רותי מה נשמע?

kikona126

New member
רותי מה נשמע?

אמרתי שאקפוץ לבקר
יש לי שאלה שכבר כמה זמן מציקה לי... פעם התחלתי לכתוב, אבל לאחרונה קשה לי. יש מעין חסימה, ואני לא מצליחה לשחרר אותה, יש הרבה רעיונות שאני כותבת אותם, אבל זה לא כמו פעם, מרגישה שזה לא אותו הדבר, ושזה מאבד מעצמו... מה לדעתך כדאי לעשות? ועוד שאלה שמעניינת אותי. לאחרונה אני מרגישה, וגם מישהי שהיא מתקשרת אמרה לי, שקשה לה להתחבר אלי. היא אמרה שהיא מאוד אוהבת אותי והכל אבל מבחינה רוחנית קשה לה להתחבר אלי. אני שמתי לב (והיום היא גם רמזה את זה) שקשה לה לתקשר עלי, כאילו ויש משהו באנרגיות... מה דעתך בנושא? זה באמת מציק לי, כי זאת לא הפעם הראשונה שאני שומעת או מרגישה את זה.

kikona126

New member
חסר לי חצי משפט...

לאחרונה אני מרגישה, ואני גם יודעת. זה לא מגיע רק ממנה. הרבה אנשים בתחום הרוחני מתרחקים ממני. ומעטים מתקרבים. ואני מרגישה את זה... בהתחלה חשבתי שזה נובע מכך שבחרתי בדרך שונה, שפחות מקובלת על אנשים (לדוגמא הקלפים קריאה בקלפים ללא עמדות, ולא עם כל החבילה... אלא חלק שאני בוחרת.. או בקטע של החלומות הנבואיים או התקשורים שיש לי... אבל הבנתי שזה לא זה...)

רותי 11

New member
kikona126 יקרה

באמת חסרת לנו לאחרונה. החסימה בכתיבה נובעת מחסימה רוחנית שיש לך לאחרונה את פחות מחוברת לעצמך לאחרונה, את אולי חושבת שכן אבל זה יותר טכני פחות עמוק מבפנים, לכן גם ההשראה "נעלמה" לך. למה אותה אחת לא יכולה לתקשר או להתחבר אלייך אין לי מושג יכול להיות ששיטת התיקשור שלה שונה, בכל מקרה אפשר בהחלט להתחבר אלייך, לדעתי היא מנסה לרמוז לך שאת לא מחוברת לעצמך שאת זאת שיש לה נתק ומעין חומה בינך לבין החלקים הגבוהים שלך אלה שני נושאים שקשורים אחד בשני אצלך, לכן ככל שתעמיקי פנימה עם עצמך ותהיי מחוברת באמת ככה גם ההשראה תחזור אלייך. לדעתי כרגע קחי לך הפסקה מהכתיבה ותתמקדי בעצמך ואז החשק לכתוב יחזור במרץ.

