רותי נעים מאד

crazy cayote

New member
רותי נעים מאד

יש לי שאלה אלייך יצא לך פעם לתקשר ישויות תנכיות ? כגון רחל אימנו ,משה רבנו.שלמה המלך וכדומה ...? ואם כן ולא אכפת לך הייתי רוצה שתרחיבי על שלמה המלך ולמה בעצם הם עוזרים לנו תודה crazy cayote

crazy cayote

New member
הכינוי שלי

הכינוי שלי אכן קשור למיפ מיפ ,ולהיותי טריקסטר .הכל קשור לחיות כוח שטמונות בנו .חיית הכוח שלי היא זאב הערבות שעובד על כולם ועובד על עצמו בסופו של דבר ויש לי עוד חיית כוח שמאד דומיננתית בחיי והיא הצב .אם במידה ותירצי עוד להרחיב בנושא אשמח להרחיב ,ישנה גם מדיטציה לגילוי חיית הכוח שלנו. וסתם לידע הכללי.אולי זה נשמע קצת לא כייפי להיות קיוטה אבל אני בחוויה האישית שלי מאד נהנה ממנו וגם חבריי.ישנו איזכור לקיוטה בקלפיי הטארוט.הקיוטה הוא השוטה . crazy cayote

crazy cayote

New member
הנץ מראה על מוחלטות !

זאת בהחלט תכונה שאני שואף אליה.החדות .הראייה החדה והדיוק.כל צעד של הנץ נעשה במכה אחת. אממ מעניין מאד ....

רותי 11

New member
אכן מעניין מאוד ואני מאוד

מזדהה עם הקטע של חדות ראיה זה נושא שמאוד חשוב לי משום מה

רותי 11

New member
crazy cayote האמת שכן

כל אותן נשמות שציינת מגיעות ממעגל נשמתי שונה משאר האנושות הן נקראות נשמות בלתי תלויות או שליחים עצמאים, התפקיד שלהם הוא בעצם לעזור הם כאן רק לצורך יעוד, הן לא נשמות מתגלגלות, הם כאן אם זה בגוף הפיזי או כנשמות כדי לעזור לבריאה ואנחנו חלק חשוב בבריאה, לכן הם כאן לתמוך בנו. כל מה שציינתי כאן נכון גם לגבי שלמה המלך, וכן אני מתקשרת אתו מדי פעם, הוא מדהים, בכל אופן אני מאוד אוהבת את האנרגיה שלו, אנרגיה עצומה של אהבה. ויצא לי ויוצא לי עדיין לתקשר חלק מאותן דמויות תנכיות.

Simply Miri

New member
סיפור ששמעתי...

אמנם לא ממקור ראשון, אבל אני יודעת שמספר חיילים סיפרו סיפורים דומים כך שאני מאמינה שיש בזה משהו... במלחמה האחרונה בעזה חיילים מגדודים שונים ספרו שנתקלו בדמות אישה לא מזוהה, שחזותה הזכירה במקצת את הערביות. בסיפור שאני שמעתי (חברים מהגדוד של בן דודתי היו שם) החיילים שאלו אותה בחשדנות מי היא והיא התריעה אותם על מכשולים באזור. אחרי זמן מה הם נתקלו בה שוב, היא פשוט צצה מאין שם, וגם אז הזהירה אותם וסימנה להם ללכת במסלול שונה מזה שהם הלכו בו. אני לא ממש זוכרת את כל הפרטים, עכשיו כשאני כותבת את זה, תמוה בעיניי שהם הקשיבו לה, אבל כששמעתי את הסיפור זה נשמע מאוד הגיוני ומאוד מרגש. החיילים שאלו אותה מי היא ואני לא בטוחה אם היא ענתה להם אבל הסברה היא שזו הייתה רחל אמנו. אז זו דוגמא לכך שהם עוזרים לנו. ויש עוד המון סיפורים, במיוחד על אליהו הנביא שמופיע בכל מיני דמויות ועוזר לאנשים בסיטואציות מאוד מוזרות...

למעלה