רותי שכחת אותי

רותי 11

New member
לידור חיים צברי - יקרה

מתוקה אני אתחיל בזה שאין מקריות בחיים וזה שלא היית שם זה לא מקרי ככה זה היה צריך לקרות ככה הנשמה שלו ושלך רצו שזה יקרה. תקבלי את זה בהבנה ואהבה, זה קרה רק בשביל להגן עלייך. את מספרת על ילד מדהים, בעל חושים מעניינים מאוד ודמיון עשיר מאוד שזה דבר טוב מאוד שמעיד על חיבור חזק לתת מודע שלו. שאלת אם טוב - ואני יודעת שטוב לו ואפילו מאוד, בטח קשה לו לראות את הצער שלכם, אבל הוא יודע שזה ירגע קצת, נכון שאת המקום שלו ואת כאב הפרדה שום דבר לא באמת יקח, חוץ מאשר ההבנה שאת בעצם לעולם לא נפרדת ממנו באמת, שהוא תמיד איתך ותמיד מוביל אותך הוא רואה אותך בכל רגע נתון, את יכולה לדבר איתו בכל רגע ורגע את יכולה לומר לו את כל אשר על ליבך וזה טוב - בעיקר בשנה הראשונה כאשר הנשמה משחררת וסוגרת מעגלים טרם סיום "הקדנציה" שלה, וסליחה על ההשוואה. לבורא עולם אין חלק בהחלטות שלנו כנשמות אנחנו נמצאים בבחירה חופשית ולכן כל מה שקורה לנו אלה הן החלטות בלעדיות שלנו, הוא בחר בך להיות אמו בגלגול הזה, (מרגיש לי שבגלגול אחר שלכם הייתם בעל ואישה) את כמובן שגם בחרת בו כבן שלך, באתם לעזור אחד לשנו אחד לתמוך בשני בכל מיני דרכים בכל מיני צורות, לכן את צריכה לראות את הדברים ממקום של עזרה ואהבה אמיתית לבן שלך אהבה ללא תנאי והכוונה ללא תנאי מכל הבחינות גם מהבחינה הפיזית, כי האהבה ביניכם היא באמת ללא תנאי. נכון שהתנאים השתנו אבל לא האהבה. הקשר הנשמתי שלכם הוא חזק כי היו לכם המון גלגולים משותפים וטובים ביחד אתם מגיעים מאותה משפחה נשמתית, לכן הקשר הוא כל כך חזק. 7 זה מספר מעגלי, לכן יש לך קשר למספר הזה, גיל 7 בעצם זה גיל שהוא הופך להיות תלוי נשמתית באבא והוא אמור להתחיל מעגל נשמתי חדש, במקרה הזה הוא לא הספיק הוא היה תלוי נשמתית רק בך, לכן מה שקרה איתו בעצם היה מולך בעיקר. אפשר להמשיך הלאה רק עם אמונה שאתם לא נפרדים ולא נפרדתם ולא תפרדו לעולם נכון שאת צריכה לקחת לך את הזמן שלך להתאבל כי אבל זאת תקופת שחרור, אל תשקעי לתוך זה ובאמת מזל שיש לך עוד ילדים, ככה שאת באמת חייבת להמשיך הלאה אם לא בשבילך אז בשבילם כי הם חשובים באותה מידה. החשוב הוא באמת להתמקד בחיים וכמו שאת יודעת החיים חזקים יותר מהכל, לאט לאט כאשר את תלמדי לשחרר לאט לאט ולשחרר זה לעולם לא לשכוח, זה להבין את המהות שלכם ביחד ואז גם יהיה לך קל יותר לקלוט אותו לחוש אותו וזה בהחלט יקל על הכאב. ואנ יאומרת את זה מנסיון, אמנם אין מה להשוות אבל כמו שציינתי אני איבדתי את אמי לפני מספר חודשים ולשם השוואה את אבי איבדתי לפני מספר שנים ואליו הייתי פחות מחוברת בעצם לא גדלתי אתו ואת המוות שלו לקחתי יותר קשה מאשר של אמא שלי, אבל לא בגלל שהייתי מחוברת אליו יותר פשוט היום אני נמצאת בהבנה אחרת ואם אני רוצה אני משוחחת איתה אני עושה איתה אפילו שיחות ועידה איתה ועם הבת שלי ביחד היא גם רואה אותה ומתקשרת איתה חופשי. לכן אני אומרת תני לזמן לרפא חלק מהדברים.

