רותי שאלה

crazy cayote

New member
רותי שאלה

אני מאמין גדול בהילינג ,להילינג יש כוח עצום לרפא...מתקשרים אומרים הרבה פעמים שהם מתקשרים ישויות גבוהות ,מועצות למינהן ואני לא שם ספק אפילו לא לרגע בישויות האלה ,כמו מועצת העל האוניברסלית ,מועצת התשעה.המלאך מיכאל וכדומה ... אבל באמת ובתמים אני שואל למה ההילינג הוא לא מוחלט ? זאת אומרת שאם אני עושה למישהי הילינג ונגיד והיא חולת סרטן ונניח ומועצה מסויימת או ישות מסויימת עוזרים בתהליך אני מדבר על הילינג שלהם בלי שום קשר לשימוש בי כצינור ,כי אחרי הכל הם עושים את העבודה ולא המטפל.למב שהישות או המועצה האלה עושים הילינג הם לא מרפאים לגמרי את המחלה ? וכן נכון ישנם מצבים שהמחלה נרפאת לגמריי אבל יש כאלה שלא ! למה זה ככה ? האם עוצמת הריפוי נמדדת בדברים אחרים למשל רצון המטפל ? רצון המטופל ? תודה crazy cayote

קרן 311

New member
בטח שזה רצון המטופל בסופו של דבר

זה הכל בחירה שלנו בחיים ובמקרה שציינת המחלה וגם הפתרון למחלה זו אגב, הסיבה לחזרתם של מחלות לאחר ריפויים אני מאמינה שצריך לעשות עבודה על מודעות החולה בעיקר, וההילינג זה כבר רק הניקוי של המחלה

ינוקא1

New member
אני גם לא חושב

ש"הם" עושים את העבודה. לא הם עושים את העבודה ולא אתה. אתם בסך הכל שליחים , ומי ש"עושה את העבודה" זה אלוהים. פעם שאלו את הרבי מקוצק כשהיה ילד קטן : היכן נמצא אלוהים ? והוא ענה : במקום שמאפשרים לו להיכנס ! מה שמשנה לריפוי זה שאנחנו נאפשר את הריפוי. גם שהמטופל יאפשר לעצמו להתרפא וגם שאנחנו כמטפלים נאפשר לעצמינו להעביר את הריפוי. כולנו מאפשרים לעצמינו לעבור ריפוי ברמות שונות , ועצם זה שהמטופל או המטופלת הגיעו אליך מראה שהם מאפשרים לעצמם להתרפא. השאלה היא באיזה רמה הם מאפשרים ואנחנו מאפשרים.

ינוקא1

New member
בעיקרון כן.

אבל למה נמצא בעולם רע ? למה נמצא בעולם חולי , סבל וכו' ? (זו שאלת השאלות שכל הפילוסופים וכל הדתות עונים עליה איש איש בדרכו. מה התשובה שלך ?)

crazy cayote

New member
קודם כל

אין "רע" בעולם , ישנה נפרדות ישנה אשליה ,אז למה ישנה אשליה ? אני מניח שהאשליה היא עוד כלי שעוזר לנו לחוות את מי שאנחנו .עוזר לנו לחוות שיעורים.וגם למה אתה עושה את ההפרדה בינם לבין אלוהים חחחח .המועצות המלאכים האלה כולם אלוהים ,באיזשהי רמה גם אנחנו אלוהים ,אבל זה כבר שיחה אחרת רותי מה את אומרת על הדיון פה? ,אולי תעשי קצת סדר בדברים קשה לי להכניס את הפשטות הזאת למילים .וזה רק אם בא לך כמובן .

ינוקא1

New member
אוקיי.

אז יש אלוהים , ויש אשליה (תכלול בזה את כל המחלות גם כן). האשליה אומרת לנו "אלוהים לא נמצא כאן" ובכך חוסמת אותנו. ואנחנו כבני אדם מאמינים לאשליה ולא נותנים לאלוהים להיכנס. לכן למרות שאלוהים נמצא בהכל , הוא יתגלה רק היכן שנאפשר לו להיכנס.

