאיזה מטרה נפגשנו ומה היה בינינו בגלגולים קודמים והאם יהיה לזה המשך לקשר הזה
אשמח לתקשורך, שרונה

רותי 11

New member
sharon30v יקרה ../images/Emo140.gif

אנחנו לא מגיעים בכל גלגול לאותה דת אנחנו חווינו את כל הדתות. לגבי הבחור - איך ששאלתי ישר הרגשתי אהבה שמציפה אותי הייתם בעבר זוג, הייתם בני אותו עם ודת, לא הייתה בעיה עם זה היה לכם ילד שחיפש משהי שלא רציתם שהוא ינשא לה בגלל קטע דווקא של מעמדות, היא הייתה ברמה נחותה מכם בהרבה - היא הייתה משרתת שלכם או משהו כזה, אתם הייתם נוצרים קתולים והיא הייתה נוצריה מומרת או משהו כזה, זאת גם הייתה אחת הסיבות שלא רציתם בה, או יותר נכון אחת הסיבות שאמרתם לבן שלכם שבגללה אתם לא מעוניינים שהיא תינשא לו. עשיתם לו את המוות לבסוף הוא ברח עם הנערה, והתחתן איתה ועזב את הבית כאן באתם לדעת לקבל את האחר את השונה מכם, מה שלא ידעתם לעשות שם.

sharon30v

New member
רותי האם יהיה לזה המשך../images/Emo35.gif

האם אנו צריכים להיות יחד
האם זה נכון לנו
מה לגבי הבדלי הגיל
אשמח להארות, תודה
שרונה

רותי 11

New member
sharon30v יקרה ../images/Emo140.gif

את האמת לא ממש מרגיש לי שזה ימשך לאורך זמן לגבי המפגש הוא היה נחוץ לסגירת מעגל שלכם ועצם הזוגיות הזאת היא כבר סגירת מעגל. לדעתי תמשיכי בה כל עוד מרגיש לך טוב אל תכניסי לך לראש שאין לה עתיד ואז תפרדו כי אז לא יהיה לזה אפקט תנסי להחזיק מעמד בהצלחה לך יקירה

למעלה