רותי 11

New member
לידר יקרה כנסי - המשך

רציתי להמשיך הלאה - אבל משום מה הרגשתי את הבן שלך ומרגיש לי שהוא רוצה להעביר לך משהו אז אני מדפיסה ישירות את מה שיש לו לומר לך ללא שינוי. אמא יקרה (איזה התרגשות אני חשה התרגשות ואני לא יודעת לומר אם זה ממני או ממנו). (אני רואה אותו מולי והוא מושיט ידיים קדימה) אמא את יודעת עד כמה אני אוהב אותך, אני יודע שהפרידה הזאת קשה עלייך מאוד אבל אל תשכחי את מה שהבטחנו אחד לשני, הבטחנו לאהוב לעולם, אז אני מבקש ממך לא לשכוח את ההבטחה הזאת, אני אוהב אותך את חשובה לי מאוד, את וכל המשפחה, אני רואה את צערך ואני שם לידך מנסה למחות את הדמעות, אני מלטף את פנייך ואת שערך, כשזה קורה (כשאת בוכה)תעצרי לרגע ותנסי לחוש אותי תנסי לחוש את המגע שלי את הליטוף שלי, כי אני יודע שאת יכולה, את יודעת שזאת לא הפרידה הראשונה שלנו, אנחנו כבר חווינו תקופות של חיבור ופרידה אחד מהשני אבל לעולם אנחנו לא נפרדנו לעולם אנחנו נשארנו אחד עם השני, ואנחנו נמשיך להיות ככה, ואת זה אל תשכחי בבקשה, אני אוהב אותך ואני אומר לך את זה שוב ושוב שאני אוהב אותך אני אוהב את כל מי שהיה איתי במשך תקופת החיים הקצרה שהייתה לי, היא הייתה קצרה אבל מאוד מהותית עבורי ועל כך אני מודה למשפחתי הנפלאה ולכל מי שהיה איתי ועזר לי ותמך בי. תמסרי למשפחתי את אהבתי הרבה אני שולח לכולכם נשיקות והמון אנרגיות של אהבה ושוב אני מודה לך על הכל על מי שאת ועל מה שאת ועל מה שעשית עבורי עד היום תודה אני אוהב אותך מאוד מאוד מאוד.

ריגשת אותי עד דמעות

רותי יקרה שלום רב!!! התרגשתי והדמעות ירדו לי כמו ברז מים שנפתח.את מדהימה ונתת לי תקווה שאולי יום אחד אני אוכל באמת לתקשר איתו,את נותנת לי תקווה ומחזקת אותי,תודה רבה ותבורכי משמיים.את עושה עבודת קודש. את רושמת שעברנו יחד גיגולים רבים יחד,מה היינו בגילגול קודם?מי היה לידור חיים?מי אני?מה זה אומר שרשמת קשר ממשפחה נשמתית אחת?למה הוא חייב בגיל כזה לסיים את תפקידו?איזה שיעור הייתי צריכה לעבור כדי לשלם על מות ילד?זה מאוד מסקרן אותי.אני חייבת לציין שיש לי אח ששמו משה והוא היה קשור לילד שלי,ליווה את לידור יום וליילה בתקופת המחלה,במחלקת אנקולוגית קראו לו אף אבא 2,אני מרגישה שמשה שייך לעולם שלי ושל לידור.מי הוא היה איתנו?והאם יש לנו באמת קשר מגילגולים קודמים? סליחה על השאלות הרבות שיש לי.הנושא מאוד מסקרן ומרגש אותי,הנשמה שלי רוצה לדעת מי אני ? ומה הייתי בגילגול קודם? יש לי כל כך הרבה שאלות בנושא.אני שמחה שהגעתי לפורום במקרה ולמרות שאין מיקריות בכלל. אני מאוד רוצה שתראי את הסרטון שהכינו ללידור חיים כשהיה באמסטרדם ותראי את הילד,יש לו תמונה איתי שם וגם לאחי משה שמחבק אותו.הסרטון מופיע בפלקיס וידאו בתפוז,רושמים לידור חיים צברי,.בבקשה תראי את הילד ותגידי לי אם ראית אותו כך. תודה וסליחה על הבקשה. אוהבת אותך רותי!!!!

BABE111

New member
ראיתי את הסרטון על לידור...

אכן נשמה ענקית שעזבה אותנו בטרם עת!

BABE111

New member
את חזקה יקירתי....ואת תתגברי

בכל אופן קבלי ממני אוררררררר מלא אור ואהבה:)

BABE111

כולם אומרים לי את המשפט הזה.אני שואלת את עצמי במה אני חזקה?זה נפל עלי ביום בהיר אחד ואני לא יודעת איך להתגבר??? תודה על העידוד והתמיכה שלך!!!!!!!!!!!!!!!

BABE111

New member
אז ככה...

הכוח שלך לשבת ולהעלות את הכל על הדף ולא להתכנס בתוך עצמך משרה בי תחושה של אשה חזקה!! המצב קשה ,בהחלט קשה....ההתמודדות עם האובדן מטורפת לדעתי אבל החיים ממשיכים לכאן או לכאן. בכל מקרה כל שנותר לי הוא לחזק אותך וכמובן כל פעם שתרגישי את הצורך ל"שפוך" כל מה שיש על הלב כולנו כאן בשבילך:)

רותי שבוע טוב

קודם כל שתהיה להם טיסה נעימה ואלוהים ישמור עליהם בצאתם ויחזרו בשלום. את יכולה לענות לי כשתתפני???????

למעלה