רותי עזרה

רותי עזרה../images/Emo9.gif

איך אני יכולה למצוא את התשובה שנתת לי בנושא מפגש עם בני סריוס? ניסיתי לעשות חיפשוש ולא הצלחתי למצוא, אודה לך אם יש לך דרך להביא אותי לניתוח שלך. זה לא היה מזמן. תודה אהבה אריאלה

רותי 11

New member
אריאלה מצאתי ../images/Emo45.gif

אני מקבלת שבאחת מתוקפות החיים שלך היית בסיריוס, די ניסית לעזור לאנושות, היית חלק מקבוצה שניסתה לעזור יותר מהאחרים לאנושות. אני רואה אותך ענקית, ארוכה/גבוהה מאוד בצבע סגול כסוף - ככה נראים הסיריאנים (בני סיריוס) וזאת גם אחת הסיבות שבחרת במה שאת עוסקת היום - זה כדי לעזור לאנשים, זה חלק מהיעוד שלך. לא רציתי לומר את זה אבל גם לי זה עלה הקטע שחווית שזה היה בסיריוס. ואגב סתם ככה (בעקבות דיון אחר) סריוס הם לא חוצנים. הקשיים שאת חווה כאן הם קשיים פיזיים - קשה לך לשהות כאן על כדור הארץ את מרגישה מנותקת הרבה פעמים למרות שחווית כאן הרבה תמיד היה לך קשה להתחבר לכאן תיד העדפת לחוות במקומות אחרים, אבל הפעם את כבר "חייבת" לעצמך את זה את חייבת לעשות את היעוד שלך, שחררי את זה - לא סתם חווית את החוויה עם החללית הם באו לתת לך כוחות כדי שתוכלי להמשיך, ואת תמיד יכולה להתחבר אליהם ולהטען אנרגטית מהם. הנה הקישור למה שחיפשת

תודה יקרה, כמה חיפשתי../images/Emo24.gif

מקווה שאפשר להעלות את זה לבלוג ולאתר שלי.. באהבה
אריאלה

תודה מכל ה-../images/Emo23.gif

חבל שעדיין לא צילמתי את התמונה שציירתי בעקבות המדיטציה שחוויתי, הייתי מעלה לכאן. בהזדמנות שיקרה אעלה אותה. יום נפלא אהבה
אריאלה

למעלה