kikona126

New member
רותי תודה! ֿחיבוק|

באמת היתה לי תקופה ארוכה שבה לא הייתי מחוברת לעצמי, ולאחרונה אני עובדת על זה. עדיין לא מחוברת כמו פעם, אבל מתחילה להתחבר, להבין, ללמוד, ולחזור לעצמי מחדש. אני מרגישה כאילו וזה הגיעה מכך שמישהו ניסה "לגזול" ממני אנרגיה. לא יודעת להסביר את זה... המדיטציה, ושיעורי ימימה (במיוחד ימימה) נותנים את הפתח לחשוב, ליזום ולהתחיל לאחות את החלקים שהתפזרו אצלי במשך השנה. לגלות את העומס, ומאיפה הוא נובע, לדעת להכיר את הטוב - וזה מוזר, כי העומס לא היה קיים קודם לכן, הוא פשוט הגיע וכבל אותי בתוכו... והשנה עברתי שנה של שחרור של הכבלים האלו...ועדיין יש שאריות אבל הניתוק שאת מדברת עליו, לא כל כך עצום כמו שהיה בתחילת השנה - ככה אני מרגישה. אני מקווה שמשבוע הבא, כשהלחץ בלימודים ירד, וכשאני אתחיל שנה חדשה בחיים שלי (יום הולדת ביום חמישי הבא)אני אחזור ללמוד פה (כתבתי ללמוד ואני אשאיר את המשפט כמו שהו, כי למילה יש כוח חזק, וכניראה שזה הגיע כי יש לי מה ללמוד מהפורום, הכוונה הראשונית היתה לגלוש פה
). בקשר לאותה החברה, מה שאת אומרת נישמע לי הגיוני ונכון. ובקשר לתקשורים אחרים, כניראה ולא היה שום דבר מעניין לספר עלי
מוזר שכתבת את ההודעה שלך בשעה 11:37 כי התעוררתי בבוקר הורדתי את הכלב וחזרתי לישון. היה לי בחלום קטע עם קלפים, שקראתי למישהו, בדרך כלל זה אחד הסמלים לתקשור אצלי בחלומות. ועכשיו שהתעוררתי נזכרתי בזה אבל לא זכרתי מה קראתי ולמי, ואז אמרתי שכניראה זה שוחרר - קצת שכחתי מההודעה פה בפורום (עם כל הבלגן של החתונה של אחותי... שהיתה אתמול) וראיתי שתקשרו עלי בדיוק כשחזרתי לישון - כניראה ומפה הגיע החלום
ועכשיו כשאני כותבת אני נזכרת שגם היה בחלום קטע שכתבתי הודעה, והשורות התבלבלו לי ומחקתי משהו בטעות וניסיתי להוסיף.... ומשהו מבולגן ואז בסוף כאילו חזרתי אחרוה ויצא משהו טוב, לא מה שציפיתי , אבל כן משהו טוב.....
ניראה לי שאני חוזרת לישון שוב....

רותי 11

New member
היי חמודה

לגבי ההרגשה שלך שמנסים לגזול ממך "אנרגיה" את בטח יודעת שאף אחד לא יכול לגזול ממך כלום אם לא תאפשרי לו את זה. ולא משנה מי זה יהיה, בגוף פיזי או שלא. ועוד הערה אל תדחי את הדברים האלה, בסיבות שונות כמו יום ההולדת או אחרי הלימודים תמיד יש סיבות לדחיה של דברים.

kikona126

New member
לא דוחה,

אני עובדת כרגע על עצמי. דוחה קצת את הגלישה באינטרנט, לא דברים חשובים. פעם הייתי ממש מכורה לאינטרנט, והתחלתי ללמוד להגביל את עצמי בזה. לא גולשים יותר כל היום ומכל מקום (המחשב נייד) וככה בעצם מורידים עומס של פירוש חלומות למשל, כי פעם הייתי מפרשת כל פעם שהיייתי מחוברת, כרגע למדתי לתת לזה זמן רק פעם ביום (הנה דוגמא לאנרגיה שנתתי שיגזלו ממני, כי אנשים, לא רק באינטרנט היו מבקשים מתי בא להם, ותמיד נתתי מענה, לא תמיד זה היה נכון בשבילי...) בגלל זה אמרתי שאני אחזור לגלוש פה ברגע שיהיה לי זמן לאחר היום הולדת. כרגע בסדר החשיבות שלי יש דברים אחרים, ואחד מהם זה עבודה על הכרה עצמית - אני מעדיפה שהשלב של ההכרה (של ההכנה) יבוא ממני, ובגלל זה לא מרבה בדיבור על זה באינטרנט (אבל כן בקבוצה שלי, כי בשביל זה היא קיימת, ואנחנו רואות שלכל אחד אופן התפתחות שונה, ושאין שיטה קבועה, מה שנתקלתי בו הרבה על גבי פורומים).

רותי 11

New member
אם התכוונת לזה אז בהחלט

זה בסדר, חשבתי ששהתכוונת לעבודה העצמית

למעלה