רותי, שאלה.

לנושנוש

New member
רותי, שאלה.

התנפץ לי משהו מזכוכית שלפי הגיון לא היה אמור להתנפץ. באתו יום הרגשתי לא טוב, כאילו אכלו לי ת'אנרגיות או שאיך שהו ביזבזתי אותן... אשא שמזכירה לי את אמא שלי וידעתי שהיא התקשרה למרות שלא סיפרו לי, וידעתי את זה אחרי וגבר שמזכיר לי את מישהו העבר ורוצה להיות ידיד שלי למרות שאני דחיתי אותו כבר כשלוש פעמים. אני ניפגשת איתו ברחוב כמה פעמים בשנה ב10! שנים האחרונות. בתודה מראש.

לנושנוש

New member
הייתי עייפה../images/Emo9.gif

משהו "קפץ" לי מעל למקרר, עשוי זכוכית למרות ששמתי אותו כמו שצריך ווידעתי שלא יפול... אותו יום הרגשתי מאוד רע, כאילו ניגמרו לי כל האנרגיות. אשה כלשהי שאני מכירה דיברה עם מישהו לידי בפלאפון (היא בצד שני) ומיד עלו לי זיכרונות על מה שהיה במיפגש בינינו ולא הייתה לי דרך לדעת שזאת היא. הייתה אוירה מאוד מתוחה בבית שלה עם הרבה דרמה ביגלל בן זוגה וגם שער גברים בחייה היו תמיד מאוד דרמטיים וזה הזכיר לי את אמא שלי. גבר שחשבתי שראיתי באוטובוס פגשתי אותו יום למחרת אחרי שלא ניפגשנו הרבה חודשים. אנחנו לא חברים אלה "מכרי העיר" (גרים באותו אזור וניתקלים אחד בשני מדי פעם). הוא מציאה לי להיות בקשר כבר איזה שלושה ארבעה פעמים וכל פעם סרבתי. הפעם נתתי לו ת'טלפון ובכל זאת אני לא מרגישה הרבה משיכה עליו, לא במשיכה מינית מדובר. אנחנו ניפגשים פעם בכמה חודשים/ חצי שנה כבר לפחות 10! שנים. אצל שניהם עבדתי תקופה קצרה ובשני המיקרים מצאתי את זה לא נעים... הייתי רוצה לדעת מה הקשר בין הנשמות שלנו, כי אני מרגישה שיש איזסה תיקון אולי. בעיקר עם הבחור ורציתי לדעת אם הייתה איזה ישות שגרמה לזכוכית ליפול. עכשיו קצת יותר מובן?

רותי 11

New member
אני חושבת שאותם אנשים

פשוט באת לסגור מעגל איתם והכוונה במפגש המחודש או בתזכורת שלהם, את צריכה לבדוק מה בעצם הם מזכירים לך ומה עלייך לסגור או שזאת תזכורת לכך שאכן כבר סגרת. לגבי מה שקפץ זה יכול להיות הכל אפילו רוח חזקה בכל מקרה משהו גרם לזה ליפול ויכול מאוד להיות באמת שהמתח שהיית בו יצר את המתח האנרגטי בבית וזה השפיע על אותו דבר שנפל. מה שהיה לך עם אותם אנשים לא משנה - משנה מה היום הם מזכירים לך.

למעלה