רותי שלום

sharon30v

New member
רותי שלום../images/Emo20.gif

איך אני יכולה לתקשר עם הסבתא שלי שאני מאוד מתגעגעת אליה, אולי את יכולה להעביר לי מסר ממנה
רציתי גם לדעת לגבי זוגיות שלי בגלגלול הזה, מה צפוי לי, האם יש משהו שמעכב אותי מגלגולים קודמים
אשמח להארות, שרונה

רותי 11

New member
שרון לתקשר עם נפטרים צריך לדעת

כי לרוב אנשים מתקשרים עם ההבואה של הנפטר ולא עם הנשמה עצמה מה שכן את תמיד יכולה לפנות אליה בשינה, ואז מן הסתם את תדברי עם נשמתה כמובן שתמיד תתכוונני לנשמה שלה לאני העליון שלה ולא לבבואה שלה. אני מקבלת שיש לך פחד מאהבה, זהמשהו שאת סוחבת ממקום אחר, את חוששת לתת את כל כולך שם לכן יש לך בעיה עם זה - את צריכה להתחיל לעבוד חזק יותר על האהבה העצמית שלך כדי שתהיה לך אהבה זוגית חיצונית אבל תמיד צריכים להתחיל מהפנים לחוץ.

sharon30v

New member
רותי תודה ובהמשך../images/Emo26.gif

מה זה אומר להתחבר לאני העליון של סבתי ז"ל
מאיפה מגיע הפחד מאהבה
האם מהגלגול הזה או מגלגולים אחרים
איך עובדים על אהבה עצמית
אשמח להכוונה. תודה רותי

רותי 11

New member
sharon30v יקרה

להתחברל אני העליון זה להתחבר לנשמה שלה לא לנפש ולא לבבואה - כיאת מבינה שברמת נשמה היא כבר לא באמת סבתך. הפחד מאהבה מגיע מתקופת חיים אחרת שלך, לא מכאן. לאהוב את עצמנו זה לקבלאת עצמנו כמו שאנו זאת עבודת מודעות עמוקה של לנקות כל מיני קליפות וחסימות שיש לנו, כדי שנוכל להגיע ללב לא יזיק להוסיף בדרך כל מיני מנטרות כמו "אני אוהבת את עצמי", \"אני מערכיה את עצמי" אני מקבלת את עצמי" ועוד אם תקראי את הספר של לואיז היי אתה יכול לרפא את חייך יש לה שם המון טיפים איך לעשות את זה . טיפים לגבי הדברים האלה אני מביאה הרבה בקומונה שלי. שזאת קומונת התפתחות רוחנית. שם יש כל מיני תרגילים, מאמרים והסברים איך לעשות את הדברים בכל מיני דרכים

רותי 11

New member
שרונה יקרה

להתחבר לאני העליון זה להתחבר לנשמה שלה לא לנפש ולא לבבואה - כי את מבינה שברמת נשמה היא כבר לא באמת סבתך. הפחד מאהבה מגיע מתקופת חיים אחרת שלך, לא מכאן. לאהוב את עצמנו זה לקבל את עצמנו כמו שאנו זאת עבודת מודעות עמוקה של לנקות כל מיני קליפות וחסימות שיש לנו, כדי שנוכל להגיע ללב לא יזיק להוסיף בדרך כל מיני מנטרות כמו "אני אוהבת את עצמי", "אני מעריכה את עצמי" "אני מקבלת את עצמי" ועוד אם תקראי את הספר של לואיז היי אתה יכול לרפא את חייך יש לה שם המון טיפים איך לעשות את זה . טיפים לגבי הדברים האלה אני מביאה הרבה בקומונה שלי. שזאת קומונת התפתחות רוחנית. שם יש כל מיני תרגילים, מאמרים והסברים איך לעשות את הדברים בכל מיני דרכים שם אני אוכל לענות גם יותר לעומק לדברים האלה

למעלה