רותי 11

New member
crazy cayote יקירי

אנחנו נמצאים בעולם החלום ומן הסתם חלום זה סוג של אשליה אכן לגבי הרוע, רוע זה עניין של הגדרה, הרי רוע זה היעדר אהבה אין באמת הפרדה את ההפרדה אנו יוצרים דרך החשיבה והאמונה שלנו, אין הפרדה בינינו לבין אלוהים הרי אנחנו אחד אנחנו חלק ממנו והוא חלק מאיתנו. הרי מטרת העל שלנו ושל הבריאה בסופו של דבר זה להבין את חוסר הנפרדות ולהבין שהאהבה זאת האנרגיה החזקה ביותר ובשבלעדיה קורים לנו כל כך הרבה דברים שליליים, לנו ולעולם כולו. מטרת העל שלנו היא (שלהנשמות והבריאה) היא להביא אותנו למצב של אהבה אוניברסלית ולפעמים הדברים צריכים לעבור דרך השליליות או החוסר ורק אז להבין שאין כמו אנרגיית האהבה שהיא בעצם אלוהים. הריחוק שלנו מאלוהים וההפרדה שאנחנו יוצרים כאן, בין זכר לנקבה, בין דתות אמונות תפיסות ועמים הן מיותרות הן רק מובילות אותנו למקומות קשים יותר ויותר, ורק האהבה והאחווה אלהשיעזרולנו בסופו של דבר.

רותי 11

New member
crazy cayote יקירי

זה קורה מהסיבה הפשוטה, הרי לכל מחלה יש סיבה שבגללה בעצם אותו אדם חלה בה הנשמה שלנו מאותת לנו הרבה פעמים דרך הגוף הפיזי ואומרת לנו שאנחנו לא נמצאים בדיוק במקום שבו קבענו להיות שאנחנו עדיין לא מיישמים את השיעורים תיקונים ועוד שבאנו לעשות כאן. לכן כדי לרפא את המחלה צריכים להבין את הגורם לאותה מחלה ורק לאחר שמבינים מפנימים ומיישמים בעצם שם בה הריפוי האמיתי כל הטיפולים למיניהם אם אנחנו לאנעשה שינוי אמיתי הם יחזרו והם בעצם כמו אקמול, מתי זה עוזר כשהמטופל לוקח אחרויות עלהחיים שלו ומבין את ההשלכות של המחלה יותר נכון של ההתנהלות שלו בחיים וכאשר הוא מפנים את זה אז בעצם בה הריפוי. ויש לפעמים גם מצבים שהנשמה מבינה שאותו אדם לא יעשה את השינוי למרות הכל והיא מבינה שכדי שהיא תוכל לקדם את עצמה היא צריכה לחזור בכוחות מחודשים בגוף אחר אז גם זה חלק מהבחירות שבגללן זה לא מצליח. וכמובן רצון האדם הוא ויתר על עצמו אז מן הסתם הטיפול לא יעזור.

crazy cayote

New member
תודה רותי

חידדת לי מה שכבר ידעתי,עשית לי קצת סדר בראש ,תודה

lahavsworld

New member
הילינג וסרטן

שלום crazy cayote ישנם שני מצבים בהם אדם מגיע למחלות סופניות וביניהן סרטן האחת כפי שגם רותי כתבה זהו מצב של איבוד האיזון בין רוח-גוף-נפש האדם הלך לאיבוד ולא הקשיב לנשמה ולנפש שנפגעו ולא עזר לטפל בהן. ועל ידי טיפולים שונים אפשר לשחרר חסימות שנוצרו מחוויות שליליות כדי למנוע את הסרטן או במקביל לטיפול קונבנציונלי לצאת מהמצב כי אחרת באמת המחלה תחזור בוורסיה קצת שונה. עם זאת יש מצב נוסף. כשהנשמה מתגלגלת היא בוחרת את דרכה למות. ככל שהמוות ילווה ביותר ייסורים כך רמת הרוחניות תגדל יותר. מה שאומר שקיימים מצבים שבהם הנשמה בחרה מראש למות ממחלה קשה. במצב זה לא משנה מה לא נעשה ועד כמה נטפל הן בהילינג או בכל דרך אחרת אין סיכוי להציל את החולה כי אם להקל על כאבו. ולגבי המטפל - המטפל הופך להיות רק צינור להעברת האנרגיה המדהימה הזאת. את האנרגיה הזו אנו מקבלים מלמעלה.זה נכון שהכל מתחיל בהתכווננות של המטפל וככל שהמטפל "פתוח" כלומר הצ'אקרות שלו פתוחות כך האנרגיה חזקה יותר כמו שכאשר צינור נקי מאבנית יעברו בו יותר מים. אך ההבדל המהותי הוא בין מחלה שנוצרה מחסימות שנוצרו מחוויות שנחוו בחיים לבין מחלה שנוצרה מהקרמה. לי-אור להב מטפלת בתת מודע 052-8766634 http://sites.google.com/site/lahavsworld

למעלה