רותי ערב טוב

בלה ענת

New member
רותי ערב טוב

אנשים שואלים אותך שאלות בנושאים שונים, כגון: עבודה, אהבה, זוגיות ו............ אני שואלת איך להמשיך לחיות בלי בתי אהובה ענת אור, למה זה קרה? ולמה דווקא היא? כל כך צעירה, חכמה ומיוחדת. בת, אחות, חברה אוהבת ונאמנה, תמיד מוכנה לעזור. כבר שנה וחצי מאז שהיא נקטפה. הגעגועים רק מתחזקים. אין יום ואין לילה. האם תוכלי לקבל בשבילי תשובות מהבראיה, מהדרכה? בתודה אמא של עת אור ענת אור 06.05.1980 -21.02.2007

רותי 11

New member
מתוקה שלי

את השאלות האלה כבר שאלת וקיבלת עליהם תשובה נכון שקשה להשלים עם מה שקרה עם בתך, אף הורה לא יכול לקבל את הדברים האלה, אבל מה שקרה היה מבחירתה שלה, היא בחרה בך כאם כי היא ידעה שתדעי לעשות את זה על הצד הטוב ביותר עבורה, תחשבי על זה שזכית לגדל ילדה כזאת ואל משנה כמה שנים זה ארך זאת הייתה זכות מבחינת שתיכן, קחי את המתנה שהיא הביאה לך לחיים ותזכרי בה, תזכרי בדברים הטובים שהיו לכם ביחד זה יעשה לך ולה טוב יותר. את יודעת שאת לא באמת באמת נפרדת ממני אני תמיד איתך לידך לצידך מלטפת מחבקת מנגבת את הדמעות שלך מנסה לחזק אותך ורוצה שתזכרי רק את הטוב שהיה בקשר בינינו אני אוהבת אותך מאוד מאוד ומעריכה את כל מה שעשית עבורי כל חיי לצידך אני מודה לך מליבי על הכל ועל כך שבחרת להיות אמא שלי למרות הקושי שהיה צפוי לך לאחר עזיבתי המוקדמת. אוהבת בתך לנצח

בלה ענת

New member
תודה לך משתינו.../images/Emo189.gif

אכן השנים שהיו לנו איתה היו נפלאות. היא מלאך אמיתי. זה כל כך לא הגיוני לאבד בת, הכאב של הפרידה מכרסם חזק-חזק. אין לו מעצורים. אילו הייתי נפתחת לעולם שמעבר ביתר מהירות, אני הייתי מקלה עליה. כאשר ענת שלי רואה אותנו עצובים, חסרי מנוחה זה לא טוב גם בשבילה. רותי פעם שאלתי אותך מה ענת אור שלי עושה. לא קיבלתי תשובה. האם עכשיו תוכלי לבדוק עבורי? ועוד משהוא ברשותך, מה היה גלגולה אחרון של ענת והאם הוא היה שנים ארוכות? תודה על התייחסות אמא של ענת אור

רותי 11

New member
חמודה שלי

העברתי לך מסר ישיר ממנה לא קיבלתי מעבר לכך עוד ולדעתי אין צורך לדעת מעבר לכך שטוב לה. ולגבי השאלה השניה ברור שאני לא יכולה לענות כי זה שלה וזה משהו שהוא ממש לא רלוונטי

למעלה