רותי תודה! ֿחיבוק|
באמת היתה לי תקופה ארוכה שבה לא הייתי מחוברת לעצמי, ולאחרונה אני עובדת על זה. עדיין לא מחוברת כמו פעם, אבל מתחילה להתחבר, להבין, ללמוד, ולחזור לעצמי מחדש. אני מרגישה כאילו וזה הגיעה מכך שמישהו ניסה "לגזול" ממני אנרגיה. לא יודעת להסביר את זה... המדיטציה, ושיעורי ימימה (במיוחד ימימה) נותנים את הפתח לחשוב, ליזום ולהתחיל לאחות את החלקים שהתפזרו אצלי במשך השנה. לגלות את העומס, ומאיפה הוא נובע, לדעת להכיר את הטוב - וזה מוזר, כי העומס לא היה קיים קודם לכן, הוא פשוט הגיע וכבל אותי בתוכו... והשנה עברתי שנה של שחרור של הכבלים האלו...ועדיין יש שאריות אבל הניתוק שאת מדברת עליו, לא כל כך עצום כמו שהיה בתחילת השנה - ככה אני מרגישה. אני מקווה שמשבוע הבא, כשהלחץ בלימודים ירד, וכשאני אתחיל שנה חדשה בחיים שלי (יום הולדת ביום חמישי הבא)אני אחזור ללמוד פה (כתבתי ללמוד ואני אשאיר את המשפט כמו שהו, כי למילה יש כוח חזק, וכניראה שזה הגיע כי יש לי מה ללמוד מהפורום, הכוונה הראשונית היתה לגלוש פה
). בקשר לאותה החברה, מה שאת אומרת נישמע לי הגיוני ונכון. ובקשר לתקשורים אחרים, כניראה ולא היה שום דבר מעניין לספר עלי
מוזר שכתבת את ההודעה שלך בשעה 11:37 כי התעוררתי בבוקר הורדתי את הכלב וחזרתי לישון. היה לי בחלום קטע עם קלפים, שקראתי למישהו, בדרך כלל זה אחד הסמלים לתקשור אצלי בחלומות. ועכשיו שהתעוררתי נזכרתי בזה אבל לא זכרתי מה קראתי ולמי, ואז אמרתי שכניראה זה שוחרר - קצת שכחתי מההודעה פה בפורום (עם כל הבלגן של החתונה של אחותי... שהיתה אתמול) וראיתי שתקשרו עלי בדיוק כשחזרתי לישון - כניראה ומפה הגיע החלום
ועכשיו כשאני כותבת אני נזכרת שגם היה בחלום קטע שכתבתי הודעה, והשורות התבלבלו לי ומחקתי משהו בטעות וניסיתי להוסיף.... ומשהו מבולגן ואז בסוף כאילו חזרתי אחרוה ויצא משהו טוב, לא מה שציפיתי , אבל כן משהו טוב.....
ניראה לי שאני חוזרת לישון שוב....