רותי שלום

sharon30v

New member
רותי שלום../images/Emo20.gif

אני נמצאת באותו מקום 7 שנים לאחר מכן עזבתי לשנה וחזרתי, אני והבוס שלי בקשר מאוד מיוחד(אפלטוני לחלוטין) שנינו מאוד דייקנים בעבודה ויסודיים, יש לנו אותה צורת חשיבה ורגישות ועוד הרבה תכונות שפשוט כייף לי לעבוד איתו, גם הוא מצידו מחמיא לי על העבודה שלי ועל היותי. רציתי כמובן לדעת מה היה הקשר בינינו בגלגולים קודמים
יש לציין שהוא נוצרי ואני יהודיה. אשמח לדעת, יום טוב, שרונה

sharon30v

New member
אני שואלת לפני כולם ואת לא עונה לי../images/Emo10.gif

שרונה

רותי 11

New member
sharon30v יקרה ../images/Emo140.gif

את יודעת תמיד שאני עונה לך ואני כבר עניתי לך מספר פעמים אז זה לא פייר לומר שאני לא עונה לך ולאחרים אני עונה לפנייך. למרות שאני משתדלת לענות לפי הסדר לא תמיד זה יוצא ככה. אני אפתח בשאלה למה היה חשובלך לציין שאת יהודיה והוא נוצרי? הרי לנשמה עצמה אין דת ואין יחוס דתי. ולשאלתך : אני מקבלת שהייתם בעוד תקופה עמיתים לעבודה אבל לא ביחס של עובד ומעביד שניכם הייתם מדענים. בגלל זה כל הקטע הלוגי. הייתה ביניכם באמת הרמוניה בעבודה, לכן גם כאן אתם כל כך מסתגרים ומבינים אחד את הראש של השני.

sharon30v

New member
תודה רותי../images/Emo26.gif

אני חכיתי בסבלנות בלי להציק ואני יודעת שאת עונה בסוף אבל גם ככה לוקח הרבה זמן את שאת עונה, מהסיבות שלך כמובן, אז חרה לי שענית לאנשים שפתחו הודעות אחרי. ציינית את הדת כי חשבתי שאולי יהיה לזה הסבר לזה עפ"י גלגולים קודמים למה אני יהודיה והוא נוצרי כיום. תודה על התשובה, חשבתי שהיינו יותר מעמיתים לעבודה בגלגולים קודמים. דרך אגב האם את יכולה לדעת לגבי הערכתו כלפי היום, האם אשאר שם עוד הרבה והאם מעמדי ושכרי ישתפרו? תודה ושבוע טוב רותי

רותי 11

New member
היי מתוקה

יכול מאוד להיות שהייתם בעוד גלגולים לדעתי אפילו בטוח. לגבי ההערכה זה תלוי בך, ככל שתעריכי אצת עצמך ותדרשי את תקבלי אבל לדרוש ממקום שמגיע לך ללא חשש

למעלה