רותי שלום

1שילגיה

New member
רותי שלום ../images/Emo140.gif

יש לי 2 שאלות "שמטרידות" אותי, אולי תוכלי לעזור לי עם תשובות... 1. לפפני 3 שנים אמא שלי נפטרה בגיל 50 ממחלה, 3 חודשים לפני שילדתי (הייתי בחודש שישי). היא מאוד רצתה לזכות לראות את הנכד הראשון שלה, האם הנשמה "בוחרת" לעזוב? או שזה פשוט קורה מעצמו? 2. אני רוצה לדעת אם אמא שלי חזרה לעולם כתינוק/ת או שהיא עדיין למעלה? יש דרך לגלות את זה? אני מתגעתגעת אליה מאוד.... תודה

רותי 11

New member
1שילגיה יקרה ../images/Emo140.gif

נתחיל בשאלתך הראשונה, אמך בהחלט ראתה את הנכד שלה נכון שהיא ראתה אותו כנשמה ולא בדוף אבל תהיי בטוחה שהיא ראתה אותו והיא מכירה אותו, והיא בעצם רואה הכל וכל שמחה וכל משהו שהוא חשוב לכם היא נוכחת בו. הנשמה בהחלט בוחרת לעזוב - הבחירה הזאת היא של הנשמה בלבד, דברים לא קורים מעצמם. לשאלה השנייה שלך אני מקבלת שהיא אכן כבר חזרה לגוף פיזי. את תמיד יכולה לפנות אליה ולשוחח איתה היא תמיד שומעת אותך וזה לא משנה אם היא חזרה לגוף או לא, את הרי תמיד תשוחחי עם הנשמה שלה עם אותו חלק שלא יורד לגוף.

yelena6

New member
מתעניינת גם..../images/Emo140.gif

אני למשל לא הכרתי גם את סבא שלי, ויש לי לפעמים קצת רגשות אשם על זה שאני לא מרגישה יותר כאב על כך שהוא נפטר. בכל זאת הוא סבא שלי. אפשר לדעת אם סבא שלי גם חזר כבר לגוף פיזי בבקשה? ומה בכלל קורה במצב כזה לנשמות? הקשר ביננו בגלגולים אחרים יהיה בכל זאת קרוב למרות שלא חווינו חוויות פיזיות כאן, רק מעצם ההגדרה שאנחנו סבא ונכדה? או שזה יהיה כמו כל אדם אחר שלא פגשתי כאן מימי?

רותי 11

New member
yelena6 מתוקה

אל תרגישי רע עם זה שאת לא כואבת את מותו ההפך זה דווקא טוב, זה טוב כי זה עושה להם טוב, הם לא רוצים לראות אותנו כואבים, כי להם טוב ואפילו טוב מאוד, הם לא סובלים אנחנו אלה שתקועים משחבתית עם הסבל והאבל. הקשר ביניכם תמיד יהיה קרוב אבל כל פעם אתם תגיעו למשחק תפקידים שונה, למרות שלא ממש חוויתם חוויה משותפת עצם העובדה שבחרת בו כסבא יש לזה משמעות לגבייך. אני מקבלת שהוא חזר לא נאמר מתי ולא נתנו לי עוד פרטים (כנראה שזה לא ממש חשוב)

1שילגיה

New member
תודה על תשובתך

נוח לי מאוד עם מה שאת כותבת, על אף שאני לא מבינה את ההגיון שהנשמה בוחרת לעזוב. כ"כ אנשים מתים בפתאומיות או "נגד" התכנון של עצמם, ובעצם את אומרת שזה היה היעוד? יש לך את הכילים לדעת באיזה חלק של העולם היא נמצאת ואם טוב לה? מתי היא נולדה מחדש? איך בעצם אני יכולה לתקשר עם "אותו החלק שלא יורד לגוף" אם הנשמה היא אחת? גם איתי מתקשרים ללא ידיעתי? כלומר, יתכן שאני מקבלת אותות? תודה

רותי 11

New member
1שילגיה יקרה

תראי בגדול אף אחד לא מתכנן את המוות שלו אנחנו תמיד חושבים שנחיה עוד ועוד, אבל לנשמה יש תוכניות שונות מהתכניות הארציות, לנשמה חשוב שניישם א תהמ שבאנו לעשות כאן כדי לקדם אותה ואת הבריאה. אין דבר כזה מוות פתאומי, הדברים מתוכננים מראש זה שאנחנו לא מחוברים (וטוב שכך במקרים האלה) ולא מצליחים לזהות את שעת המוות שלנו זה לא אומר שזה פתאומי. היא נמצאת בישראל, קרובה אלייך ברמה מסויימת אני לא מקבלת מעבר לכך אינפורמציה. תץמיד את יכולהל תקשר עםהנשמה שלה, את פשוט פונה לנשמת האם שלה ואין בעיה, כי עדיף לתקשר עם הנשמה ולא עם הבבואה שלה. הנשמה היא אחת אבל בזמן הירידה היא נחלקת למספר חלקים (10) ולמעלה נשארים 2 חלקים לפעמים היא נחלקת למספר גופים שכל גוף נחלק ל-10 חלקים לגבי האותות ברור שאת מקבלת כולנו מקבלים אותות כולנו מתקשרים בלי לדעת חלקנו מודעים, ככל שתהיי מחוברת לאינטואיציה שלך תוכלי לפתח את החלק הזה שבך יותר ויותר.

1שילגיה

New member
מאוד מעניין... ../images/Emo13.gif

האם ישנם אנשים שפגשו את הנשמות הקרובות אלהם (מבחינה משפחתית) בתוך גוף אחר? כלומר: האם אני יכולה ללכת ל X ולומר לו שהנשמה שלו זו "אמא שלי" למשל? האם קרו דברים כאלה? (אני מרגישה בסרט עתידני...) ועוד שאלה שמסקרנת אותי מאוד: האם בני משפחה מתגלגלים ביחד. אני כמעט משוכנעת שבעלי ואני הכרנו גם בגלגול. ברגע שראיתיו לראשונה אמרתי שזה יהיה בעלי (עוד לפני שהכרתי אותו). יתכן שהנשמה שלי "זהתה" אותו? ואם (נניח) שכן, האם "הנשמה" שבתוכי יכולה "לזהות" את "אימי" מהגלגול הקודם, ביום בהיר אחד מעבר לפינה?
(נראה לי שנסחפתי קצת...)

רותי 11

New member
היי חמודה

בהחלט והיו מקרים כאלה על סיפורים כאלה אפשר לשמוע הרבה מהעדה הדרוזית וגם מסיפורים על הודים אני הייתה פעם כתבה על משהו כזה באירלנד וארה"ב או משהו כזה והיה מפגש מחודש בין אמא לילדים שלה כמובן שהיא חזרה כאדם צעיר יותר זאת הייתה כתבה מאוד מעניינת בטלוויזיה לגבי חזרה של נפטרים לגוף קרוב אלינו בתוך המשפחה זה קורה המון לי במשפחה יש דוגמאות ואני מכירה הרבה דוגמאות כאלה. לגבי השאלה השניה ממש ממש לא נסחפת אני אתחיל ואומר לך שכל מי שאת מכירה היום הכרת אותו מחיים קודמים שלך, ואפילו כאלה שפגשת באקראיות ולמפגש קצר וחד פעמי אפילו. ובדרך כלל בני משפחה חוזרים להתגלגל ביחד.

למעלה